Jump to content

Eivind12345

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Takk for svar. Hehe, ja våpenet kommer nok til å bli mest brukt med løpet i Ville bare høre da jeg ikke får løpet tilbake før om en uke, og jeg er en veldig utålmodig mann!!
 2. Forklarte problemet litt dårlig kanskje. Sikringa går som bare det når våpenet ikke er spent/tatt ladegrep. Har også tatt ut låskassa av stokken og sikringa står fortsatt dønn ved spent våpen.
 3. Har kjøpt meg en sauer str med tanke på jakt/langholdsskyting. Og har levert løpet til børsemakern for å dreie ned og flute det. Det kan godt hende dette er et dumt spørsmål, men det får så være Jeg satt nemlig å tafsa litt på låskassa istad uten løp i, og tok et et par ladegrep. Det var da jeg fant ut at sikringa var umulig å slå på sikringa med spent våpen. Og da kommer det muligens dumme spørsmålet, kan dette ha noe med å gjøre at løpet ikke er i låskassa?? Har aldri opplevd det før, men har lest at det kan være noe rusk i avtrekket. Tenkte å høre om noen hadde svar på dette
 4. Hei Noen her som vet om det finnes jakt stokk til sauer str og eventuelt merke/forhandler? Eivind Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 5. Noen her som vet om det går ann å brotsje om 243win til 243ai?
 6. Da har jeg vært på banen, og er fornøyd til en forandring. Lada fra 43grs og opp 0,5grs opp til 45 med n15 krutt, og dette var andre saker. Samlet bra alle ladningene, men 45grs ladinga var best. 18mm 3skudd 100m. Og ingen tegn til for gøyt trykk. Skal prøve meg på 45,5 og 46 i mårra. Så er det bare å få rigga til gongen på 350 metern
 7. Takk for det Psg;) Til Mauser69: Riflestigninga på våpenet er 1:9,1/8. Og ettersom jeg har lest skal dette passe til alt fra 70-100grs kuler. Skal en tur på banen i kveld, så blir spennende å se åssen det funker med norma n15.
 8. Det er mye mulig, men den samla på klistrelappen med fusion. Og regner med at jeg skal få vel så bra presisjon med hjemmelada. Har forøvrig to kamerater med samme rifla bare 223 og 308 og de funker som bare det, så jeg velger å ta det du sier med en klype salt
 9. Takk igjen for svar. Setter veldig pris på å få noen tips, har vært småforbanna endel kvelder etter å ha vært på banen. Skal lade noe med n15 i kveld så blir spennans å se åssen det går. Har bestilt vv n160 krutt, og sierra match king 95grs. Noen som har erfaring med disse kulene?
 10. Takker for svar. Har ikke noe vv n160, men har norma n15 så får prøve det. Er egentlig ikke så opptatt av fyllingsgrad, da jeg ikke har hatt noe problemer med presisjon i en tikka t3 i 308win med forskjellige kruttmengder med både n140 og n550. Men er litt rådvill her, har kjøpt rifla med tankepå å ha noe som går skikkelig godt og da er det kjedelig når den ikke gjør det. Er 243 vanskelig å få til å gå godt??
 11. Hei Har akkurat kjøpt meg en Rem 700 sps varmint. Har byttet stokk til en Bell og Carlson medalist. Har brekt inn løpet med 100 skudd Fusion, og presisjonen har vært super. Har nå lada endel til den, men får det ikke til å samle skikkelig. Lader scenar 90gr med vv N550 bak, har prøvd forskjellige kruttmegder og col. Men med samme resultat. Noen tips? Feil krutt? Lurer på å prøve n160 for å få bedre fyllingsgrad.
×
×
 • Create New...