Jump to content

konna

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by konna

  1. Takker så mye for svar folkens skal forsette å jobbe med det, viser tegn til forbedring bare på noen dager
  2. Hei folkens. Jeg har en strihåret dachs gutt på 10mnd, han har den siste tiden vist litt agrisive tegn overfor fruen i huset ang tyggebein han har. Vi har akkurat fått en unge som begynner å ligge på golvet ettervert å det bekjymmrer meg litt vist ungen skal komme borti beinet. er det noen som har vert borti det samme eller har noen forslag til hva jeg/vi kan gjøre?
  3. kjøp deg en karabin krok med skurlås som vist på bildet over. jeg hadde det til min schæfer uten noen problem (hadde samme problem som deg får jeg fikk karabinkrok)
  4. Jeg hadde ringt veterinær med en eneste gang for å få en vurdering fra en ekspert. Dette er ikke normalt sann som du beskriver det. (det er iallefall min mening) Det er bedre å ringe en gang for mye en en gang for lite eller for seint.
  5. her er en del rev rundt kirka i langevåg, men den er meget sky. der er iallefall tispe å 3-4 valper
  6. noen som vet om rådyrjakt til leie i møre og romsdal? IKKE Inatur der har jeg leid å føler meg steika rundlurt:( så ikke et rådyr å hunden hadde ikke en los en gang:(
  7. Takker for svar, da sleppe jeg å ringe ned oppdretteren;) det var det jeg trodde så da får jeg bare forsette å nappe pels ettervert.
  8. Hei godtfolk. Er det noen som har ei formening om når valpepelsen forsvinner? Har selv en dachs valp på 8mnd som jeg nappet her forleden dag, der er en del strihår på kropprn mrn på hodet er det mye valp enda, jeg turte ikke nappe mer på hodet da det blei 3små "hull" i pelsen rett ned på skinnet. Er det andre som har opplevd dette å evt hva gjør man videre?
  9. Takker for linken men hvor lenge sitter dere å lokker sann?
  10. Jeg prøvde den for ca1time siden, fikk sett dyr som reagerte på blåsinga men kom ikke nærmere, ingen skudd avfyrt. Men er ikke sikker på hvordan den skal brukes skikkelig. Noen som kan forklare meg nærmere?
  11. hva må til for å bli autorisert dommer på ettersøk?
  12. jeg ser en del av dere sykkler med hundene. bruker dere springer eller bare band?
  13. konna

    Garmin Astro

    Da har jeg fått til Nå blir Konna meget meget glad Tusen takk for god hjelp! Nå gleder jeg meg til jakta starter og vi kan slippe Snoopy på jakt, med eget utstyr ja no er jeg meget fornøyd takker for hjelpa folkens!!!!!
  14. konna

    Garmin Astro

    så enda et spørsmål da har jeg fått tak i kart men får ikke lagt inn alt på gps. har kjøpt et 8gb minnekort men får ikke til å legge det over på minnekortet. noen som kan forklare hvordan jeg gjør det?
  15. konna

    Garmin Astro

    neste spørsmål hvilket kart bruker dere? det som var inne på gps finner jo ikke der jeg bor å hvor stort minnekort har dere?
  16. konna

    Garmin Astro

    takker for svar. da er det kjøpt inn med dc40 så no er det trykking å trykking på høyt nivå for å finne ut ting
  17. konna

    Garmin Astro

    takker for svar. vist jeg da skjønner deg rett så kan jeg da kjøpe meg en astro med dc40 å itilleg kan jeg bruke dc30?
  18. konna

    Garmin Astro

    hei. er her noen som kan forklare meg forskjellen på DC20 DC30 og DC40 halsbåndene? ser her er en egen tråd for dette men å lese seg igjennom 69sider med innlegg har jeg desverre ikke tid til
  19. gratulere med prøva å lykke til med fødselen
  20. sann jeg har forstått det etter diskusjon om det samme emnet selv for ei tid siden, så kan man ikke nekte grunneier å leige ut jakt på grunneiers eiendom, er litt usikker på fellesutmark, men mener at leiger da har å rett til å ferdes å jakte der å på lik linje som alle andre.
  21. GRUPPE 4 – DACHSHUNDER, Samtlige dachsraser: DREVCHAMPIONAT (N J(D)CH): Tre ganger 1. premie på drevprøve for dachshunder i Norge, hvorav minst en 1. premie på ordinær prøve. Prøvene må tas for tre forskjellige dommere. To ganger minst Very Good på utstilling i Norden for to forskjellige dommere. Minst en av utstillingspremieringene må være tatt etter fylte 24 måneder. Man må altså ha visse utstillingsresultater for å kunne bli jaktchampion. Takker å bukker for svar
×
×
  • Create New...