Jump to content

joasan

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. takk for svar:) - kan tenke meg at oppspenner kan bli et problem.. har somsagt en r93, og liker igrunn tryggheten med oppspenner, og tyngden er igrunn "ok".. så kunna tenkt meg å prøvd å tafse å fikle litt med en d99 @ skaubjønn - så du har ingen drilling i bruk lenger? å i såtilfelle hvilke? sikring på siden kan jeg tenke meg kan bli litt uvant ja:) men en ting er hvertfal sikkert.. blir ikke invistert i våpen vist det e slik at det må ligge i oljebad etter hver tur med vestlandsvær
 2. okay.. men tenker motsatt, at vist ej først skal bruke så mykkje penga, så er det greit å kjøpe som nokke som "man mest sannsynlig blir førnøyd med" hvilke siktemiddler bruker du?
 3. okay.. takk for svar blir litt sann "mot normalt" og ha hagleløpa nede da.. men Blaserd99 virker veldig spennende;) men så er det vel det at blasern leveres kun med kal. 20? hvordan funker det på feks. gås og rådyr? blir ikke ladningene litt lette? noen som har noen meninger ang. kikkertsikte eller evt. aimpoint(passer vell kanskje ikke til d99?) - ser flere er begeistret for "1-4x - forstørrelse modellene" til zeizz og swaro.. har aldri prøvd en kikkert med så lav forstørring i den prisklassen, så meninger/erfaringer rundt dette hadde vert topp!
 4. vurdere anskaffelse av drilling.. kaliber er ikke bestemt enda, men 12/76 og 6.5 er veldig aktuelt, da jeg har en r93 i kal. 6.5 - evt. fordeler bakdeler med 7x57 etc?? så er jeg veldig spent på hva folk mener om rust og drilling? har hørt merkel er veldig følsom, samt blaser er flere hakk bedre..er det bare et intrykk jeg har eller, er det noen som kan komme med faktiske erfaringer? =) - evt. andre erfaringer mtp krieghoff osv.. - svar mottaes med takk
 5. takk igjen for svar! hehe, bere kom med sannheten du sauer 150! har vert og klådd litt på både r8, r93 og en mauser.. så jeg har ikke holdt en sauer, men utifra det jeg har lest her nå om sauer så tror jeg den blir lagt litt på "is" har fallt litt mer for r93`en en r8..syns den var smekkrere og lå bedre handa.. det blir jo litt "feilvisende" i og med at jeg skal ha 308 og demper, men uansett;) pluss at løst magasin er ingen fordel..vertfall ikke for meg som har en tendens til å glemme alt som ikke henger fast..
 6. flotte svar Sauer 150 og Poacher akkurat slike formuleringer jeg håpet folk ville komme med
 7. takk for et glimrende svar! akkurat noe slikt jeg var ute etter kan du si noe om hvor "vær bestandige" de forskjellige er? har hørt at feks sauer er litt svakere en blaser mot rust?
 8. takk for et godt svar har prøvd å søke litt rundt men finner ingen plass der folk har satt feks. sauer og blaser "opp mot hverandre" har klådd litt på både r8 og r93.. må si at egentlig så likte jeg r93 bedre..
 9. skal ha meg ny rifle, men vet ikke helt hva jeg skal velge.. har bestemt meg for å gjøre "en skikkelig invistering" og har egentlig ikke noe "makspris".. fordeler og ulemper med feks. blaser(har ikke mye erfaring med rettrekker, men liker konseptet) kontra sauer, eller er mauser en like god konkurent? er ute etter alle synspunkt og både positiv og negativ omtale
×
×
 • Create New...