Jump to content

gal mann med hagle

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gal mann med hagle

  1. tror egentlig de aller fleste skyter best med f.eks en osp gsp eller ssp (.22lr), men det har vel litt med at det er et konkuranse våpen også da, men er helt enig med det som står skrevet litt høyere opp, det er vanskeligere å skyte med grovt. skjønner ikke egentlig ikke hvorfor enkelte "fyrer seg opp" pga det jeg skreiv, for om man leser det jeg har skrevet er det jo det jeg prøver å på peke.. alle krutt holdioge våpen er dødelige og en ting kanskje ikke alle vet er at 22.lr er dødlig på 1.5 km 22 magnum er 3000 meter og grovere en det er 5000 meter og oppover,(henvist fra jegerprøve boka)
  2. mitt nick ble godkjent når jeg begynte her,samme som politimesteren gjorde med mine våpen. anyway, om du syntes det er upassende er vel egentlig ikke det noe som brøy meg mere en som så. noe jeg mener er upassende er noen av de klubbene som mener at f.eks 9mm er farligere en 22.lr ettersom at det er kun det di får det første året.haha dummeste jeg har hørt...
  3. ser på forumet at det er mange strenge regler ute på skytebanene(noe som er bra) men igjen så mener jeg på det sterkeste at noen klbber tar veld mye av. jeg meldte meg inn i et mindre bedrifts skytterlag i Oslo får litt over ett år siden, det eneste jeg fikk av " sikkerhets kurs" var et 15 min muntlig møte om hvordan man skal håntere våpen, blant annet det vanlige, ikke sikt på noen hold våpenet ned, å vis at det er uladd, så fikk jeg GSP`n i hånden etter at han viste meg hvordan jeg skulle lade det å sikte. for meg har dette vært mere en godt nokk, og ingen har blitt skutt ennå. kjøpte meg en 357 magnum for 5 måneder siden å en 44 magnum nå for 1 måneds tid siden. uten noen som helst problem. så jeg har bare gode opplevelser fra skytingen, eneste jeg har merket er at jeg skelver noe jævlig etter et parr røyk og en kaffe start kortet mitt fikset de også, så jeg kunne søke om det kaliberet siden vi ikke skyter med så grovt på våres klub, tror dt stod D på allefelt utenom luft og fin kaliber.
  4. tusen takk for svar, det var alternativ 3 takker så mye
  5. di skyter metall siluett på løten, 200 meter unna skytebanen til løten jff
  6. har en relativt ny smith and wesson 686 357 magnum, skyter jeg med single action fungerer den perfekt men når jeg skal skyte double action blir det bare et svakt merke på patron perla, noen som vet hvordan man evt får justert dette?
×
×
  • Create New...