Jump to content

meut!

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

452 profile views
 1. Skulle ha en lettvektsrifle ett år jeg å. Gikk for en tikka m55, i utgangspunktet ikke så lett. + demper + ett digert ×56 kikkertsikte(ble "lurt" i butikken).. veier sikkert over 5 kilo.. fin og skyte med da😉 blir vel en lettere stokk og ett mindre sikte med tia..
 2. Skjøt ett rådyr med ecostrike her om dagen. Virker som om den kanskje er litt hard og åpner seg litt sent, men jeg var veldig "heldig" med skuddplasseringen. Satt skuddet høyt i bogen, inn i toppen på bogbladet pent høl igjennom, gjennom ryggraden,ble til pulver og ut bak bogen, 2 cm utgangshøl.Veldig lite blodutredelser og klin mellom hinner. Aldri sett så lite skuddskader på rådyr før. Har skutt rådyr ca sånn med Oryx noen ganger. Det har gitt noe mer "søl". Men er litt usikker på skuddreaksjon om jeg hadde satt kula feks. bak bogen, om kula hadde åpna seg nok og gjort nok skade på lunger/hj
 3. Noen som har erfaring med at .222 sprer en del på elektroniske skiver? Var nære på å levere tilbake en rifle nå i høst, den spredde ca. 20 cm på elektroniske skiver men på papp var det 4-5 cm sittende i mye vind så rifla går greit nok. Tror dette var ganske slitte skiver. Eller er det bare jeg som ikke klarer og sentrere korset på skivene? Sliter litt med det på 308 rifla også. Men får ikke den spredningen på den. (Kontrollskyter stort sett på papp før jakt. )
 4. Tok ett halvt år uten at kortet kom i Østfold. Sendte dem en mail, så lå kortet i kassa etter 2 dager. Skader sikkert ikke å sende dem en mail å purre...
 5. Da kan det sikkert ta litt tid da. Politiet her har vel ikke det raskeste kontoret om dagen virker det som..
 6. Noen som vet sånn ca hvor lang tid detta tar før man får våpenkort på innvilga søknad? Det har gått ett par mnd nå. I råde.
 7. Det må jo sikkert testes i ditt våpen. Min tikka t3 setter treningsammo og jaktammo fra Norma ca likt på 100 meter i alle fall. Oryx, ecostrike og jaktmatch.
 8. Ja den zeissen kan jo være en mulighet. Budsjettet er vel mindre enn zeiss v4 4-16 pluss montasje.
 9. Det sitter ett nikon 3-9x40 nå. Det holder sikkert med ett 3-9x sikte også. Men det som sitter på bør byttes. Er tåkete å se i gjennom. Har noen mm klaring til løpet. Så 42,44 burde gå. Bruken blir stort sett i godt lys på småvilt og rådyr.
 10. Liker montasjen som sitter på rifla, derfor jeg vil helst ha en tommes diameter på røret. Noen som har noen tips om hva man kan se etter med forstørrelse over 10? Siktet skal sitte på en Tikka m55 .222 rem.
×
×
 • Create New...