Jump to content

superted

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

superted's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Mye gode tips her. Takk! Vet at jeg skjøt på riktig blink Forsøkte å grovstille den før jeg dro hjemmefra, men vanskelig å grovstille løp til kikkert når man ikke har en benk å sette det på eller boresighter. Visste ikke at dem har en egen benk for innskyting på Løvenskiold, tenker jeg skal be om det neste gang jeg er der. Skulle gjerne hatt en DFS bane der jeg kan skyte med .308 på papp i Oslo området på 50-100m. Liker ikke usikkerheten fra elektroniske skiver kjenner jeg.
  2. Hei Kom nettopp fra løvenskiold skytebane, skuffende opplevelse. Noen som har en manual jeg kan lese vedr. elektronisk skive? Skulle skyte inn ny rifle med nytt sikte. 30 skudd og null treff.. I alle dager.... Prøvde 4 ytterpunkt på blink og resten i ytterpunkter på skiva. Fortsatt null treff. Deretter startet jeg å stille på siktet.. Fortsatt null treff. Aldri vært borti noe lignende. Har skutt inn 22 kaliber takedown til å samle innenfor 10cm på 100m med billigammo før, sett bort fra uregemlessige kuler. Startet da på 50m pappblink. Kan det være at han som var der før meg hadde stilt inn til Fin kaliber? Han ene personalet der satte den til Grov uten at det hjalp etter første 3 skudd. Forslag?
  3. Takk! Har gått igjennom alle nå, tror jeg, og det ser ut til å være eneste.
  4. Hei Jobber for mye overtid, behøver baner som er åpne lørdag/søndag? Noen som vet om en? Thnx, ST
  5. Tenker det hadde vært interessant å høre hva folk har med seg og har på seg på posteringsjakt utover høsten. Det er sikkert mye gode tips ute og går Her er min liste: Ullsokker (foretrekker Chevalier) Høye jaktstøvler (Hunter) - veier et kilo men beste skoene jeg har hatt Ullbokser Aclima Netting polozip og longs (fantastisk god og regulerer temperatur fint) Mammut varmetrøye Fleece jakke med på kalde dager Finnskogen jaktdress (hold den langt unna gnister - brenner hull på milisekunder) Vanlige bommulhansker (trenger gode tips her!) God tykk ull-lue fra XXL (oransj - husker ikke merke) (har alltid med signalfarget vest) Snyltekopp og thermos light&compact (plast rundt koppen - lite støy) Jaktsekken er en liten bergans som ikke er noe å skryte av. Ørepropper henger alltid rundt halsen Ammoen henger på kolben Tenker å gå til innkjøp av en posteringspose om noen har noe å anbefale. Liker heller ikke å fryse på fingrene, så tips på gode jakthansker setter jeg pris på. Kikkerten min er en gammel Nikon i 1000kr klassen, vurderer kanskje å kjøpe en ny av det også, men en god en koster flesk - og sydentur ble det i år også
  6. Noen JJF i Oslo omegn som har en .22 bane man kan bruke gratis dersom man er medlem i skytterlaget? Behøver bare et sted å sette opp blink/skyteskive på. Har ikke hatt noe hell med å finne et sted i nærheten som er flatt og som jeg trygt kan sette opp en blink og trene på selv..
  7. @Hassel Viktig å føle seg komfortabel med stedet man velger, og jeg er ikke så overbevist på det som du er. Har du fått akkurat den spesifikke jobben gjort der?
  8. @Tom K "Hva med å frese et spor og sette på et litt høyere uoriginalt forsikte ?" Dette har jeg vurdert.. og behøver absolutt en anbefaling fra en børsemaker før jeg gjør det, slik at jeg vet at det er en god løsning som ikke minst blir korrekt høyde i forhold til begge åpne siktene. Ellers har jeg også vurdert løsningen med å frese opp spor i den avkappede delen. Men der jeg spurte fikk jeg som svar at det ville bli for vanskelig å lage sporet slik at kornet ble beint når det var fullt påskrudd. Men mange gode forslag her. Skal høre med børsemakere utenfor Oslo om det er noen gode forslag og priser. Takker for innspill!
