Jump to content

Kires

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Kires's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. På min lokale skytebane(Sollihøgda) er det flere av de som "jobber" der som er veldig flinke på å komme med tips og triks under skytingen. Så hvis du drar på nærmeste skytebane og snakker med de som er der er det helt sikkert noen som kan stå ved siden av deg og hjelpe deg i gang.
  2. Da her jeg prøvd meg på syltelaging for aller første gang og det gikk som en drøm! Brukte oppskriften til Mauser68 og takker for den for sylta smakte nydelig, skal definitivt blir en juletradisjon
  3. Kires

    Whisky

    Hjertelig takk for utfyllende svar HighPower og andre. Da skal jeg prøve meg på den første og se hur det går:)
  4. Kires

    Whisky

    Virker som det er en del her inne som har litt erfaring med whisky:) Er det noen dere vil anbefale for en nybegynner? Er i tilvenning og har lite peiling på hva som er bra\dårlig osv. Er vel greit å starte med en som ikke er så altfor kraftig men gjerne litt røyksmak. Noen gode tips?
  5. Som mange sier over her så er det individuelt hvordan en reagerer på hunder. Jeg reagerer endel på setter men ikke antydning på vår Pointer. reagerte litt på Pointer i starten før vi kjøpte egen men gikk seg til etterhvert. Så prøv å omgås en rase dere er interessert i endel og lån i minst en uke så finner dere ut hvordan det går. Lykke til:)
  6. Hei, Har litt erfaring med dette. Er selv allergisk mot hunder men har nå en Pointer:) Jeg begynte å være mer og mer sammen med bikkjer (pointer) for noen år siden og i starten merket jeg litt allergisk reaksjon når jeg var sammen med de. Dette ble gradvis bedre (heldigvis!!) så når jeg merket at jeg ikke reagerte noe mer kjøpte vi egen hund. Har ikke merket noen ting etter det. Men når det kommer langhårete hunder hit, f.eks Setter, da kan jeg merke det litte grann. Så for meg gikk det veldig bra og jeg reagerer heller ikke på Vorstehr(er det sånn det skrives?) Min anbefaling er nok den samme som du har kommet frem til selv, lån dere en hund og evt besøk hunder ofte og se hvordan det går. Lykke til!
  7. Kires

    Elgsteik

    Noen som vet ca hvor lang tid det vil ta å få steika opp til denne temperaturen? Skal lage steik i helgen for ti stykker.
  8. Lykke til! Har en pointer tispe selv som akkurat har passert året og det er utrolig morsomt:)!
  9. Nå begynner jeg å seriøst utålmodig! Setter kursen til trøndelag etter jobb i morgen med et pit stop på veien. Har to uker med jakt foran oss:) Elggryta ble laget i går kveld og frosset ned og Aqueviten ble handlet inn i går så da skal ting være klart! Steike jeg gleder meg
  10. Regner med at dere har sjekket ut www.inatur.no ? Ligger jo endel der. Ellers så er det jo flere som legger ut annonser i div jaktblader. Lykke til!
  11. fra nsfn.no : *05.09.11 Magert med fugl og magre resultater på årets andre norske jaktprøve i Lierne. Heller ikke i lierne klaffet det med fugl og fuglearbeid. Foreløpig status er at det ble enda magrere resultat enn i Morttjernsberget, bare 2-3 hunder som har gått til premie. Resultat liste blir kunngjort så snart endelige resultater foreligger. Ja er jo ikke godt å si. Er mange som sier det er godt med fugl i år og mange som sier det ikke er det. Finner det ut på lørdag så jeg krysser fingrene på at det blir greit med fugl
  12. Fjellstyret i Lierne melder om 20-22 fugl pr kvm km(hvis jeg ikke husker feil). Og ellers hva jeg har plukket opp så meldes det om godt med fugl i år der oppe. Vi cruiser oppover dit på fredag med tre bikkjer så du kan tro jeg gleder emg !!
  13. Jeg har et par Meindl Dovre Extrem. Er utrolig fornøyd med disse. Veldig gode på beina og potte tette:)
  14. skal til Sørli vi og.. lakavatnet.. er d privat-terreng dere skal på? eller fjellstyret? Det er fjellstyre. Du får ha lykke til, vi satser på en bra høst for alle
  15. Skal en tur til Sørli. Skal du jakte der oppe?
×
×
  • Create New...