Jump to content

dexodus

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dexodus

  1. dexodus

    GPS

    Hei Tenkte å kjøpe meg GPS, valget står mellom en Garmin GPSmap 62s og en Garmin Oregon 450. Vil gjerne høre deres synspunkter på disse, skal brukes for det meste i terenget.
  2. dexodus

    Jaktradio

    Heisann der ute! Skal nå kjøpe jaktradio, men her er det litt å velge i, har ikke eid jaktradio før så her trenger jeg litt tips og råd om hva som er bra. Jeg er ikke opphengt i pris hvis radioen er bra. Ser at noen radioer kan brukes som sikringsradio i tillegg, hva betyr dette? Alle tips mottas med takk.
  3. dexodus

    Håndkikkert

    Jeg skal bruke den under elgjakt.
  4. dexodus

    Håndkikkert

    Heisann Er på jakt etter en håndkikkert. Dette blir min første jakt som storviltjeger. Det som jeg lurer på er om det fins kikkerter som ikke er så Jæ..... dyre, men som alikevell er bra. Siden det blir min første jakt er jeg ikke interessert i å kjøpe en kikkert til 15-20.000,- hvis dere forstår. Håper jeg kan få noen tips her inne på hvilke kikkerter som kan kjøpes for en grei penge, samt hvor jeg kan få kjøpt det. Takker så mye for alle svar og tips.
  5. dexodus

    Pussesett!

    Takker for mange svar Er helt fersk når det gjelder rifle, så jeg lurer på om det fins noen plasser på nett som de viser pussing av våpen (filmsnutter)
  6. dexodus

    Pussesett!

    Heisann Hvilke pussesett er det å anbefale til en rifle? Bryr meg ikke om hva det koster bare det er noe som jeg blir fornøyd med. Kan det eventuelt også brukes til hagle.
  7. Hei Takker for alle innlegg. Har nå bestemt meg og det ble en Zeiss Classic Diavari 1,5 - 6 x 42 T* http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=23744549
  8. Noen som har erfaring med Leica Rangemaster 1600?
  9. Hei Har en Tikka T3 lite 308, for de som lurte på hvilken børse jeg skal ha det på.
  10. Hei Hvilket kikkersikte vil dere anbefale for elgjakt? ønsker ikke å bruke mere enn 8-9 tusen. Takker for svar
  11. Hei Dette var kjekt, ble litt klokere ja. Med så raskt svar så vet jeg hvor jeg kan spørre. Hvilket kikkersikte vil dere anbefale for elgjakt? Kommer ikke til å kjøpe et billig merke, blir nok et swarovsky eller zeiss. vil ikke betale mere enn rundt 7000-8000kr. hvis det er noe i den prisklassen da.
  12. Hei Jeg er helt fersk når det gjelder rifle derfor er det et par ting jeg lurer på. Husk at jeg er fersk så ikke gjør det så vannskelig at jeg ikke blir noe klokere......hehe Det er disse benevnelsene f.eks 6,5 / 30.06 / 308 hva står disse tallen for? Kikkertsiktene har f.eks 1,5-6x42 hva betyr disse tallene? Takker for alle svar.
×
×
  • Create New...