Jump to content

748r_bb155

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

748r_bb155's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

12

Reputation

  1. Har ikke kommet 100% igang med å lade denne kula ennå. (Målundrer i tommer) Dl ferdig sydd 0.065 jump Testa 0.020 (samler ikke) 0.010 jump ser bedre ut (1 slenger) horisontalt .... Ser på div forum at mange skyter denne med 0 jump eller Jammed.0.010-0.020. ser fra bc at dette er berger sin 105 vld match kule. Noen tips, prøver med 0 jump hvis jeg får testa ladning på lørdag, lader 38.6 Gr n19 SD 1.4 i peterson hylser 914 ms
  2. Som m67 sier dfs kikkertklasse. § 4-7.Krav til medlemsskap, aktivitet og opplæring for erverv av rifle eller haglevåpen til sportsskyting Politiet kan gje løyve til erverv og innehav av haglevåpen, halvautomatiske rifler som er godkjent til jakt etter § 4-1, samt rifler med enkeltskot eller manuell omlading til sportsskyting, til personar som: 1. har gjennomført tryggingsopplæring arrangert av ein godkjent skyttarorganisasjonen, 2. er medlem i skyttarorganisasjon som har godkjent skyttarprogram for den omsøkte våpentypen, og 3. har gjennomført minst seks organiserte treningar eller konkurransar arrangert av skyttarorganisasjonen. vil anta dfs medlemskap sikkerhets kortet (nettkurs dfs) aktivitets krav (et litt aktivt skytterlag, så bør jo ikke dette ta mange ukene) NB! Greit at du lager deg en loggbok som skytelder attesterer for aktivitet. (Denne vedlegges våpen søknad) Er sikkert litt ulik praksis i skytterlagene her, aldri sett en logg bok der jeg skyter. alt du trenger å ha med av dokumentasjon finner du på politiet.no under våpen søknader.
  3. Noen som har tips til magtuning. bruker en follower fra et 308/243 magasin til sauer. (Antar Vore produsert) (Denne er trimma i bak kant for bruk av spacer som det magasinet har.) ser ut til at en lang Lego kloss har rett dimensjon som spacer. fungere da med magasin fjæra. idelt kun den nok hvert space mer, men da blir lenge (ikke høyde)på magasin fjær lang. feedlips rundet litt og polert. Mater bedre nå, men alle tips motas.
  4. Tubb via Reloading international. Det var ditt Tubb henviste meg. Henter diene på posten i morgen. Tar jo litt tid. Starta med mailer 20.04.2023 Du må lage deg en konto på nettbutikken. Hello Espen, We can help you with this. The first step in this process is to create a profile on our website. Go to reloadinginternational.comand click “Profile" on the banner in the upper right-hand corner. Fill in all the requested information and send an e-mail toinfo@reloadinginternational.comletting us know that you are finished. Please let me know if you have any questions. Thank you, Addison
  5. Vapensmen & SHC.(Sverige) Kommer muligens med en Banan extention, 10 skudd. 6.5x55 han venta vist på nye fjerer i des 2021. Når dette kommer for salg er nok i det blå.
  6. Tommel opp for Shooter.no Samme erfaring som over. bremsen er kommet i hus her også
  7. Da var pipa på plass . Rund 72 cm. LW 1:7.5 snurr. mener den er 28mm ned til rundt 25. Fikk tak i 99 norma dl. Ferdig ladd. (det er alt jeg har funnet på nett) 200 peterson hylser på vei. (siste rest hos hjemmelading). (Dyrt men jeg har ikke funnet noe annet) 1000 105 Gr Norma DL kuler innkjøpt. Diesett fra Tubb ligger til fortolling. (Det blei jo fort 2 mnd venting på dette) hvis noen har et tips på en grei start ladning med Norma N-19 tas den i mot. Med takk. (blir litt enklere logistikk) ser at trenden i prs går mot lavere hastighet, antar mindre rekyl og lenger levetid på pipa. Samt «letter å se trace « blei en atec prs1 demper fra J&F, og en apw Brems er på vei fra shooter.no blei noen 10 skudds accurate mag til 308. Lurer på å lage en spacer i bak kant, og trimme follower. Så er det vel å komme igang å skyte litt....
  8. Da er Magasiner ankommet, mer eller mindre lik utforming som 6.5x55 fra fra Sauer. Pipe er satt i bestilling hos Ragnar Hansen (er jo bare et par mil unna) . Blir ei rustfri LW pipe med 7.5 stigning (eneste de hadde igjen under 8 stigning i 6mm). 28 mm cylinder ned til rundt 25 mm ved munning, ca 70 CM langt En Atec PRS 1 demper ankommer idag. Samt en samt en APW raptor brems fra Shooter.no, er satt i bestilling. Så da er det vel å spore opp et 6xc fullsize die collet die, og en egnet kuleisetter. Blir vel å kjøpe litt ferdig ladet til å begynne med.
  9. Kunne vært interresant Send gjerne koordinater på pm
  10. Jepp her skal man ned i rekyl. (Og fordi man har lyst til å prøve). har ikke kjøp comp forenden ennå, men er jo ikke alverden klaring, inn mot kassa. Og det er vel midtdelen på chassiet som begrenser bakre diameter på pipa inn mot låskasse. så en straight bull i 28mm bør gå. competiton forenden må til om en skal gå noe særlig større en et skytterlagsløp 700/21. i front. Hvis magasinene er som Vore sine passer ikke 6.5x55. kommer uansett til å skyte mest 6.5x55. (Har jo et par piper og noen tusen hylser).
  11. 748r_bb155

