Jump to content

flalar

Members
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

flalar's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Fikk samme problem med mitt første SG550 i fjor etter flere års drift. Jeg fant ut at det var noe med et filter som legger seg foran linsa som ikke gikk ned eller opp. Om jeg ga kamera et knips på siden løste det seg. Jeg leste på nett at det skal funke å skru opp kamers og legge litt olje i den mekanismen så ordner det seg. Kom aldri så langt selv.
  2. Såpass. Har blitt forespeilet 13000 for en bukk og 6.000 for kolle. En ukes jakt. Ikke bosted inkludert. Er usikker på hvordan stemningen blir om vi prøver å prute
  3. Hva betaler folket pr dyr? Spesielt interessert i pris på kolle, ungdyr og bukk for å sammenligne priser jeg har blitt tilbudt i Sogn og Fjordane.
  4. Har vært ute ganske ofte siden 10.8 ikke sett snurten av bukk. Terrenget har godt med skrap på både busker og på bakken. Har fulgt tråkket og føler jeg har hatt relativ kontroll på reviret. Hadde også bukk(er) på viltkamera ved en markeringene ganske ofte på sensommeren, men etter uka før jakta har bukken(e) vært fullstendig fraværende. Relativt frustrerende å vake på bukketråkket både morgen og kveld uten resultat. Sist helg gjorde jeg også et forsøk midt på dagen for å verifisere at den ikke hadde endret løypa si og passerte på tidspunkter jeg ikke vanligvis sitter. Virker rett og slett som om bukken har forlatt reviret sitt...Såpass lagt unna at den i alle fall ikke kommer å lokken. Noen som har erfaring med det samme?
  5. Kom over et hi på vei til bukkeposten her om dagen. Noen som har tanker om hva som holder eller holdt hus der? Ikke det beste bilde. Mulig det var en inngang til litt lenger bort også.
  6. @Daenerys Min erfaring er at funker svært dårlig å redigere disse filene på Mac. Mer tidkrevende men ble riktig når jeg tastet inn manuelt med fjernkontrollen. IP adresser er standard format, så bør ikke være problem med lengden på den.
  7. Virker som det ikke blir kobling mellom sim og resten av elektronikken. Send tilbake og be om et nytt! Fungerer som nevnt bra for de fleste disse kameraene virker det som. Vurderer faktisk å kjøpe fler
  8. Hmmm...Hva skjer om du prøver å sende bilde i test modus?
  9. Fungerer utmerket medet innstillinger som du finner her for min del. Har du sjekket i displayet at ting ser rett ut? I tillegg, hvilken feilmelding får du?
  10. Så med andre ord, dersom en i laget stiller med Alpha 100 så skaper man problemer for alle de andre? Så enten har alle Alpha eller så har ingen det ? I så tilfelle faller nok valget på Astro 320 for min del
  11. Har gammel s/s kal.16. har de siste årene kun brukt den etter rype og due siden tilbudet av ammo var labert i annet enn bismut #5 og #6. Lett og fin så er knall å gå med i fjellet. kjøpte også en kal.12 o/u som brukes på banen og på jakt der bismut #5 eller #6 ikke duger, eller det er dårlig vær. Trening med denne hjelper også for den andre selv om det er annerledes å skyter mens s/s. Nå som det er mer tilbud av bly har jeg kjøpt inn litt forskjellig så venter bare på litt godt vær så er gamlehagla med på rådyrjakta. Helt klart verdt å ha er i alle fall min dom.
  12. 12/65 med 28g #4 nevnes som bra alternativ av Ole-Johan. Noen som kjenner til hvor det eventuelt er å få kjøpt? Evt produsenter som fører det?
  13. Vurderer å kjøpe inn hundepeiler, kun hånd enheten, og usikker på om jeg skal velge Alpha 100 eller Astro 320. Har lånt en Astro 320 en periode og syntes det funker greit. Alpha er vel nyere men ikke så ny at den fortsatt har barnesykdommer? Har ikke bikkje selv og jakter med forskjellige lag og bikkjer så halsbånd varierer sikkert. Noen som har anbefalinger? Fordeler og ulemper med de forskjellige er også velkomment.
  14. Nå som bly er tilbake i hyllene har utvalget av ammunisjon for kal.16 blitt noe helt annet. Har testskutt Rottweil HV nr 4 og 3 og de gikk strålende i gamlehagla. Andre som har erfaringer med noe av det "nye" på markedet? Ser frem til å lufte gamlehagla noen turer mens været fortsatt er passe tørt
×
×
  • Create New...