Jump to content

Krypskytter

Members
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Krypskytter

  1. Mest ironiske er vel at Magpull konstruerte denne for over 1000 år siden. Og den er mye penere og bedre konstruert. Mener å huske at sons of guns dusta kalte boks pangen for sin helt egne konstruksjon å ide. http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?256-FMG-9-(Magpul-Glock-Carbine)
  2. Pipa mi er 460mm og holder lovlig lengte på totalen. Kommer veldig an på hvilken stokk du har.
  3. Det skrives Leirdue, men vi SIER lerdue.
  4. Den børsa er ikke verdt 1500,- engang. Spar penga, og kjøp deg en EKTE Remington isteden (700).
  5. Vist du allerede må SPØRRE om hvilken skrue det er, så bør du etter min mening ikke tukle med avtrekket i det heletatt. Da har du null peil på hvordan ting fungerer. Og samtidig, vist du napper av skudd, så skyldes ikke det børsa, det er det bruker'n som er skyld i.
  6. Hva bruker Vithavouri som kruttboks???? Jo en plastboks. Vanlig krutt har ikke store faren for elektrisk avtenning. Svartkrutt derimot stilles det helt andre krav til. det er jo også plast i kruttmål også, så å helle det i en isboks er ikke noe stress.
  7. Kommer an på hvilken Franchi du ser på. Styr unna Pro modellen da den er kort og uhåndterlig samt at den OGSÅ er laget av Bettinsoli. Husker ikke hvilke andre modeller som er laget av Bettinsoli, men dette har Sauer 150 peiling på. Fabarm kjenner jeg ikke kvaliteten på, men har aldri hørt dritt om de, men har heller ikke hørt så mye om de heller Hva med en Browning Nordic Light? de er jo flotte, samt at kvaliteten og holdbarheten er langt bedre enn mennesket selv.
  8. Hva du enn gjør, kjøp IKKE Bettinsoli. Det ser bare bra ut, men virker, det er det værre med. Har vært utrolig mye reklamasjon på de, og pass deg Bettinsoli under andre navn. feks Exxo, Diamond og enkelte Franchi modeller. Det har vært utrolig mye tull med dobbeltskudd, ikke avfyrte skudd osv. kjøp deg heller en brukt ultra light fra Beretta. selv om denne har 12/70 kammer så trenger du ikke noe mer til alt vilt i Norge.
  9. Tillater å gjenta meg selv en gang til. Nå er hunden som regel en stor del av jakta. Da er det greit å kunne skille på hva man KAN bruke og hva man IKKE kan bruke. Feks. at en støverrase IKKE kan brukes til rådyrjakt. Pensumet om hunder er ikke stort, og heller ikke vanskelig.
  10. Børsa til HSE er av eldre årgang, den har nemlig 16mm spor i kassa og ikke 11mm som er vanlig idag.
  11. Nå er jo hunden som regel en stor del av jakta. Da er det greit å kunne skille på hva man KAN bruke og hva man IKKE kan bruke. Feks. at en støverrase IKKE kan brukes til rådyrjakt. Pensumet om hunder er ikke stort, og heller ikke vanskelig.
  12. Jeg skal vedde på det auvik, at du ikke hadde blitt fornøyd engang, om du så hadde FÅTT ei børse av en importør. Du hadde sikkert klaga for at du ikke fikk med ei pakke patroner på "kjøpet".
  13. Trodde det var hele meninga med det å drive butikk jeg. At man skulle tjene til livets opphold ved å selge med avanse, men tydligvis ikke.
  14. På akkurat samme måte som en hvilken som helst annet våpen.
  15. Jeg syns Ruger er dårlige greier, og Zaiss veit jeg de ikke fører, så da slapp du å kjøpe det der.
  16. Jeg har brukt NFM sprayen en del. Dette holder skitbra til mitt brukt.
  17. Det fins en skrue som du kan justere 223 magasinet på. Sitter på siden av magasinet. Altså du må ta magasinet ut av stokken. denne har antagelig vært for hardt skrudd til.
  18. Detta kommer litt an på hva slags våpen en har også. Jeg har stutte og tynne fingre (målte pekefingeren til 8cm akkurat nå) og GRS stokken til min Sauer 202 passer perfekt. Har den akkurat på puta den den skal ligge.
  19. Her har du nok hørt feil. Det var en 3,5-14X42. Og den skulle ikke bli solgt for 4999,- Ringte å prata med Ole akkurat nå, og det er en langt dyrere modell.
  20. Holstad Våpen har både deler og gjør jobben for under 1000,- Han har både pakkninger på lager og andre deler til Feinwerbau. PS. våpenet er nok nærmere 30 år gammalt. Fatter kjøpte det i barndommen og jeg har tatt over dette som treningsvåpen til jakt.
  21. I hvilke situasjoner? Dette er bare noe rælamikk som ikke har noe nytte overhode. Greit at den demper rekylen, men på jakt så har jeg aldri merka rekylen overhode. og på banen er det så vidt kick-off'n reagerer da man skyter med 24g. veldig kjekk og ha vist man liker og pusse inni kriker og kroker.
  22. Hagla er steike bra, men kick-off
  23. Portinga er for å minske pipevippen i rekyløyeblikket. Ja, det smeller betraktelig mer
  24. Det er ikke bare Blaser som er overprisa. Det ligger hundrevis av overprisa Tikkaer, mausere, Berettaer osv på finn.no og her inne som er LANGT over normal bruktpris.
×
×
  • Create New...