Jump to content

schneidig

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by schneidig

  1. I morgen har jeg bestemt meg om å kjøpe meg en samekniv. Siden jeg har hørt at de ruster fortere enn andre kniver, så tenkte jeg at Krylon ville ha vært en god ide. Men hvor får jeg kjøpt krylon over disk? Jeg befinner meg nå i akershus i nærheten av Jessheim. Så burde ikke være lenger unna enn oslo. DuraCoat kan bli herdet fortere ved å varme det i ovnen. Gjelder det også krylon? Takker for svar
  2. Er helt blank når det gjeler det her, men er helt betatt. Jeg skal snart i militæret og trenger noe utstyr, som kniv og leatherman. Så så jeg en på youtube som hadde brukt Duracoat på kniv. Går det fint å bruke det på kniv og leatherman? Man må plukke fra hverandre kniven og leathermanen helt? Det er mulig å blande farger sammen, men er det enkelt nok? Jeg har lyst på mørke mørke lilla farge, altså må blande blå og lilla. Hva trenger jeg egentlig for å kunne gjennomføre en hel prosess med å legge på Duracoat? Veldig gjerne kom med tips og hint Takker for svar.
  3. Jeg henger meg på her og spør Er helt blank når det gjeler det her, men er helt betatt. Jeg skal snart i militæret og trenger noe utstyr, som kniv og leatherman. Så så jeg en på youtube som hadde brukt Duracoat på kniv. Går det fint å bruke det på kniv og leatherman? Man må plukke fra hverandre kniven og leathermanen helt? Det er mulig å blande farger sammen, men er det enkelt nok? Jeg har lyst på mørke mørke lilla farge, altså må blande blå og lilla. Hva trenger jeg egentlig for å kunne gjennomføre en hel prosess med å legge på Duracoat? Veldig gjerne kom med tips og hint Takker for svar.
×
×
  • Create New...