Jump to content

matring

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by matring

  1. Hei! eg har kjøpt ein furfinder av langeving.no. Eg får ikkje denne til å virke.... nokon som har er erfaring med denne?
  2. Hei har vore lite aktiv både i skogen og her på kammeret i vinter. Har beggynt på'an igjen no for fult den siste halvannan måndaen,og har dermed eit par spørsmål: - Betyr det noko om fellene står nerme hovudveg? - Vi har masse snø her i kvinnherad, noko som fører til at det blir djupe spor etter meg. Har dette noko å bety? burde eg bruke truger eller ski for å unngå dette?
  3. legger skarven egg der den holder til eller reiser den vekk?? er den vekke noken deler av året??
  4. korleis sender ein skinn til skiinnauksjon??
  5. kor masse vil ein tene på å sende skinn til skinnauksjon?? ka fekk folk for denna sesongen so var??
  6. Har tenkt å bygge meg ei lita hytte og begynne å jakte rev. Planlagte plassen er tett ved ein hovudveg ( 50-100) meter. Det er eit lite berg som hytta skal stå på slik det blir oversiktleg, og vil ikkje dette gjere at reven kjenner mindre lukt?? det er ei open myr der åte ligger. Nokon formeiningar??
  7. Takk for svar:D Eg har kun tatt 1 mår og 1 røysekatt i år. ( mine første:D) tenkte å bestille meg dye i kvel så eg er klar til neste sesong:D
  8. Hei!! ka meine dykk fangstfolk om cb 120 belisle er egna til mårfangst, eller blir dette pining??
  9. Ok trur kanskje at eg får prøve det ut då
  10. Ok dalen. det var då bra, ville blitt litt feil å skyte dei fine svanene
  11. takker for svar , men skaut du ei svane??
  12. Liker minken kjøtt?? Hjort, sjøfugl, kråke??
  13. liker måren sjøfugl som måker for eksempel??
  14. Har reven "stygg" pels i starten og slutten på jaktperioden??
  15. Har minken "stygg" pels om sommer/vår/høst??
  16. Ja eg har prøvd det meste ja blandt anna bakkesett. Eg skal nok ta sorten til neste år og ja
  17. Hei På tysdag fekk eg min aller første mår. Det var ei ho på 1.1 kg og 74 cm lang. åte var trost, honning og fiken. Blei tatt i ei conibear 160 i kassesett på skråstokk. har kunn fått ein røysekatt tidlegare og dette er min tredje sesong så det var på høg tid
  18. men det ser jo ut som at det er ein slagbøyle over nakken og??
  19. dette var ein utrulig flott mink:D
  20. viss da er so dåke seie at da kan ve 50-60 cm mellom kvart spor på røysekatt so må da jo var 3-4 meter på måren då for den er jo mange gonger større..
  21. men eg har nå aldri sett ein røysekatt som er 50 til 60 cm lang..
  22. Noe litt merkelig har sjedd her i områda mine nå.. Plutselig er det helt døtt og ikke noe liv å se. ingen spor og ingen agntyver eller noe som helst. det har vert relativt bra med aktivitet her i år men umulig for meg å få dyra inni fella. er det noen som har en forklaring på dette??
  23. I kveld ver eg og sjekket feller,, eg fekk mitt første pelsvilt. men det var ikkje mår men ein røysekatt. Åte var fisk. i ei av dei andre fellene eg skjekka var det mårspor heilt frå vegen og opp til fella. dette var spennande.. den hadde ete opp alt agnet men hadde reve ned noke av settet på sida slik at den kom forbi,, skal bygge betre kasse i morgen. sio da har snødd ganske masse dei siste dagane tenkte eg at eg skulle ut i skogen å grave framm fellene i gjen...
  24. korleis avliver man fugl som er tatt i levende feller??
×
×
  • Create New...