Jump to content

Gjeterhund

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gjeterhund

  1. Vis det er på vinteren så går det ant å helle vann på slik at det fryser fast.
  2. Takk for svaret Sin12kal, gleder meg til å høre om du får noe.
  3. Ja synes det er litt domt at folk skyter så masse!
  4. Hei, lurer på når hareskrik funker best? Har kjøpt meg Crit´r Call Pee Wee som jeg skal bruke.
  5. Har vært å prøvd, men fulen letter på for lang avstand.
  6. Har sett flokker opp til 40 ryper sammen, du bestemer jo selv om du vil skyte kvoten eller ikkje. Den sier bare at du kan skyte så mange ikke at du må
  7. Var ute på rypejakt lørdag, ble 2 stk på meg, en kylling og en stegg
  8. Kan jo også ha vært Røyskatt eller snømus
  9. jeg her funnet ut at vist du ikke klarer å skyte den første kommer det sjeldnt flere kråker.(spesielt vist du har løsnet skudd etter den) virker som om de sender ut en observatør får å finne ut hva som skjer. menn skyter du den første så kommer det somregel flere. Det stemmer overens med det jeg også har observert, det er sikkert noe ved det. Har ikke fått prøvd den ennå, men de to kattene våre gikk i hvert fall umiddelbart i forsvarsposisjon... Hvilket type festemiddel brukte du til å feste fjærene på hubroen?
  10. Hei, jeg lurer på om det går ant å bruke kanadagås lokkefugler på grågås!
  11. Jeg lurer på en ting tar det lang tid før kråkene kommer tilbake viss man har løsnet skudd? skaut i dag etter en kråke men det ble bom men dem kom ikke tilbake, å dem kan umulig ha sett meg.
  12. Det var da rart at ikke lensmannen viste det, fordi det er jo han som skal betale for dem! Ringte Lennsmann igjen og han hadde aldri betalt ut skudd premie for noe før. Og ikke hørt om noen andre fra politiet som hadde gjort det tidligere. Blir ikke klok på detta gitt Nei jeg skjønner heller ingen ting, kan dem ikke engang sin egen jobb?
  13. Det var da rart at ikke lensmannen viste det, fordi det er jo han som skal betale for dem!
  14. Philipp: prøv google eller så spør du lensmannen
  15. Hei, ble nok ingen mår på meg i fjor, men måren var rundt fellene mine men ville ikke gå inn. Så i år skal jeg prøve å ta noen
  16. HSE så ikke at du hadde skrevet at du så det..
  17. Sitering slettet jmonsen Hei har også vært med på å lage dette skjulet, å vi skal ha en ny pressening foran som vi kan regulere etter hva vi jakter på!
  18. Gjeterhund

    Viltkamera

    Et tips er å flytte saltsteinen din ute i et myrområde. Sjelden beitedyr går ut i slike områder. Rådyr og elg har ofte stier på tvers eller langs med myrene og der kan det være på sin plass med en saltstein. Pluss at dyrene trenger vann.
  19. Hei, har ikke noe erfaring med disse to fellene men jeg bruker kania 2000 og er veldig fornøyd med dem.
  20. Søknaden kan ikke behandles før aldersgrensen er oppnådd, på samme måte som søknad heller ikke behandles dersom ikke alle nødvendige dokumenter er vedlagt. Politiet tar ikke imot søknader som ikke kan behandles. Ok takk for svaret
  21. Hei, jeg lurer på om man kan søke våpentilatelse på hagle 1-2 uker før man fyller 16? slik at man har våpenet til jakta. + at dem bruker litt tid på å svare!
  22. ok, takk for svaret
×
×
  • Create New...