Jump to content

Pompelen

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pompelen

  1. Klarer ikkje å bestemme meg for kva sikte eg skal kjøpe til Browningen. Har Tikka T3 med Zeiss Victory Varipoint 3-12×56 så det er ikkje nødvendig med måneskins sikte. Browningen blir nok brukt i skog, postering (til tilig kveld) på hjort og mulig drivjakt på villsvin. Har sett på div. Frå 24-50 opning. Sikte kan godt være brukt. Budsjett 5-10k Tips/forslag mottas med takk.
  2. Pompelen

    Tikkaklubben

    Har ei Tikka T3 SS 6,5x55 som er toppa med ein Zeiss Victory Varipoint 3-12x56 BT #60 m\lys, dempa med ein A-Tech Maxim støtta av ein Versapod 2fot og blir bert med ei Deer Slayer (Var så harry at eg berre måtte ha den) Har til nå skutt ca 200 skudd og er KJEMPE fornøgd angra ikkje på kjøpe. Og ikkje minst ein fantastisk pressisjon.
  3. Pompelen

    Tikka T3 SS 6,5x55

    From the album: Rifle

    Tikka T3 SS 6,5x55 Zeis Victory Varipoint 3-12x56 BT #60 m\lys, A-Tech Maxim Versapod 2fot
  4. Nokon som veit korleis eg skal få bøygd ein Hagle kolbe (Lanber)? Den er links men skulla ha våre rett
  5. Pompelen

    Harepest

    Korleis veit en at ein Hare har harepest? Går det ann å sjå dette på kjøttet?
  6. Må berre sei at ej blei temmeli mesunnelig på opplevelsen din!
  7. Min favoritt er Kösteritzer Schwarzier. Nydlig godt øl. http://www.koestritzer.de/index.php?id=1&intro=1&L=1
  8. Har skaffe meg Bøffel horn biter som eg har forma slik eg vil ha det. Korleis får eg det no blunkt igjen? Rekna med at eg må til med fint sandpapir, men kor fint må dette vere?
  9. Hjorte telling Ørsta komune: http://www.orsta.kommune.no/Modules/article.aspx?ObjectType=Article&Article.ID=2533&Category.ID=592
  10. Takker for svar. Pusset litt med 1200 sandpapir. Han vart no nåke blonkare. Trur ej stoppa der i fare for å måtte etse den vist eg pussar formykje.
  11. Har eit damaskus knivblad. og lurer på hva dere bruker for å polere knivblad blanke. Knivbladet er ganske so matt nå?
  12. Hei tenkte eg skulle bruke denne tråden sidan d har med import fra USA. Eg jobber i USA (louisiana) reiser til norge 6 ganger i året korleis er det med eksport av våpen for meg. Kan eg berre kjøpe eit våpen der borte å ta det med meg heim? Dersom eg bruker 6000,- på ei rifle kan eg ta det med på fly og gå igjennom tollen uten å betale mva?? Hva må eg eventuel gjer for å få med meg våpenet heim? Selfølgelig må eg ha ordnet våpenløyve i norge. Må det spesifiserast på våpenløyva at den gjelde import fra USA?
×
×
  • Create New...