Jump to content

meut!

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

407 profile views
 1. Noen som har erfaring med at .222 sprer en del på elektroniske skiver? Var nære på å levere tilbake en rifle nå i høst, den spredde ca. 20 cm på elektroniske skiver men på papp var det 4-5 cm sittende i mye vind så rifla går greit nok. Tror dette var ganske slitte skiver. Eller er det bare jeg som ikke klarer og sentrere korset på skivene? Sliter litt med det på 308 rifla også. Men får ikke den spredningen på den. (Kontrollskyter stort sett på papp før jakt. )
 2. Tok ett halvt år uten at kortet kom i Østfold. Sendte dem en mail, så lå kortet i kassa etter 2 dager. Skader sikkert ikke å sende dem en mail å purre...
 3. Da kan det sikkert ta litt tid da. Politiet her har vel ikke det raskeste kontoret om dagen virker det som..
 4. Noen som vet sånn ca hvor lang tid detta tar før man får våpenkort på innvilga søknad? Det har gått ett par mnd nå. I råde.
 5. Det må jo sikkert testes i ditt våpen. Min tikka t3 setter treningsammo og jaktammo fra Norma ca likt på 100 meter i alle fall. Oryx, ecostrike og jaktmatch.
 6. Ja den zeissen kan jo være en mulighet. Budsjettet er vel mindre enn zeiss v4 4-16 pluss montasje.
 7. Det sitter ett nikon 3-9x40 nå. Det holder sikkert med ett 3-9x sikte også. Men det som sitter på bør byttes. Er tåkete å se i gjennom. Har noen mm klaring til løpet. Så 42,44 burde gå. Bruken blir stort sett i godt lys på småvilt og rådyr.
 8. Liker montasjen som sitter på rifla, derfor jeg vil helst ha en tommes diameter på røret. Noen som har noen tips om hva man kan se etter med forstørrelse over 10? Siktet skal sitte på en Tikka m55 .222 rem.
 9. meut!

  Kolbeforhøyer

  Fungerer bra, sitter veldig godt! Men er lei å få av og på. Jeg kjøpte en annen type fra vertebrae.no. Festes med borrelås, kjekt når man skal ta den av etter en våt dag i skogen.
 10. Fattern har en liten "salong rifle" med glatt løp.. ser nesten ut som et lekegevær.. funker ikke med 22lr. patroner, null presisjon. Den var visst brukt som trostehagle av en noen i familien for lenge siden.
×
×
 • Create New...