Jump to content

YOkerman

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by YOkerman

  1. Hei, som jeg skrev tidligere: Det at man ser hvor de andre er var jeg ikke helt klar over hvordan fungerte... jeg trodde den til enhver tid oppdaterte meg hvor de andre befant seg, men de må altså prate/klikke å PTT knappen en gang for a det skal oppdatere seg på mitt kart hvor vedkommende befinner seg. Går man et stykke uten å klikke PTT knappen kan jaktkameraten tro at du befinner deg et helt annet sted. Kort sagt får du ikke noen "live info" av de andre du går sammen med. Er det en liten topp mellom dere så vet du ikke om kameraten din befinner seg 50m bak deg eller foran, eller på linje, så lenge han ikke har trykket inn PTT knappen siste sekundene.
  2. Jeg bumper denne selv, noen som fikk svar her?
  3. Det skal gå fint å ha mange kartblader samtidig. Du kan da også velge i menyen hvilke kart du ønsker at skal være aktive (om du f.eks har et gammelt og et nytt kart inne samtidig).Når det gjelder grenseland så er det ofte at kartet viser en del utover det som står avbildet på "oversikts kartet", altså at kartene overlapper hverandre litt. Om denne overlappingen dekker hele jaktområdet ditt spørs jo hvor stort området er, men da jeg var i samme stiuasjon holdt det alikevel med et kart selv om det så ut i fra oversikten at jeg trengte begge.
  4. Jeg kan søke på google og linke til mange mounts jeg også Poenget er at de passer jo ikke til hagla. Finner sikkert mount for Bazooka også, men det har jeg ikke så det trenger jeg ikke
  5. jepp, det finnes utallige fester der ute, men jeg fant ingen som passer til en vanlig hagle slik jeg har (ikke pumpehagle med sånn feste foran på pumpa).
  6. Jeg fant en måte å gjøre det på, veldig enkel: Jeg byttet farge på strips til svart og farget treklossen sort. En fordel å flytte kamera lenger frem så slipper du å se så mye av løpet på filmen. Festet så stramt som mulig slik at den hverken sklir frem eller tilbake. Det er ikke noe problem å gå med hagla uten kamera (den lille klossen er ikke i veien) Filmingen ble opp ned, men jeg snudde bare videoen (innstillinger i de fleste video program) når jeg skulle se den på PC. Kamera ble festet godt og rekyl var ikke noe problem under skyting/filming, kamera var alltid i samme vinkel.
  7. Jeg og to jakt kompiser kjøpte denne før rypejakta, og den fungerte fint for vår del. Jeg hadde investert i "skogsantenna", men da vi alle tre sto ved siden av hverandre og en 4. person snakket med oss fikk ikke jeg inn det han sa, men de to med Rino medfølgende antenna fikk det inn, så ble litt skeptisk til hvor god denne Astro antenna egentlig fungerer med Rinoen.... Kjøpte også PTT mic/headset og det fungerte glimrende når det var mye vind. Hørte de andre veldig godt (så sant de ikke sto og pratet med mic'en vendt direkte i 20 m/s.) Det at man ser hvor de andre er var jeg ikke helt klar over hvordan fungerte... jeg trodde den til enhver tid oppdaterte meg hvor de andre befant seg, men de må altså prate/klikke å PTT knappen en gang for a det skal oppdatere seg på mitt kart hvor vedkommende befinner seg. Går man et stykke uten å klikke PTT knappen kan jaktkameraten tro at du befinner deg et helt annet sted. Batterikapasiteten fungerte fint for min del. Jeg brukte den i 6-7 timer hver dag med moderat prating/sjekk av kart og test av funksjoner og da holdt den i 4 dager (6 x 4 = 24 timer). Jeg har også kjøpt et ekstra batteri samt et "tørrbatteri", og rakk aldri å teste tørrbatteri da det holdt mer en nok med 2 stk lithium.
  8. Skal til San Francisco straks, så jeg plukker bestillinga opp der faktisk. Er ikke veldig mye å spare, men noen hundrelapper blir det jo. Eneste grunnen til at jeg kjøpte PTT headsettet fra Norge var at jeg ikke fant det i butikker i nærheten av hotellet i San Francisco. Men over til mitt faktiske spm, er fortsatt keen på å høre om erfaringer mtp. bluetooth som nevnt i første posten
  9. Bestilt meg Rino 650 nå, får den vel ila. neste uke. Leser at noen hadde problemer med å koble til bluetooth handsfree til den. Får alle dette til å fungere fint etter oppdatering av FW? Apropos bluetooth handsfree, fungerer det som på en telefon? Antar jo at man hører det som blir sagt, men må fysisk trykke et sted om man skal prate selv..? Er det noen som har en bluetooth handsfree å anbefale (som er bekreftet kompatibel med Rino 650)? Har også bestilt headset (PTT) Planer om å bestille ekstra batteri, billader, belteklips og ikke minst, skogsantennen.
  10. Takk for svar, men har bestemt meg for GoPro Hero3 nå, så det blir denne. Kamera kjøpes ikke inn "kun for jakt", skal brukes i andre sammenhenger også (men enig i at det hadde vært enklere løsning monteringsmessig pr dags dato)
  11. Ser at denne tråden er over et år gammel, men håper å blåse liv i den alikevel. Jeg vurderer sterkt å gå til innkjøp av GoPro HERO3 Black Ed. før høstjakta setter i gang. Har trålet Google etter informasjon om hvordan best mulig feste dette til hagla. Mange av youtube videoen viser forskjellig utstyr og metoder, men jeg finner ikke noe som jeg tror fungerer for min hagle. Jeg har en Silma Storefjell. Jeg ønsker ikke å feste kamera på kroppen, jeg ønsker å feste det under løpet, eller på siden, jeg tror under er å foretrekke. (ja, man får mye "bakke-filming" når hagla er knekt, men da får man bare redigere ved senere anledning). Nå som det har gått en stund siden noen skrev her er det kanskje noen som har noen gode tips, testet ut noe eller sett noe? Post gjerne bilde, link, video, oppskrift på DIY, erfaringer, event. hvor man kan kjøpe montering. På forhånd takk
×
×
  • Create New...