Jump to content

Chrisa

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Chrisa

  1. Chrisa

    Cz-Klubben

    Passer? Mener du utseendemessig nå? Ang. bilde - http://imageshack.us/ er en av mange bilde-hosting tjenester. Bare smell opp et eller flere bilder der og stapp adressen mellom et par av disse kodene du får ved å trykke på knappen det står Img på når du skriver svar. izi-pizy!
  2. Chrisa

    Cz-Klubben

    CZ 455 22. LR Kappet til 43cm Hogan 22 WMR demper Nikko Stirling Mountmaster 3-9X40 Mil dot Tenker å kjøpe ekstra løp i 17. hmr når det kommer for løssalg, så blir det kapp og gjeng av det også etterhvert. Skal bruke samme demperen på begge løp. Våpenet skal brukes til trening, plinking, jakt på diverse småvilt som duer, ender, rype, skjærer, kråker, etc. Når 17.hmr løpet kommer blir det nok også jakt på rev, + at børsa blir med i sekken på fuglejakta. Er jeg medlem nå? Er litt usikker på om jeg skal sette på 2-fot eller ikke, noen anbefalinger/tanker rundt dette?
  3. japp. Jaktdepotet i Drammen. 850,- men kjøpte den som en del av ei pakke, så fikk rabatt. 325gram på en 50-år gammel kjøkkenvekt. Dempern er 20cm lang, men dekker jo over 1-1.5 cm med gjenger. Synes selv at rifla ser dritstilig ut med den, den er ikke så fislete liksom. hehe.
  4. Hei Jeg har kjøpt meg CZ 455 American i 22lr. Har fått kappet løpet til 43 cm og satt på en 22 hogan WMR demper. Greit å ikke kappe helt ned til grensa på 40 i tilfelle man driter seg ut og ødelegger gjengene så kan de lages på nytt uten å måtte kjøpe nytt løp i tillegg. Har tenkt til å kjøpe meg 17.hmr løp senere jeg også. Ble anbefalt denne demperen for å kunne bruke den på begge. På 22.lr hører man ikke en dritt med sub ammo i alle fall:D Har ikke fått testet den med standard ammo enda. Bilde av den ligger i bildetråden.
  5. Uploaded with ImageShack.us
  6. Jeg har bestilt CZ455 i 22.lr og tenker på å kjøpe meg 17.hmr løp når dette kommer for salg. Ble anbefalt å kjøpe en 22.wmr demper hvis jeg skulle bruke samme demperen på begge løpene i alle fall, men det er jo fortsatt langt fra .30
  7. Heisann Trenger å få en børsemaker til å ta en titt på og vurdere halga mi da jeg vurderer reklamasjon. Er det noen flinke børsemakere i oslo, eller i relativ nærhet? (har prøvd å søke litt, men synes det er så vanskelig å finne noen konkret oversikt, spesielt uten å måtte leste 100 forskjellige emner)
  8. Er "regner med at det er MEGET god kvalitet på disse " ment som sarkasme, eller regner du med dette? Ingen vinkling på saken fra min side da jeg ikke aner noe om disse haglene, men mener de blir produsert på benelli fabrikken og merket eies av benelli så regner med at det er god kvalitet!?
  9. Mulig jeg er vrang og leser dette sånn som jeg ønsker å lese det, men ut i fra det du skriver polar så vil det da være mulig å kjøpe cz455 varmint i 17.hmr tidligere og det samme for løst løp i 22.lr varmint? Ønsketenkning og overanalysering av innlegget ditt, eller fakta? =)
  10. bumper denne da jeg også er nysgjerrig på utivklingen.
  11. Noen formeninger om det er verdt å vente på varmint løpene kontra de vanlige? Hvordan er det forresten å montere lyddemper på disse? Hvilke løp var det som hadde tendens til å kaste førsteskuddet forøvrig?
  12. 223 er vel heller ikke rimfire da, sånn hvis jeg skal være litt kverulant, og det hadde jeg tenkt til. Hehe.. Kravene er de samme for 22.lr som for 17.mach2, og tilsvarene for 17.hmr og 22. wmr, eller tenker jeg helt feil?
  13. Stemmer det.. Sorry, hehehe.. hvordan vekt anbefales brukt? Sånn man ber fulgen komme og henge opp ned fra eller sånn digital med plate som man lokker fulgen til å stelle seg på med et par blåbær? Har fått med meg at 22.lr kan brukes til småvilt opp til hares størrelse, men ikke hare. Men hvor går grensene for de andre rimfire kalibrene? tenker da på 17.hmr, 17.Mach2 og 22.wmr Har prøvd å finne ut på egenhånd, men faller litt kort..
