Jump to content

odin62

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

odin62's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. HUsk å dokumentere alt dere gjør,med foto og beskrivelse. Følg den planen som Politiet har godkjent på forhånd , så skal det ikke by på noen problemer. Ta med dokumentasjonen når dere skal ferdigstille banen pluss Bane instruksjon. Lykke til
  2. Knust avocado ska det være godt for da. Setter jo smak men fjerner også smakfra kjøtte hm
  3. Vel er der enkelte som anser revolver som upraktisk , men de virker jo stort set hele tiden da En pistol har mye lettere for å henge seg opp ol.
  4. Ikke for å være frekk men hvorfor driver du med Praktisk skyting når du ikke gidder å lese regelverket på orginalspråket. It stays in the last edition. er riktig svar på dine spørsmål uanset om du er i norge eller noen anet sted i verden. Men er helt enig med deg i at som RO, enten du er NROI eller IROA må du kunne gjøre deg forstått på Engelsk Synes det er svært trist at utøvere kommer på stage helt blanke på regelverket. Som RO så prøver jeg å hjelpe folk så langt det lar seg gjøre men en minimumskunskap om sporten på Engelsk må vi kunne kreve på et Level 3 stevne.
  5. Kurset holdes på norsk her i norge, men selv foretrekker jeg alle komandoer på banen på engelsk . Regelverket er ikke være å forstå en at man kan lese og forstå litt . Følger en med på Godkjenigskurset så er det ikke noe problem å bestå teorien, tror ikke at noen jeg har hatt på kurs har strøket på teori. Men vet om en som er blitt pent bet om å finne seg en annen sport.
  6. Og godt er det. Vi driver med en internasjonal sport . Synes det er en uting at alle på død og liv skal ha alt på Norsk. Allle range comadoer kunn på Engelsk også brifen. Det er den eneste som alle skal lære seg. Så da passer det at regelverket er på engelsk
  7. Skaut noen år med en Tanfoglio i open 9mm x 19 major . Enste problemet hvar å ladde hylsene ble svært fulle med N105 måtte være svært forsiktig på pressa.Holde kula til den var godt oppe i kuleiseteren.Husker godt lyden av komprimert N105 . Og en ting til denne amoen var i HØY grad ferskvare. Finnes bedre alternativ til open pang hvis du ikke skal skyte i minor og kun A treff.
  8. Bruk av bildekk kan nok by på litt problemer med SFT . Ville nok tatt kontakt med noen i forsvarsbygg , de har desidert mest ærfaring i slike saker. Hvis du følger deres oppskrift tviler jeg på at Lokal godkjenigmyndighet legger kjepper i hjula for dere. En ting til etter at dere har fått oppskrifta på vollene lag en tegnig og foreleg vedkomende poletitjenestemann og be om en forhåndgodkjenig av prosjektet . Det vill lette dere nå det skal ferdigstilles. For da krever di at dere kan dokumentere hele byggeprosesen , ta masse bilder ol. Lykke til med jobben
  9. Kan så være at det er en skytegren innen Njff .Men her er det ikke snakk om å krangle ,men ytre meninger . Og ser at det er enkelte som ikke TÅLER at folk er uenige og sier hva de mener om ting . Folk som bruker full DFS mundur har etter min menig IKKE noe som helst på en felt verken i DFS eller i Njff regsi. Når det gjeller skytereim så er det noe som blir brukt ute i skogen på jakt og derfor burde været tilatt.
  10. Lit uta for emnet hva har skyteklær med alle slags mulige støtteodniger å gjøre i felt. Hadde det vært opp til meg skulle INGEN med skyteklære fått stilt opp . De er vell ikke i skogen på akt i full lærmundur. NEi her skulle ALLE stilt med normale jaktantrekk.
  11. Prøv med sitronsyre det var det vi brukte på dykkerventilene før.Bruker det på mesinghulser også jeg.
×
×
  • Create New...