Jump to content

kimbo

Members
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kimbo

  1. kimbo

    BHT for meopta

    Suverent det. Men jeg bruker en del forskjellige ladinger til forskjellig jakt. Da blir det bare surr. Og vanskelig å få de til å passe nøyaktig til balestikken om du ikke har en fast lading du bruker hele tiden. Skal jeg skrive til julenissen,blir det Swarovski DS
  2. kimbo

    BHT for meopta

    Tenkte du også refererte til den første posten. Det er flere ringer (tårn)du ganske enkelt monterer oppe på der du justerer høyden. Det gjør i prinsippet at du kan "forhåndsinnstilte" flere avstander. Hvordan du monterer er bedre du leser om. evt youtube. Ganske greit. Du kan feks. skyte inn på 100m, så skyte inn på 150m og nullstille ringen over. Så det samme på 200m på neste ring. Eller de avstander du vil. Da kan du enkelt og raskt justere høyden uten å skru av lokk og telle klikk. Veldig praktisk om man jakter på forskjellige hold og vet avstanden. Det jeg svarte på var at Swarovski,som i prinsippet er samme systemet,har en ring i bunn som man kan vri 90 grader.Så er den låst. Det har ikke Meopta. Litt ulempe,men ikke noe problem. Om du ikke jakter på noe særlig lengre hold,er det ikke noe must.Men ser du nytten av det, kan jeg anbefale det.
  3. kimbo

    BHT for meopta

    Nei det går ikke å låse ringene,som f.eks Swarovski
  4. Norma jaktmatch 6,5x55 120 grn. ble nødløsning når jeg ikke hadde tid til å lade. Klarer ikke å finne BC på denne kula noe sted på Norma sine sider. Noen som har peiling??
  5. Har selv en Eberlestock X1E som jeg har hatt flere år. Veldig fornøyd. Tittet på budor sekken i butikken her om dagen. Jeg ser absolutt ikke noe grunn til å bytte.
  6. Har kun erfaring med Contuor montert på kikkertsikte. Jeg føler absolutt ikke for å forandre på det. Funker perfekt. Enkelt å sette på og av. Enkelt å aktivere. Går alltid med kameraet i lomma når jeg beveger meg. Aldri hatt noe problemer med det. Avstanden er jo et tema. Ragecams.com selger linser til å bytte ut. Det skal jeg prøve. Har virkelig tro på det.
  7. Fikset sitat. -Ranger#44 Er du ofte på skytebanen ?
  8. Er det ikke vanlig å få tak i montasjer i rustfritt? Kunne aller mest tenkt meg Laupold QR i rustfri. Aller helst titan selvsagt,men tviler på at jeg finner det. Har kun funnet picatinny og ringer et sted i disse matr. Noen som vet om noe sånt? Hovedsakelig til Rem 700 for min del. Mine montasjer ruster selvfølgelig på rustfri kasse. Lavere vekt er også aldri feil. Derfor er ikke picatinny førstevalg
  9. Får du noe bedre kvalitet enn Peli ??? Det er dyrt og tungt,men tåler jo det meste. Jeg er kjempefornøyd med min. Veldig praktisk å kunne skjære til innmaten så alt passer perfekt. Jeg har f.eks. rifle,tofot,skytestokk,magasin,håndkikkert,enkelt verktøy og olje. Bruker den bare når jeg flyr utenlands. Og den har jo hjul,så den er enkel å frakte på flyplassen.
  10. Noen som vet hvor jeg kan finne informasjon om jaktlederkurs i Østfold ? Kan ikke finne noe sted. Har tilfeldigvis funnet det for sent de 2 siste årene.
  11. kimbo

    7mm-300 win mag

    Konsekvensen er at merkelappen de har satt på den indikerer for høy temperatur etter at du har fått et varsel. Da gjelder ikke garantien. Ikke verre enn det. Ikke enig med deg!
  12. Litt uklar den meldingen som kom fra Fylkesmannen. "Påskutt en ulv" De fant den etter hvert da.....
  13. kimbo

    Jaktfelt 223

    Blir ikke GRS og KKC tungt, om man vil spare vekt. Må jo være mange andre lettere alternativer. Er ho lita som ho jeg bor sammen med,går det ikke med disse.
  14. Hva med WSM hvis du absolutt har lyst på noe småsært ? ...eller RSAUM
  15. Jeg hadde lenge lyst på Magnetospeed. Ikke brukt den,men hadde tro på at den er bra. Men etter jeg startet å lade litt sære kaliber som jeg ikke hadde lyst til å skyte veldig mange fler testskudd enn nødvendig,falt den bort. Har du en ny ladning,stoler ikke jeg på at jeg får testet hastighet og pressisjon med samme kule. Du beholder ikke nødvendigvis ikke pressisjon med dette hengende på løpet. Etter å ha lånt en superchrono,som jeg har vært meget skeptisk til brukervennligheten på etter å ha lest om den på nettet,ble jeg poitivt overrasket. UTROLIG ENKEL I BRUK !!! Og ikke større en at den har plass i ei stor jakkelomme. Eneste minus jeg kan tenke meg er at den ikke måler subsonic,men det har ikke jeg bruk for i dag.
  16. Nå er vel disse religiøse høytidene også på vei ut vel Mange har vel endelig litt mer tid til overs også. Man må passe på å bruke naturen når den er tilgjengelig. Båndtvangen tar seg vel av dette,gjør det ikke....
  17. Enklere å slanke rifla !!!
  18. http://www.nordicsportsman.se/snocamo-r ... arge/606-0 http://www.ebay.com/itm/Eberlestock-Fea ... 1e824a87ee
  19. Eller finn en annen forhandler i usa. I Sverige mener jeg dem har godt utvalg. Flere butikker som selger også,siden importøren ikke prøver å ha monopol på disse tingene
  20. Jeg har ikke hatt noe problem med Sordin
  21. Hvorfor har avstand noe å si? Min erfaring fra villsvinjakt i Sverige,der åtebuene er plasert 2-2,5m over bakken. Er at vekebrenner fungerer utrolig bra. Varmer bra,lenge og veldig lite støy. Har en teori på at varmen i bua går ut av luka og drar med seg vitringen din opp i luften og bort. Grisen kommer inn fra alle kanter. Både jeg og de jeg jakter sammen med har opplevd ved flere anledninger at de også kommer bakenifra og under bua. Noen ganger blitt stående å gni seg på bena på bua. Dette er for øvrig noe av det mest spennende jeg har vært med på,da man prøver å være så stille at man nesten ikke "klarer" å puste Min teori da.... Eks. http://www.jula.no/parafinovn-2-2kw-418016
  22. kimbo

    7mm-300 win mag

    Var ikke det jeg spurte om vettu...
  23. Har en Swarovski Habicht 6-24x50 Noen som har greie på om det er tårn å få til denne? Har ikke funnet noe de stedene jeg har søkt.
  24. Om dere trenger inspirasjon..... http://twistedbarrel.com/
×
×
  • Create New...