Jump to content

henrs2

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Takk for bekreftelse om "colaboks" trikset fungerer Knut Erik. Av økonomiske årsaker prøvde jeg det selv for å få bunnen av siktet på 100m. Både børsemaker og andre flirer når de ser dette. Men med 5-10 mm samlinger med 8g scenar i 6,5 så er jeg fornøyd.... Shultz & Larsen med 17mm pipe Så ta med saks å en boks på skytebanen å prøv deg frem! Lyke til
 2. Den varte i et år sist jeg var innom for å få tillatelse på et løp.....
 3. Dette er en fantastisk kombinasjon! Selv om jeg heller ville gått for 6,5 Har samme selv bare med GRS stokk. MEn ville hatt kkc om jeg skulle kjøpt igjen nå.... Men velg modellen med løpsbytte så har du ei meget presis rifle med mulighet for flere kalibre!
 4. Jeg har plastikstokk til sjørifla mi. Remington 22-250 Er meget fornøyd med den til hardt bruk. Opp og ned på svaberg steinrøyser og bølger i båten kan lage stygge merker i treverket Har forresten en Grs stokk til Shults og larsen DL 97 jeg vurderer å selge da jeg vurderer den nye fra KKC isteden..... Har ikke testet den i tøffe forhold.
 5. Etter en ettermiddagstur første dagen kan jeg melde om en mager start. Var for mye sjø til å komme ut på de gode skjærene så ble sittende innenfor å se fuglene som trakk over der vi pleier å sitte. Frustrerende! Men Benelli pumpehaglene fikk nå ned 4 stykker da. Hadde blitt noen til om rifla hadde blitt med..... Satser på bedre fangst når det blir roligere på sjøen!
 6. Jeg kan på det varmeste anbefale Shults og Larsen rifler! Nydelige rifler med topp presisjon Gjerne med GRS stokk og demper også. Tofot er obligatorisk Og til ditt bruk er nok ikke 300 win mag så dumt. 6,5 blir for piglete i hjorten på lengre avstander I denne rifla kan du også skifte løp så jeg ville heller kjøpt et ekstra løp i 6,5 til trening (tykt løp) Av kikkerter finnes det mye bra på markedet. Har selv en Burris XTR 6-24 til langhold. Den er minst like lyssterk som S & B! Lykke til!
 7. Fikk en for noen uker siden om et styremøte men har kanskje ikke vert noen treninger siden jeg kom inn i sommer.....
 8. Har ikke fått noen mailer om trening til nå...... Hvem sender ut disse? Mailen min er ivertfall: alobygg@yahoo.no hvis jeg kan bli lagt til i maillisten
 9. Det blir hos en kammerat litt oppe på heia... Men kan stikke opp å kikke en dag denne uka. Har ikke målt avstanden enda men måler 500+ på kartet. Hvem er du forresten?
 10. Jeg er medlem ja! Har ivertfall betalt tidligere i sommer..... Og har ei børse som er veldig klar for å trene litt! Men har 100m rett bak huset så blir ikke så ofte på grokjønn tenker jeg.
 11. Hei! Takk for ei artig helg! Som helt fersk i faget ble jeg litt inspirert til å trene litt mere på lange hold Og i den forbindelse tenkte jeg å lage min egen bane på 500m her i søgne. Men trenger tips på materiale å lage gonger av Hvor tykt stål Blir mest kal 6,5 i starten ivertfall..... Henrik
 12. Da endte jeg opp med en Burris Xtreme Tactical 6-24*50. Ser veldig bra ut! Gleder meg til å teste den i helga!
 13. Har hørt mye bra om vortex også. Razor er litt dyr men er viper også brukbar? Hvaslags retrikkel er mest egnet til langhold? Er det hensiktsmessig med Mill dot til å forlegge sideveis ved vind?
 14. Problemet er at retrikkelet blir veldig stort på 12 ganger. Synes det blir litt grovt selv på 100m. Og tror heller det ikke er nok knepp å stille til lange hold
×
×
 • Create New...