Jump to content

PREDATORKILLER

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PREDATORKILLER

  1. Dei landa i Elnesvågen. Fullt på bakkane der.
  2. Har brukt bjørk før og det går fint. Har alltid hørt at rogn lager stygg smak.....Nokon som veit?
  3. Med or eller older så meiner du den mørke varianten??
  4. KJEMPEBRA!!!!!!!!!! SÅNT HJELPER PÅ SIKT,MEN MÅ NO VÆRE VELDIG MYKJE REV DER DU HOLDER TIL?
  5. Alltid ein fordel å kunne være eit stykke vekk frå fella når den sjekkes for fangst. Prøver å sette fellene slik at dei kan sjekkes på god avstand. Må prøve å få ut feller i morgon.........
  6. Sitering fjernet jmonsen Det var no litt dårlig??? Er du int. i jakt så jakter du på rovvilt uansett om du får premie for det eller ikkje. Såklart vore kjekt å få premie og... Ellers så blir det jo ikkje noko å jakte på annet en mink til slutt!
  7. Kanskje,men det er vanskeligere å komme inn på åta usett når det er kråker i alle trærne og spionerer. Ihvertfall i dagslys. Poenget med tønna er og at eg ikkje hadde mulighet å fylle på åta om vinteren. Veldig utilgjengelig! Fint å fylle på ein gong å ha åte heile vinteren og.
  8. Sitering fjernet. Dessverre er det altfor mykje mink i skjærgården her vest! Lite ansett jakt?? Trur kanskje den tar eindel meir fugl enn mange trur. Overfiske er og heilt sikkert ein årsak,men skulle ikkje det slått like mykje ut på resten av kysten?? Harde vintrer har eg ingen tru på, ettersom sjøen stort sett er åpen...
  9. God morgen! Ta ei plasttønne og skjær eit hol på 30x30cm nede. Fest den på eit tre og sett lokket på. På den måten må reven også jobbe lenge med å ta åtet. (bør være store biter med åte da men..) Pluss at fuglane holder fingrane av fatet. Prøvde det ein gang med ein heil sau og den varte heile vinteren!!
  10. KORLEIS GJEKK DET MED MUSEFANGSTEN DIN? ELLER RØYSKATTEN???
  11. HELDIGVIS VINTER NO SÅNN AT DRITEN LIGG Å SØV INNE I STEINRØYSER!
×
×
  • Create New...