Jump to content

Simdow

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Simdow

  1. Nå som Forusprøven nermer seg er det viktig med litt trening på fasan http://vimeo.com/30846974
  2. Hei alle ivrige skogsfugl jegere! Jeg og noen kamerater (fra Stavangerområdet) skal på skogsfugljakt, og leter etter mulige plasser å jakte... Noen som vil anbefale noen brukbare plasser til skogsfugljakt,? jeg ser for meg at vi ikke reiser lengre enn til Osloområdet, så en plass mellom stavanger-oslo hadde vert toppers håper på svar!
  3. Krihus: ja i dette tilfellet gjør de det, husker ikke helt fremgangsmåten men vi fant noe vi kunne bruke i lovdata... Kjetilvh: Vi jakter på tasta/grødem.
  4. rå film, jeg også prøvde å filme med actionkamera. men jeg festet det på hodet.. ble så som så... http://www.vimeo.com/27835172
  5. Jeg er ikke sikker på hvordan forholdene er for duejakt nå. Der jeg jakter har jeg disp fra jakttiden så jeg jakter bare i sommeren, før jaktstart på salat og brokkoliåkre! Så helt erlig vet jeg ikke hvor duene setter seg nå...
  6. Jeg pleier å ha alle duene i samme flokk, ca 40 + de vi skyter.. Plasser dem i en slags U eller V formasjon med toppen mot vinden. (duene lander som regel i motvind) Bare plasser duene inne i Uen naturlig og ikke veldig formasjonspreget. Duene lander ikke på hvilken som helst åker og har ofte faste trekkruter, sørg for at du sjekker dette ut og finner deres hekkeplasser. Min erfaring er jo mer lokkeduer du bruker jo mer sjangs er det for at de kommer å setter seg Lykke til videre!
  7. Noen som har erfaring fra jakt i Nesheia? (kvinnesdal kommune) Bra me fugl? Håper på svar
  8. Hmm, da er det vel bare du som jakter der og da er det nok veldig redusert jakttrøkk iforhold til andre plasser.. Hvor ligger terrenget ?
  9. Såpass ja, statskog tenker nok mer på penger enn bestanden!
  10. Takk for svar, jaktet du med hund? Ble det noen fangs, hvor mange så dere?
  11. Har bestilt jat i neste uke på haukeli: http://www.inatur.no/infopages/07/99/25 ... fjell.html Noen som har erfaring fra denne plassen? Er det brukbart med lirype der ? Noen som vet hvordan de trykker i disse dager, har de begynt med fjærskiftet ? håper på svar
  12. http://www.vimeo.com/27835172 En liten film av en ettermiddagsøkt på brokkoli jordet ble 11 stk fordelt på 2 jegere!
  13. Hunden er klar til å trenes på fugl så snart som den kan gå! La hunden løpe fritt i fjellet og finne ut hva som er der, det gør ofte et par støkk før standen kommer... Hvis den støkker fugl så ikke bli sint, når han begynner å feste stand får du han til å reise fugl og deretter sitte/dekke/stoppe... Bruk av line synes jeg er bra, da har du full kontroll på hunden Lyke til
  14. Hei Noen som vet om et brukbart terreng i Suldal for rypejakt, som det er lov til å jakte med hund på ?
  15. Noen som tilfeldigvis har erfaring fra Maudal/grøtteland terrenget, er det brukbart med lirype/orrfugl der ? Håper på svar!
  16. Takk for tips, ja høsten blir en spennende tid! Lykke til!
  17. Kult at du fikk til hunden! Jeg har en IS på 1 år, til høsten bilr det hans første jaktsesong... Noen gode Treningstips du brukte som fungerte som du vil dele ??
  18. ok, takk for tips! ca hvor mange lokkeduer bør det være ? Hva ammo bruker dere, og haglestørrelse?
  19. Det tviler jeg sterkt på egentlig, med tanke på at fasanen er en fugl med international tilhørighet, akuratt som villminken. Man skal ikke sette ut villmink.. Men jeg er ikke sikker, her er en relatert link: http://www.fuglepraten.no/index.php?/to ... jaktfasan/ Leste kun litt av den, kan kansje stå noe nyttig der!
  20. Lokkeduene skal jo helst settes opp i en bestemt "formasjon" .. Noen som vet hvordan de skal sitte ?
  21. Eller side medlem, tror det koster 50 kr. Men tviler på at det er ryper der uannsett, har ihvertfall ikke sett noen de gangen jeg har vært der. Men ett bra terreng ellers. åja, hvordan blir man sidemedlem?
  22. Var dårlig med vinterjakt der... Takk for tipset
  23. takk for tipset.. men man må være medlem av Flekkefjord jakt.. noe jeg ikke er.. Men får se nermere på det til høsten ! Takk
×
×
  • Create New...