Jump to content

kimbo

Members
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kimbo's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. kimbo

    BHT for meopta

    Suverent det. Men jeg bruker en del forskjellige ladinger til forskjellig jakt. Da blir det bare surr. Og vanskelig å få de til å passe nøyaktig til balestikken om du ikke har en fast lading du bruker hele tiden. Skal jeg skrive til julenissen,blir det Swarovski DS
  2. kimbo

    BHT for meopta

    Tenkte du også refererte til den første posten. Det er flere ringer (tårn)du ganske enkelt monterer oppe på der du justerer høyden. Det gjør i prinsippet at du kan "forhåndsinnstilte" flere avstander. Hvordan du monterer er bedre du leser om. evt youtube. Ganske greit. Du kan feks. skyte inn på 100m, så skyte inn på 150m og nullstille ringen over. Så det samme på 200m på neste ring. Eller de avstander du vil. Da kan du enkelt og raskt justere høyden uten å skru av lokk og telle klikk. Veldig praktisk om man jakter på forskjellige hold og vet avstanden. Det jeg svarte på var at Swarovski,som i prinsippet er samme systemet,har en ring i bunn som man kan vri 90 grader.Så er den låst. Det har ikke Meopta. Litt ulempe,men ikke noe problem. Om du ikke jakter på noe særlig lengre hold,er det ikke noe must.Men ser du nytten av det, kan jeg anbefale det.
  3. kimbo

    BHT for meopta

    Nei det går ikke å låse ringene,som f.eks Swarovski
  4. Norma jaktmatch 6,5x55 120 grn. ble nødløsning når jeg ikke hadde tid til å lade. Klarer ikke å finne BC på denne kula noe sted på Norma sine sider. Noen som har peiling??
  5. Har selv en Eberlestock X1E som jeg har hatt flere år. Veldig fornøyd. Tittet på budor sekken i butikken her om dagen. Jeg ser absolutt ikke noe grunn til å bytte.
  6. Har kun erfaring med Contuor montert på kikkertsikte. Jeg føler absolutt ikke for å forandre på det. Funker perfekt. Enkelt å sette på og av. Enkelt å aktivere. Går alltid med kameraet i lomma når jeg beveger meg. Aldri hatt noe problemer med det. Avstanden er jo et tema. Ragecams.com selger linser til å bytte ut. Det skal jeg prøve. Har virkelig tro på det.
  7. Fikset sitat. -Ranger#44 Er du ofte på skytebanen ?
  8. Er det ikke vanlig å få tak i montasjer i rustfritt? Kunne aller mest tenkt meg Laupold QR i rustfri. Aller helst titan selvsagt,men tviler på at jeg finner det. Har kun funnet picatinny og ringer et sted i disse matr. Noen som vet om noe sånt? Hovedsakelig til Rem 700 for min del. Mine montasjer ruster selvfølgelig på rustfri kasse. Lavere vekt er også aldri feil. Derfor er ikke picatinny førstevalg
  9. Får du noe bedre kvalitet enn Peli ??? Det er dyrt og tungt,men tåler jo det meste. Jeg er kjempefornøyd med min. Veldig praktisk å kunne skjære til innmaten så alt passer perfekt. Jeg har f.eks. rifle,tofot,skytestokk,magasin,håndkikkert,enkelt verktøy og olje. Bruker den bare når jeg flyr utenlands. Og den har jo hjul,så den er enkel å frakte på flyplassen.
  10. Noen som vet hvor jeg kan finne informasjon om jaktlederkurs i Østfold ? Kan ikke finne noe sted. Har tilfeldigvis funnet det for sent de 2 siste årene.
  11. kimbo

    7mm-300 win mag

    Konsekvensen er at merkelappen de har satt på den indikerer for høy temperatur etter at du har fått et varsel. Da gjelder ikke garantien. Ikke verre enn det. Ikke enig med deg!
  12. Litt uklar den meldingen som kom fra Fylkesmannen. "Påskutt en ulv" De fant den etter hvert da.....
  13. kimbo

    Jaktfelt 223

    Blir ikke GRS og KKC tungt, om man vil spare vekt. Må jo være mange andre lettere alternativer. Er ho lita som ho jeg bor sammen med,går det ikke med disse.
  14. Hva med WSM hvis du absolutt har lyst på noe småsært ? ...eller RSAUM
×
×
  • Create New...