Jump to content

Kruttgubben

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kruttgubben

  1. Kjøpte meg en slikleis weatherby SA-08 i fjor høst og den fungerer som bare det,følger med 2 stk.trykk-hylser som jeg kaller det,en for lette og en for tunge ladninger så det er bare å velge og vrake,den veksler fint,lett er den også,synes den kunne vært litt billigere,da det er en slags lakk og ikke blånering, som det blir lett riper i. Er jo fornøyd med den,må bare klage litt:-)
  2. Selg legohagla:-) ikke for å fornærme noen,den er jo robust men det har vel gått litt fort i svingene under produksjon av expressen,kjøp en wingmaster eller mossberg:-)
  3. Kjøfte meg en slik weatherby SA-08,for et par mnd.siden på XXL,måtte ut med snaut6 lapper,litt i meste laget spør du meg,4000,- hadde vært nok for en legohagle,har ikke fått testet den ordentlig enda har bare skutt med den en 6-7 ganger,det blir lett riper i overflatebehandlinga på stålet og èn hylse kom i klem i utkasterluka ÈN gang av de 50 skudda jeg har brukt med den,uten at det trenger å ha noen betydning,det var ett av de siste skudda.Jeg har jo ikke fått testet ut alle chokene enda så jeg er fremdeles på forskningsstadiet for meg så blir dette en brukshagle som skal få kjørt seg både til havs,skogs og til fjells,slug tar den også med videste choke selvfølgelig,så jeg skal ha det mye moro med denne,da er det jo greit at det ikke er en hagle til 30lapper som blir utslitt:-)
×
×
  • Create New...