Jump to content

Jesper1201

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jesper1201's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Leverte 2 søknader i Sarpsborg nå tidligere denne uken, ble forespeilet 8 uker av vedkommende jeg leverte til. Nettsiden sa 10-12 uker den gang. Alle tidligere søknader jeg har levert har jeg fått godkjent innen 2 uker, så kjenner jeg blir mektig oppgitt over at forvaltningsenheten til Politiet har blitt nedprioritert så kraftig..
  2. Tror Mauser68 i likhet med meg ikke har stilt forumklokken riktig, for oss ble første post "postet" 19.36.
  3. Ja, disse som ble forbanna når jeg dukka opp og spørte om jeg kunne skyte på 200m der ifjor..
  4. Hva sier DFS tullinger hvis jeg kommer med jaktrifle å skyter på 430m banen da, Rango?
  5. Bare sløs av tid, har ingen praktisk betydning. Jeg gjorde aldri dette med rifla mi og den skyter høl i høl den dag i dag.
  6. Fiocchi 55gr FMJ, Fiocch 50gr HP og Sellier & Bellot 55gr Blyspiss Alle disse går hull i hull i hverandre på 100m i min Vanguard .223 med 1:12 twist.
  7. Tre uker er normal behandlingstid sies det, så må nok forvente begynnelsen av september. I Sarpsborg tar det fra 1-7 virkedager (egen erfaring)
  8. Påsan; Hvor i Sarpsborg er det denne ligger?
  9. Enig med Cardinal. Når jeg kjøpte min .223 så gikk de 3-5 første smellene med på å finjustere kikkerten, som så 10 til, totalt 15 smell, pusset så løpet og kjørte på med 15 til. Med rifla i benk den dag i dag skyter den 5 høl i høl. Så dette med ett smell og så pusse og ett nytt smell og puss på nytt har jeg ikke trua på gitt.
  10. Jeg har en Weatherby Vanguard .223 Den har ikke frittliggende pipe, men skyter likevell hull i hull opp til 15'ende skuddet. (Har ikke prøvd fler kjapt etterhverande) Den har 1:12 riflestigning så jeg holder meg til 55 grs. Men jeg er blitt fortalt at 62 også fungerer. Jeg skyter Fiocchi (Helmanter og Hulspiss) og S&B Blyspiss. Disse går hull i hull på 100m. 5 av hvert slag etterhverandre opp til 15'ende skuddet, ingen kaster. Det er liten rekyl i .223 men smeller kort og hardt selv om det er ett lite kaliber så er lurt med demper hvis du ikke har tenkt på hørselværn.
  11. Jesper1201

    Klikkpatroner

    Når jeg tørrtrener bruker jeg brukte patroner. Like effektift og billigere.
  12. Hei. Når jeg er ute på jakt og skal prøve med på duble eller hvis jeg bommer på første skuddet og skal lade inn neste patron hender det at sleiden låser seg fullstendig. Knappen for å løse ut sleiden går inn i det jeg fyrer av så det er ikke her problemet er. Jeg må demontere hagla og ta av løpet for å få løst ut sleiden igjen. Jeg har hatt fra hverandre hele hagla og olja opp alle beveglige deler, men til ingen nytte. Er det noen her som vet hva problemet eller eller har vært borti noe slikt tidligere? Jeg har fremdeles garanti på hagla så det er bare å levere den inn til forhandler, men nå som vi er midt i den beste perioden av gås/due/and- jakta frister ikke det mye å levere fra meg denne på ubevist tid.
  13. Jesper1201

    .222 Savage

    Skal du kjøpe? Isåfall vil jeg anbefale å titte på .223 istede, mye billigere ammo hvis du ikke har tenkt til å lade selv.
×
×
  • Create New...