Jump to content

ZyNc

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About ZyNc

  • Birthday 10/16/1989

ZyNc's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Moro å se at folk lykkes! Blir første gluggjakt med snø imorgen! Har vært en del aktivitet, så blir spennende.
  2. ZyNc

    Beverjakt

    Så lenge grunneier har fått tildelt Beverjakt så skulle det vel ikke være noe problem. Dog starter ikke jakten før 1. Oktober
  3. Sesongens første falt 00.03 på åtet! Skutt med 180gr Accubond.
  4. Nå er det ikke lenge igjen til Jaktstart!
  5. Tok et bilde av denne karen rett utenfor revebua! Bilde tatt 2. Juli.
  6. Jeg har en A-Tec maxim på blasern (48cm løp), og er førnøyd med den! Demper bra, ingen munningsflamme og lite rekyl.
  7. Jeg ville gått for pakke 2, personlig så synes jeg at saueren føles bedre ut enn sakoen kvalitetsmessig. Kikkerten er det ikke noe å utsette på, har en selv og er strålende fornøyd med den Men hva slags jakt skal rifla brukes til, og hvilket kaliber hadde du tenkt?
  8. Ble en til på siste jaktdag! Hanndyr på rundt 20kg.
  9. Tyngste var hudyr, og den andre var hann.
  10. Jeg og noen kompiser tok en tur ut i går kveld for å se etter beveren. Da vi kom fram til jaktområdet så vi 2 stykker som sirklet sammen og etter 5 minutter så hadde jeg skutt den ene, og fått innvia blasern! ca 30 minutter etterpå tok den ene kompisen den andre! Ble et ufrivillig bad på oss begge, noe som var friskt! Hunndyret til venstre viste 25.9kg på vekta, mens hanndyret til høyre viste 22.7kg! Edit: La til et bilde.
  11. Fikk denne uka en Blaser R8 Professional i 308w med 48cm løp og en A-tec maxim demper Venter på kikkerten, en Zeiss Victory Diavari 3-12x56 med lys. Så i mellomtiden fikk jeg låne en Meopta 3-12x50 med ringmontasjer av butikken jeg handlet hos mens jeg venter (kudos til Nava Namsos)! Sålangt er jeg meget fornøyd. Skyter hull i hull på 100m, og børsa er en fryd å skyte med. Nå er det bare å glede seg 10 august!
  12. Et par brukbare bukker der ja! Har nettop fått sikra meg jaktterreng til jakta og nylig handla ny rifle så nå kan 10 august bare komme!
  13. Fylke: Nord-Trøndelag Kommune: Namdalseid Banenavn: Lyngen Skytterbane (Ligger på Sjøåsen) Skytterlag/klubb: Namdalseid og Lyngen skytterlag Forbund: DFS, NJFF Banefasiliteter: 100m og 200m med elektronikk, løpende elg og leirduebane.
  14. 6,5x55 (med lyddemper) skulle vel passe bra!
  15. Zeiss' nye duralyt serie vel noe du kan se etter. Fin pris hos winge våpen ! Zeiss Duralyt
×
×
  • Create New...