Jump to content

heavy shot

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

heavy shot's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. heisann Eg har også en marlin mod 60. på den sitter en ALM demper med ytter diameter ca 24mm, her smyger magasin røret akkurat forbi demperen. Har også litt problemer med noen typer sub amo, men har også litt lade tull med Winshester xpert 22. ( tror ikkje dette er subsonic)
  2. heisann. ser det er mange ombygde rugere her. Har selv en Marlin mod 60, 22lr halvauto med rørmagasin. noen som vet hvor det selges ombygging sett til denne? om det finnes? ser så tøft ut å kunne bygge om til noe som ikkje alle andre har
  3. heilt enig med deg nhd. Våpenloven idag er egentlig veldig fornuftig og heilt ok. Aldri hatt noe trøbbel hverken med lensmannen vedr søknader og heller aldri problemer med å få disse innvilget.
  4. kjøpte leirdue amo på xxl i høst. kostet 1,39 pr stk ved kjøp av over 500 (eller var det 1000) saga patroner, funka kjempefint på måker også
  5. Kjøp en av kvar å evt selg den du liker minst etter ei stund. Antagelig finner du ut at du har bruk for begge deler
  6. Er du på utkikk etter en skikkelig lykt så er Peli å anbefale (mulig den er nevnt på noen av de forige sidene, gidder ikkje å lese alt) Har selv en Peli 7060 og er utrolig fornøyd. er både 12 og 230v lader til den. Absolutt til å anbefale!!
  7. heavy shot

    Hegre

    lurer bare på hvordan eg søker om fellings tillatelse på hegre og evt andre fugler og dyr. står lenger oppe at det er komunen men finner ikkje noe slags søknad skjema el. noen som vet noe????
  8. du blir nok fornøyd med valget men er det noen som vet om extra utstyr som magasin forlenger mm ?
  9. kjøpte selv en sånn hagle i sommer. har brukt den en del både på leirduer og på sjøfugl jakt, treffer bedre på leirduer med denne en med lanberen. Har aldri tulla med ladingen, men det er nok en bruk og kast hagle. det er sperre på to skudd i magasinet, og det er nok påbudt. er alt i alt fornøyd med Weatherbyen men ser for meg at den må byttes ut om noen år.
×
×
  • Create New...