  14. er det lov å skyte tiur som er over 4.5 kg med 17.hmr da?
  15. Scooter... Så vidt jeg vet har jaktdepotet en mail, hvorfor ikke bare sende dem en mail og høre om de har flere igjen i stedet for å "ta sorgene på forskudd"? Du minner meg litt om den pessimistiske bestemoren min:-P post@jaktdepotet.no Jeg bestillte akkurat den samme pakka derfra rundt den 16.desember, hadde ikke innvilget våpensøknad på tidspunktet så de holder av en for meg mot et depositum. Jeg vil ikke tro at de er tomme hvis annonsen fortsatt ligger ute.. Har personlig fått veldig god oppfølging på mail og når jeg var innom butikken.
  16. Jeg kjenner godt til havesyken, men må nesten bare spørre. Hva er fordelene med 20 kal haglene? Jeg trodde disse var mindre, altså mindre smell?
  17. Ganske sikker på at han skrev Benelli Men stoler på deg, hehe.
  18. Så bra! Men jeg mente at så lenge de ønsker å prøve å rette evt feil selv så skal dette gjøres innen rimlig tid. Og i følge en annen post jeg fant på forumet så definerte forbrukerrådet dette som 1 mnd, og at etter dette kunne man kreve å heve kjøpet. Mulig jeg er helt på vidda, men synes det er viktig å bruke rettighetene sine, men da må man jo først vite om dem. Kanskje prøve å sjekke opp litt mer? Hehe Benelli fast pro halvauto hørtes spenstig ut, 10 lapper var jo ikke så værst? Har kikket litt på halvauto selv dersom jeg skulle bytte inn i noe. Har sendt mail til de jeg kjøpte min av nå og fikk svar om å sende den til dem så de kunne se hva på de kan gjøre. Det er riktig at det ikke er forbruker som skal betale for forsendelse ved reklamasjon? Evt. legge ut og så få det dekket, eller er jeg på vidda igjen?
  19. Det er ikke spesielt ofte jeg ser berretta i samme prisklasse på finn for å si det sånn, tenker du på kjøpe brukt via våpenhandler da eller? Hva synes folket, er dette en grei sak å reklamere på, eller er det slikt man "må forvente"?
  20. Heisann. Jeg har ei en Bettinsoli (Exxo) std som jeg kjøpte på siste villmarksmesse i Lillestrøm til 8000,- og som jeg etter å ha fått brukt litt i praksis har funnet ut at ikke er helt problemfri. Den har på ingen måte fått kjørt seg så hardt som man skulle tro ved å se på den. I løpet av oppkjøringa til jakta og i løpet av det jeg har deltatt på av jakt har jeg kanskje avfyrt 200 skudd totalt med den. Pusset og vedlikeholdt etter hver ganng den har blitt brukt. Det jeg opplever er at den ruster veldig lett, og at treverket ikke har levd opp til forventningene. Det var et par dager på jakta med litt lett duskregn, hvorpå hagla ble tørket av i etterkant, men dette var altså nok til at den har rust flere steder, både forskjellige steder på løpet og i forbindelse med løpsvelgeren. (Det skal nevnes at hagla til faren min, en 25-30 år gammel beretta ikke har spor av rust på seg etter å ha vært utsatt for det samme været og behandlingen) I forhold til treverket så opplevde jeg etter 3 dager at lakken eller oljen var slitt av flere steder. På siden av våpenet, i treverket rett bak avtrekker og på kolben spepsielt var finishen gnidd bort til den grad at man så ubehandla treverk. Dette ble langt bedre etter jeg satte inn treverket på nytt, men det er fortsatt godt synlig. Er dette kvaliteten man kan forvente av dette merket? I mine øyne virker det dårlig. Meningen ved å legge litt mer penger i hagla enn de aller billigste var jo for å unngå nettopp disse tingene. Jeg tenker å ta med hagla til en våpenhandler/våpensmed for å høre etter hvor gammel de tror den er, den ser jo faktisk gammel og slitt ut. Så - jeg har søkt opp 2-3 andre på forumet som har opplevd litt tilsvarende ting med samme merket, er det noen flere som har opplevd problemer med disse så svar veldig gjerne her. Synsing og sansing angående det jeg har beskrevet mottas også gladelig! Fortsatt god jul til alle sammen. Mvh Chrisa
×
×
  • Create New...