Jump to content

Snuff

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Snuff

  1. Har fått konstatert at det mangler et hull. Når man vet at man har 10 tommeltotter så lærer man seg å ikke skylde på produktet med en gang man møter på et problem . Så Skitt Jakt har tatt kontakt med KKC, slik at de tar inn stokken og borer ut hullet. Pluss at de skal ta ut av litt i løpskanalen for meg .
  2. Jeg har 3 hull i pistolgrepet, og ingen av de hjelper meg med å feste stokken til låskassen . Skulle det kanskje ha vært et hull til inn til skruehodet?
  3. Unbrako med kule har jeg, tålmodighet er det dårligere med hehe. Men skal den da altså inn i kolbekappen slik som på originalen? Nå prøvde ikke jeg veldig hardt, men den gikk heller ikke inn
  4. Noen som har peiling på hvordan man monterer KKC bakskjeftet på en sauer 202? Verktøyet går jo ikke inn i kolbekappen slik som på original stokken
  5. Kan noen her fortelle meg hvordan jeg fester bakskjeftet på KKC til min 202? Får jo ikke inn verktøyet i kolben som på original stokken
  6. Noen som har peiling på om det er forskjell på lengden på magnum og standard sluttstykke til Sauer 202? Vil det f. Eks gå an å bruke en short magnum i ei standard kasse med magnum sluttstykke?
  7. Fikk du testet med N160? Hva ble evt. hastigheten?
  8. Snuff

    300wsm vs 9,3*62

    Nå ble jeg lurt inn her pga skriveleifen , så jeg prøver lykken allikevel. Er det mulig med en short magnum variant i standard kasse og magnum sluttstykke, eller eller er sluttstykket for langt for låskassen?
  9. Noen som en garmin fenix klokke som de har koblet opp mot WeHunt? Lurer på om man får opp kart eller bare disse sirklene som viser avstand til de andre i jaktlaget?
  10. Snuff

    Sauer 404

    Noen som vet om en 404 kolbe passer på en 202? Prøver å skaffe en syncro stokk til min 202, men det er nesten umulig.
  11. Er det bare å kassere løpet eller er det vits å få det inn til en børsemaker og få det fiksa? Det kosta meg ikke mer enn 1500kr så jeg er ikke villig til å legge mye penger i det.
  12. Nei det er 6mm br. Rett hylse i rett kammer . Overdrev nok en smule på formen, men det er noe som er galt og jeg tenkte at det kunne være pressinga. Er på minimum av norma sine ladedata til den kula og.
  13. Har et enda dummere spørsmål. Jeg har nettopp dritte på leggen og necksizet 100 kliss nye hylser uten å sette i ekspanderen etter at jeg vasket dien. Tanken slo meg ikke en gang før jeg var på skytebanen i dag og hylsa såg ut som en ølboks etter at jeg hadde fyrt den av. Det jeg lurer nå på er om jeg kan necksize hylsene (ikke ølboksen selvsagt) på nytt med ekspanderen satt i og bruke hylsene eller om jeg bare bør skaffe noen nye.
  14. Gammel tråd ser jeg, men jeg prøver. Jeg har skaffet meg et løp i 6br norma til min Sauer 202 og har akkurat ladet noen skudd. Har to problemer. 1) fikk ikke til å mate fra 308 magasin .Kan problemet være at patronen er for lang (55mm)? Det var ikke noe problem å mate tomhylser fra magasinet før jeg halspresset de. Er det noe jeg kan gjøre med magasinet eller har jeg rett og slett skaffet meg en enkeltskuddsrifle? 2) når matingen feilet, ble kulen trykket inn i hylsen. Det er bare snakk om en liten millimeter. Det jeg egentlig lurer på her, er om hylsene er for dårlig presset i halsen og om jeg bør presse de på nytt. Har aldri opplevd å kjøre en patron rett i kammerveggen så jeg er litt usikker på hvor godt en kule skal sitte.
  15. Gammel tråd, men skaffet Landrø original stokk?
  16. I hvor lang pipe oppnådde du 770m/s med 46grain MRP?
  17. Har funnet noe gammel 139 grs Norma Vulkan og tenker å lade dette til jakt på hjort og elg, men jeg har lite erfaring med denne kulen og har hørt noen rykter om at denne gir litt dårlige slakt i forhold til 156grs Vulkan. Har søkt litt rundt og har ikke funnet nok meninger til å avskrive den helt. Er det noen som har erfaringer med denne kulen?
  18. Snuff

    Revelokk

    Tenkte jeg skulle prøve lokkjakt på rev i vinter, for første gang. Så jeg tenkte jeg skulle kjøpe en lokk. Men jeg er ikke sikker på hva som er mest effektivt og hvilke modeller som er best osv. Det hadde vert greit om noen kunne gi meg noen tips om dette .
×
×
  • Create New...