Jump to content

brynjar

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by brynjar

  1. hei, har satt ut kameraet. men nå sender det et bilde hvert 6min: hva er galt?
  2. brynjar

    Viltkamera

    hei, Har satt ut et viltkamera i dag, for og få noen bilder av reven når den er på åta! men jeg lurer på hva jeg har stilt inn feil, kameraet ligger og sender bilde til tlf min vert 6min dette er jo litt irriterende! så jeg lurer på om dere har noen formening/erfaring om hva jeg har jort galt? kamera er et SG550M-8M. har satt følsomheten ned til lav, men det fortsetter på samme vise!
  3. hei, har nettop fått et SG550M i hus. Men har ikke simkort, virker camera uten?
  4. hei, må man ha sim,kort i SG550M cameraet for at det skal virke? eller for dere det til og virke uten? jeg for det ikke til og virke uten!
  5. Petit, du har nokk rett, gaupa tar reven! Liker ikke konkuranse! Så kan nok gått tengke meg at dere merker nedgang i revebestansen!
  6. Takk før det! Da er det bare og snekkre ivei! 12stk kasser!
  7. Hei, hvor langt skall det være fra fellen til åpningen i kassen? skall bygge kasser til 110cb
  8. skru av kolbekappa bak på kålben. det står helt sikkert en skru derfra og fram i låsekassen!
  9. Hei fålkens, Var og posterte et par timer i går lamme en kompis, det resulterte i 2stk rev. En unge og en 1 åring!
  10. hei. en liten oppdatering fra lofoten! vi er en 3-4 jegere som har hvert 3 turer ute på posterings jakt. Og vi har skutt tilsammen 15stk rev! ganske bra det! bare synd det ikke er mer i skuddpremie her på øya! 100kr er ikke mye!
  11. Det nermer seg rette datoen!!! Å jett om jeg er klar!!! Har et par hi som venter!
  12. hei. jeg har en g320 med dc40 som jeg bruker til min støver! å fungker kjemmpe fint! men jeg har en liten hund på bare 5/6 kg, og dc40 båndet blir for stort! noen som har en ide om Hva man kan bruke til å spore en så liten hund?
  13. v-max, jeg var på bolle en tur!
  14. Fikk en rev nå for en time siden:) ble jaget ut av et hi, og skutt med hagle! Når det ikke blir noe på åte så må mann prøve noe annet!
  15. noen som har prøvd med kobbe som åte? Vet ørna er glan i den! men er reven det?
  16. på min 320 er det bare og trykke på map knappen så kan jeg få fram hele sporet eller siste 2 timer eller helt bort med sporet! prøv og trykk på map knappen og se hva som skjer! den fungker som en velger!
  17. du kan fint få hunde sporet for hele dagen på 320`en. prøv og trykk mer en en gang på map knappen. kan me det velge mellom hele sporet, siste 30min eller fjern det helt! og trykker du en 4 gang kommer hele sporet fram ijen!
  18. brynjar

    ande jakt

    From the album: Jakt

  19. Et par timer med jakt i går kveld Ble 17stk brunnakke og 2stk stokkand, en artig kveld!!! 2 stk som ikke bled me på bilde!
  20. fikk det till på samme måte som BJORNBRA beskrev. måtte laste fra halsbondet og inn gpsèn. koble til dataen opne mappen i gps filene og dra den over til mapsource.
  21. hei. takk for beskrivelsen, men jeg får det fortsatt ikke til! Med en gang jeg kobler håndenheten til pcèn så kan jeg ikke gjøre noe inne på den! akkorat som den blir låst!
  22. hei, har kjøpt en astro 320 og fått instalert mapsource på pc`en. har vert ute og luftet hunden og lagret trekke på astroen, men får ikke till og megge det inn på mapsource, mitt spor går greit men ikke hunden sitt!
×
×
  • Create New...