Jump to content

arsenal

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by arsenal

  1. Jeg har byttet ramme på en Glock 17. Dette ble ikke gjort direkte med S&SS, men via Våpensøilen. De bestilte rammen fra S&SS. Når den kom leverte jeg inn den gamle til Våpensøilen. Trengte ikke søknad.
  2. Når det gjelder vådeskudd, så bekymrer det ikke meg i det hele tatt. Jeg er sikker på at hvis en beslutning om bevæpning blir tatt, så vil det bli økt fokus på rutiner og trening for å forhindre,redusere vådeskudd. Det er så vidt jeg vet heller ingen sivile som har blitt rammet av vådeskudd.
  3. Det forunder meg at så mange her inne er imot permanent bevæpning av politiet. Ifølge en undersøkelse så er 2 av 3 for. Jeg er absolutt for. Jeg mener at dette skulle vært gjort for lenge siden. Jeg ville følt meg mye tryggere med et permanent væpnet politi.
  4. For en stund siden sendte jeg en mail til Frp med en del synspunkter og spørsmål. Jeg fikk ikke noe svar. Jeg videresendte mailen til Jenny Klinge. Hun svarte etter et minutt. Hun og Senterpartiet er på jegernes og skytternes side. Hun vil jobbe imot urimelige krav fra regjeringen med den nye våpenloven. Så jo flere stemmer Senterpartiet får, jo bedre står vi stilt. Det er jeg helt sikker på.
  5. Jeg har en AR 15 med en ekstra upper til SAO klassen, til standard har jeg en annen våpentype. Jeg har lyst på en ar 15 lower som reserve , men som jeg i tillegg vil bruke på den eldste upperen som jeg har et 22 innleggs sett på til mengdetrening. Er dette noe problem å få innvilget ? Er det noen som har fått det ?
  6. Viss man kjøper en ekstra komlpett upper til en ar 15, må den også oppbevares i våpenskap ?
  7. Hvilken montasje har du på Zeiss V8 siktet ditt Slemmo ? Jeg vurderer å kjøpe meg et slikt sikte.
  8. Jeg har hatt samme problemet med min 10/22 . Dette løste seg da jeg gikk fra CCI standard til CCI mini mag. Nå har jeg skutt ca. 1000 skudd med CCI mini mag med originale 25 skudds magasin uten problemer.
  9. Den tactical solutions upperen ser bra ut. På Info om produktet står det; krav til kjøpetillatelse eller våpenkort og legitimasjon hvis kjøper har våpen i samme kaliber. Betyr det at hvis man har en ruger 10 22, så holder det med våpenkort ? Noen som vet ?
  10. Jeg har en stag 3G upper. Den har en samson evo handguard. Jeg må ha den av for å få montert tofot, men jeg får den ikke av. Noen som har en slik og kan gi meg noen tips om hvordan jeg får den av ? Finnes det noen verktøy for å fjerne denne ?
  11. De har selv sendt mail til DSSN og bedt vår region om å bidra.
  12. Våre irske venner trenger hjelp. Det ligger en link på DSSN.
  13. Må man søke om en komplett ar 15 upper i samme kaliber, eller holder det med våpenkort og leg. ?
  14. Er du sikker ? Det er 3 størrelser. 126 mm, 140 mm og 170 mm. Dette er kaliber 9 mm. Jeg trodde at jeg i hvert fall kunne bruke 140 mm magasiner da disse tar 20 patroner 126 mm magasinet tar bare 17. Det finnes ikke 121 mm magsiner til Sti sine pistoler.
  15. Jeg skal kjøpe en Sti Legend til standard klassen. Til denne pistolen finnes det 3 forskjellige magasin størrelser. Det jeg lurer på er om jeg kan bruke de største magasinene. Går pistolen inn i målekassen da ?
  16. Er det noen som vet hva som har skjedd med Åsane PK. sin hjemmeside ? Jeg skulle gjerne ha sjekket banekalenderen.
  17. Det kan også være ammunisjonen. Min 44 magnum fungerte ikke med SB ammo. Det som skjedde var at rekylen presset kulen på de uskutte patronene noen mm. opp, slik at tønnen ikke roterte. Jeg har aldri brukt SB etter det. Den fungerer perfekt med annen ammo. Styr unna SB ammo, ihvertfall til revolver i kraftige kalibre.
  18. Nå har jeg også sendt en mail om hva jeg mener om Bøsei sitt forslag om forbud mot halvautomatiske våpen. Oppfordrer alle til å gjøre det. Jeg sendte min mail til mitt lokale AP. Jeg har stemt Ap i alle år, og jeg poengterte at hvis dette forslaget blir stemt frem og blir en del av AP sin politikk så kommer jeg aldri mer til å stemme på AP. Jeg spurte også om hva de mener om dette forslaget.
  19. Jeg bruker utelukkende balistol til mine pistoler, bruker det også til smøring av rifler. Før brukte jeg andre ting, men da jeg oppdaget balistol har jeg kun brukt det. Det soleklare valg spør du meg. Det er i tilegg giftfritt.
  20. Hvilke tre forbund kan du bruke selvlader 22 rifle ?
  21. Ja det er det. Midway.no. De har også fri frakt ut året. Jeg har en del glock klær selv.
  22. Ja det virker som at jeg har betalt alt for mye for denne jobben. Bemerket at prisen var høy da jeg hentet revolveren, og fikk da til svar at det tok tid og at børsemakeren lagde sine egne deler. Det lå med en fjær som sikkert er blitt byttet ut. I og med at jeg presiserte at revolveren måtte fungere med fabrikk ammo, så kommer jeg til å levere den tilbake slik at de kan fikse problemet. Til den prisen jeg har betalt er det ikke snakk om å prøve å gjøre noe selv.
  23. Min revolver, en smith wesson 686 har vært inne til børsemaker for å forbedre avtrekket. Avtrekket ble veldig bra, men det fungerer dårlig i dobbel action, kun ca. hvert 3 skudd gikk av. Ingen problemer i singel action. Jeg brukte 2 typer ammo, fiocchi 357 og federal 38 special. Jeg ga klar beskjed om at våpenet måtte fungere med fabrikk ammo da jeg ikke lader selv. Jobben kostet nesten 4000 kr. Hva skal jeg gjøre ? Sende den tilbake til børsemaker ? Våpenet må fungere i da.
  24. Ja da kommer jeg til å gå for en svi . Men hvilket hylster bør jeg velge ? Jeg ser at capsicum har safariland sitt race hylster. Er dette bra nok, eller finnes det bedre alternativer ?
×
×
  • Create New...