  9. Fabrikk gjengingen med flammedemper på TD tac versjonen er tilpasset for demper. Brukeren som nektet for dette må gjerne linke til hvor han fikk informasjonen fra. Og til brukeren med BMW metaforen.. Jeg spesifiserte ikke hvilken utgave jeg ville ha, bare hvilken modell. Når jeg sier jeg vil ha en utgave med 200 hester og selger tilbyr seg å trimme en med 150 hester - uten å si at andre forhandlere faktisk selger orginalutgaver med 200 hester. Noe jeg ikke var klar klar over på tidspunktet. Ellers beklager jeg feil link. Nå finner jeg ikke igjen link på tac TD versjonen. Men synes å huske det var norsk leverandør. Men det kan også være at jeg husker feil. Når det er sagt, tilbake til spørsmålet. Noen som har noen anbefalinger på hvem som har gjort dette før i oslo? Bortsett fra xxl som tydeligvis ikke hadde gjort det før..
  10. Bla bla bla.. "Sett på en kikkert" - så smart, hvorfor tenkte ikke jeg på det...... Sette på kikkert var første jeg gjorde. Men om du ikke ser poenget med hvorfor jeg vil ha begge så er jo det som det er. Ruger tactical pakke til salgs i norge for mye mindre enn hva jeg må betale inkl jobben for å få det samme på xxl. For å gjøre noe klinkende klart her så sa jeg på xxl at jeg ville ha våpenet MED forsikter bak lyddemper, noe som xxl lett kunne ordne. Det var ikke før 2 dager etter kjøpet at jeg ble oppringt med beskjed om at det ville være en meget dyr jobb å få på kornet foran gjengingen. Ca 1500. Så total 2100 for gjenging OG korn. Mao. havnet jeg da på 6400 før optikken. Edit: til info, informasjonen under her kan være feil.. Forhandlere HAR tactical versjonen inne, så dette tulballet om ventetid kan dere spare dere for. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html;jsessionid=98EB284E3FEC7B91DB34A8A2BE2DCED0?finnkode=38223103&ov=m&usergroup=77 Siktet koster ca 1000, tofot ca 400 og demper vel 500kr. Så om noen er som meg og vil ha både kornet og demper så gå for pakketilbudet på finn. Har sett andre også. Blir totalt sett billigere enn å kjøpe den på xxl og få jobben gjort der. Du får også ta med fabrikk garantien som er bedre enn arbeidsgarantien.
  11. Ser at det er noen som tar inn fabrikkgjenget modell med åpne sikter. Absolutt irriterende at jeg ikke fikk med meg dette før etter at XXL hadde kappet orginal løpet ja. Når jeg ber om en takedown modell med åpne sikter OG gjenging, og XXL vet om dette men IKKE anbefaler meg å bestille en orginal - og istedet vil ta 600 for gjenging + 1500kr for å få på plass kornet så blir jeg ganske irritert ja. Skjønner prinsippet med at man ikke sender noen til konkurrentene. Men,, om man ber om en spesialversjon av en bil som man ikke vet finnes som orginal så ville det vært sært om bilforhandleren tar på seg å endre en annen bil til å bli helt lik. http://ruger.com/products/1022Takedown/specSheets/11112.html
  12. Har ikke fått skutt etter at jeg fant dreieren for stramming av koblingen, men regner med det fikser biffen ja. Gikk fra "litt slark" til ingen slark.
  13. @toaal Hva ligger prisen på siden det er så enkelt. Allerede betalt 600 for gjenging som fjernet det..
  14. Det var xxl i sandvika som sa at det var en meget komplisert jobb og skulle ha tillegg på 1500 for det. Da er det uaktuelt! Synes heller xxl kunne ha anbefalt meg å kjøpe ferdiggjenget MED åpne sikter et annet sted istedet for å sette i gang med fjerning når man får både i pose og sekk andre steder. Føler meg litt lurt når våpenet faktisk selges piper med begge deler som jeg måtte betale for å få laget bare en av delene!!! Det er rett og slett hårreisende!
×
×
  • Create New...