Jump to content

ColdFusion

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ColdFusion

  1. Nei, men ringreven Christian har funnet et lite mål (stein) i en liten sandhåle hvor det er lett å se treff. Opp til toppen av fjellet, litt opp til høyre og så ned med en hvit stein i midten. Nice!
  2. Det ble snakk om hva NP stod for på noen Norma hylser under en liten pause nå på lørdag. For øvrig artig å få skutt inn børsa igjen, for så å treffe ute på 850! Takk Christian for kyndig klikk-hjelp!
  3. Graeme at Shot Show in Las Vegas last week holding the new AX AICS kit! Due to be available mid 2011. Kan nok bli en og annen av disse stock'ene rundt forbi?
  4. Det var jo et par som fikk seg en meget god tur ut på 300m med stål i lomma Bra jobba. Det var skikkelig gøy å få skutt litt igjen, så får vi håpe på litt mindre snø og bedre vær neste gang.
  5. ColdFusion

    Treegt!

    Har vært flere dager nå med utrolig tregt respons både fra "kremt" jobb-nett og fiber hjemmenett. Kun sidene til kammerat.no som henger fast... testet med mange forskjellige browsere. Ser ut til å ha sluppet taket i dag, for nå går det raskt igjen... Mon tro om noen kanskje driver et lite DoS, håper de som drifter denne siden står bak en liten firewall/proxy som kan filtrere uønsket trafikk.
×
×
  • Create New...