    200 STR i 6XC

    Går litt å lurer på en jeg skal få laget en Pipe til Suaeren i 6XC. (Vision Chasis, competiton forend). Regner med at Accurate Mag 10 skudds 308 vil fungere. Tenkte pipe runt 70 CM, 7,5 snurr. Noen som anbefalinger på lengde/Snurr ? Antar at kuler fra 105 - 109 grain, som sikker er unobtainium omdagen er det som er lettest å få tak i. Ser at LW pipa i 6.5x55 er 2.78 CM in mot låskasse, Noen som har målt hvor stor dimensjon det er mulig med i Vision Chassiset ? Og fremdeles ha klaring ? (er jo litt lat her kunne jo gått i garasjen og hentet et bladmål eller 2) Hadde tenkt meg en "Kubbe av en pipe" for Vekt. Noen ulempter ?, kan jo kjøre en Bull på 2,8 cm. Det er jo kun vil have/prøve syken som har slått inn. Har hver ned denne veien før .... Kjøpte Carbon tank til Ducatien, før ducatien ble kjøpt...., så da hadde jeg jo strengt tatt ikke noe valg, så det blei en Ducati. Og jeg antar at det ligger 2 magasiner på Postkontoret i Morgen...... Og mens jeg er på Sauer tråden, noen som har Tegning på magutløser som kan aktivers med pekefinger til Vision Chasis, vet at Vision hadde en eller anne prototyp av denne, og skal etter sigende gå an å få fabrikert selv.
  12. De sender stort sett samme dag som bestilling, får 2 i posten i morgen. En svenske våpen smed som holder på med +5 skudds banan extention i 6.5x55. Venta vist på fjærer. Er vel liten progress.
  13. Optika 6 4.5-27 på Bergara b14r. brukt 25-300 meter.
  14. Våpen fiorsikriftens Paragraf 4 : § 4-1.Halvautomatiske rifler til jakt Politiet kan gje løyve til erverv og innehav av halvautomatiske riflemodellar som opphavleg er konstruerte for jaktbruk, og som: 1. frå fabrikk er produsert for bruk av våpenmagasin med patronkapasitet på inntil 10, 2. ikkje er tilverka med skjefte eller annan innretning som heilt eller delvis dekker oversida av pipa, og 3. ikkje er tilverka med pistolgrep som står att på våpenet når bakstokken takast av. 2. Du må ha et chassis som ikke dekker Pipa. 3. hvordan denne tolkes .... er jo spørsmålet.... Dette er vel eneste sted Pistol grep er nemt i formbindelse med "halv auto til jakt" DVS et Oryx chassis til 10/22 , dekker ikke pipa, og er 1 pice, dvs ingen bakstokk som ikke avtagbar.....----------------> OK
  15. Har søk hagle til dssn. (maks 5 skudd) snakket med en på jakt og friluft, som mente at til dssn så skulle det være mulig med langt rør. Ved søknad på høykapasitets magasin til haglen. sjekker derfor opp dette med politi sør øst.
×
×
  • Create New...