Jump to content

Von Erbs

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Von Erbs's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kender en der er totalt hektet på rævejagt. Han har et kuld for tden. Det er en linie som han selv har lavet igemmen mange år. Det er en blanding mellem Halden støver, engelsk foxhound og amerikansk foxhound. De jagter bare rovdyr og ikke hare og rådyr og "sådan drit" som han siger Det er vældig omgengelige, og fine hunde han har. Hvis du skriver til mig kan jeg sætte dig i kontakt med ham. Er sikker på han kan fortælle dig meget om hvad der er værdt at ha.
  2. Hej Antonsen. Træner meget med mine egne hunde og har haft mange hunde i dressur. Hvor i landet bor du? Hvis du vil trænes lidt skal jeg gerne lære dig lidt tips og triks. Ta kontakt hvis det har interesse.
  3. Det er ikke noget problem med flere racer. Det som kan være et problem er kønnet. Har 5 hunde, tysk jagtterrier og strihåret vorsteh. Noen af de kan gå i samme hundegård, andre kan kun være sammen når jeg er til stede. Ofte er det tisper der er de værste, selvfølgelig . Havde jeg været dig så havde jeg købt en hvalp af modsatte køn af din spits. Hvis du har en god kontakt med / kontrol over din hund får du ikke nogen problemer med en ny hvalp i huset, det kan jeg garenterer dig!
  4. Har selv Gjensidige og er vældig fornøjd!!! Betaler under 1000 nok pr hund pr år med fuld livs-, vet- og medicin forsikring. Har Tyske Jagtterrier som jeg blandt andet bruger i hi, så jeg ville blive ruineret hvis jeg ikke havde forsikring! Sidste år dræbte en af mine tisper en unghund jeg hade .. Ringede til Gjensidige samme dagen og fortate hvad som var sket. Inget skemaer, ingen yderligere forklaringer bare penge ret på koto dagen efter
  5. Hej Pekka. Hvis det bare er jagthund du vil ha, så har jeg en meget stærk tispehvalp som har haleknæk. Den vil ikke kunne bruges i avl eller til udstilling, så hvis det er viktig skal du ikke ha den. Den er lidt over en måned gammel. Hvis det har nogen interesse, så ring mig på tlf 40330530 for at få mere at vide om forældre og linier. Om du ikke vil købe nogen hvalp er du fortsat velkommen til at komme og se mine Tjt. Von Erbs.
×
×
  • Create New...