Jump to content

royalblue

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

royalblue's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Så det er mulig at rilla i 458 winmag tåler å dreies ned? det hadde jo vært helt rått. Vet at det hele ikke er praktisk,men alt bør ikke være det,holder at jeg synes det er morro å surre litt i kjelleren. Skyter i tillegg links så jeg vil bruke rifla jeg har.
  2. Takk for svar, blir mye fundering over kaliber når en sitter med en kopp kaffe. Har en godkjent søknad på en 45-70,men fikk brått ikke lyst til å kjøpe ny pang ,prøvde 45-70 imagasinet og det virker som den mater. er vel sant at 458 socoom er bedre,da er vel sluttstykke ready to go? går vel ann å rusle ned til onkel og spørre om de kan justere søknaden min.
  3. Er det noen som har dreid om kravehylser til å passe i boltrifle? er svak for 45 cal. Ser ut som det er nok gods i 45-70,eller kan jeg lage rebated rim til 458 win mag. Er kanskje bare ønskedrømming? Har en 6,5x55 å bygge på,morro å surre litt med hylser.
  4. Lurte på når dere kaster flaskehals hylser ? I ladeboka står det at de bør kastes etter femte dreiing, er det en grei regel å følge?
  5. kjør på med bilder, lurer på et stokkprosjekt selv. Kan jeg spørre hvor du får kjøpt laminat?
  6. dette ser jo bra ut, virker som jeg kan forvente å kunne skyte skudd på jakt,å kunn høre et smell uten påfølgende ubehag og piping. Noen nevner kulesmell,er det kulas annslag mot målet dere mener?
  7. takk for svar. Det var det jeg håpet på, at det smalt lavt nok for å slippe piiip på jakt. Var uheldig og ikke få på meg hørselværnet under svartkruttskyting på klubben en gang og det gikk bra,fikk ikke piiip da ,det er den skarpe smellen fra et røksvakt rifleskudd jeg reagerer på.
  8. jeg har sett hva de forskjellige demper i db, jeg vet også at det smeller over lydens hastighet, men siden demper er sånn på mote i dag så skjønner jeg ikke påenget hvis du alikevel må bruke hørselværn. Har veldig lyst på demper hvis jeg kan droppe hørselværnet på jakt, bruker ikke flere bærumstiere for å ha smør på flesk, det er derfor jeg spør.
  9. lurer på om jeg skal sette demper på 6.5 rifla mi, for ved et skudd så piper det i øra et par dager, bruker hørselvern på jakt men det er litt plagsomt. har desverre ikke fått hørt rifle med demper i virkeligheten, men når jeg ser jaktvideoer med folk som jakter med hørselværn og lyddemper så lurer jeg, bråker det virkelig så mye med demper ? Hva er da vitsen?
  10. Hei alle sammen, er helt ny her på forumet og har et spørsmål. Jeg har en sabatti modell 90 6.5x55 som jeg vil ha litt grøvre og lurte på 458 win mag, er dette mulig uten for mye styr? hvis nei hvilket kaliber har jeg mulighet for. skyter links og liker børsa godt ikke interisert i å kjøpe enda ei børse. Har søkt rundt og lest men finner lite om modell 90 kassa. takker så mye for svar hilsen Thomas.
×
×
  • Create New...