Jump to content

birke

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

birke's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tak, det var ganske klart formuleret.
  2. Kan skyte råvildt med 222/223 og hagle. Men ingen af dem er godkendt at skyte storvilt med ??
  3. ??? Rådyr er vel ikke storvilt ?
  4. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=31676088 Denne ville jeg se på ......
  5. Fornøyd med Baikal MP 153 syntet til netop sjøfugl jakt. Valgte denne på grund af soliditet/pris. Som sagt er den lidt tung fremme. Har hørt at Hatsan Escort har en gummi pakning som efter en tid må skiftes, ikke dyrt men våpnet fungerer ikke når gummi pakning bliver trett. (egentlig trist da deres "marine" utgave er forzinket/blank og kansje tåler saltvann bedre ?)
  6. Ja, da fik jeg også grågås, min første og er veldig stolt Brukte Flambeau UV-malte lokkgås, bare 8 stk men både store og små flokke med gås kom forbi for at lande. Det var bare camouflagen og rutinen min som gjorde at jeg ikke fik mere. Brukte gåselokk 1 gang: tydeligt at det IKKE var godt.
  7. Husk engangs hansker. Harer kan have harepest. Lærte dette på jegerprøve kurs... (Lemen og andre små gnagere kan også overføre sykdommen....)
  8. Kansje dette er brukbart ? http://www.strandoghavjagt.dk/articles. ... icle_id=51" target="_blank Flere brukbare tips på siden...
  9. birke

    Import fra Danmark

    Skal du have våpenet med gennem sverige skal du udfylde en erklæring hos "tullverket" eller "tullevesenet" eller hvad de nu kalder det i Sverige. Du kan gøre det på nettet inden du rejser. Når du kommer hjem skal du gå på nettet igen og erklære at du har taget våpenet med ud af Sverige igen. Lyder indviklet, men er let. Du får en kode som du bruker. Evt ring tullverket, de er flinke til at forklare det. Da jeg selv importerede et våpen til under 6000,- forklarede tolderen mig at jeg ikke fik noget stempel til at få MVA tilbake, da jeg jo heller ikke skulle betale MVA til Norge... Men der var stadig penge at spare. Husk at få politiet til at skrive på din våpen tilladelse at den også gælder import OG HUSK AT FÅ SKREVET PÅ HVIS DU OGSÅ VIL IMPORTERE AMMO TIL VÅPENET ! Ellers bliver din ammo konfiskeret i tolden (been there...)
  10. Når jeg læser teksten ovenfor ser det ud til at det er lov at gå i strandkanten/ vandet og jagte ? F.eks kunne man tage waders på og jagte ænder... Hvor langt skal man holde sig fra huse/ offentlig vei ?
×
×
  • Create New...