Jump to content

nalleklorin

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

nalleklorin's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Trijicon 3-9*40 med gul trekant på stolpe Valgt pga "evigt opplys retikkel", lav vekt, knapt sett ein negativ kommentar om desse kikkertane(også sjekka ein del amerikanske forum). Skal eg finne noko negativt å sei, så kaaaanskje den har litt lite synsfelt, men er svært fornøgd med den. Kjøpte den frå USA for ca 5k. Anbefaler deg å sjekke ut desse sikta.
  2. Har ein Power Frame, og det store minuset med den er eigenvekta som er "som sekken" stor(stor sekk - høg eigenvekt, det er noko i det!) At opningen skal vere liten skjønar eg ikkje. Kjem på i farten 2 gonger då eg har tredd heile "skrogen på dyr ned i sekken. Ei hjortekolle på 54 kg, og ien 1,5 års reinsbukk på 38 kg. Sekken er så stor at den må snørast saman i "alle ledd" når den er nesten tom for ellers vil den slenge hit og dit. Treng du ein stooor sekk kan eg anbefale Power Frame.
  3. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=35155047Dette er kjent som ein gammal kvalitetstravar. Denne får du for 3-3500,- så kan du kjøpe sikte for resten. Blir den kort trer du på ei laus(slipp over) kolbekappe.
  4. Kanskje Jegern 79 kan utdjupe begrepet "tomrommet"? Er det eit tomrom som oppstår ved utpust?
  5. Litt usikker på du tenker på den gamle s&l hardcore demperen, eller den nyutvikla sonic demperen? Har sjølv ein sonic 45 på min a-bolt 3006. betalte 1200,- for denne for ca eit år sidan. Sonic 45 demparene har liten folenging av våpen, 11 cm (trur eg) stålinnlegg for å hindre utbrenning, sjølvstramming for å hindre avskruing, og den har som det blir spurt om tilpassing i bakre ende(POM ring) for å betre tåle slag ol. Finn ikkje noko negativt å sei om den. Kor godt den dempar i forhold til til andre veit eg ikkje, men om du vel denne vert du fornøgd, og det til halve prisen!
  6. Har akkurat samme problemet med svetting. Finn deg ein dress i tettvevd impregnert bommull, det er den einaste måten å komme rundt dette problemet.
  7. Trur eg hadde styrt unna Bushnell banner! Hadde eit slikt ein gong og låg på skytabana med laus retikkel det var frustrerande før eg skjøna kva det var! Trur (understreka) at ikkje kvaliteten har blitt betre.
  8. Om du kappar pipa med dempar på vil eg påstå at mykje av effekten forsvinn! Har ein sonic 45 (som er etterfølgaren) på ein a-bolt i 3006 og vart overraska over reduksjon i smell/rekyl. Med det soilrøyret som du har kjøpt vert sikkert resultatet tilfredsstillande. Ta eit søk om pipelengde på forumet, og du kan lesa til laurdag før du er ferdig(i dag er det torsdag).
  9. Har Alfa bever pro grip?(ei heil regle med navn ihvertfall) Desse er ok på våt stein/fjell. Før det hadde eg Viking Hunter, dagens modell heiter Hunter pro. Den solen var heilt kanon på stein og fjell. Minuset var såklart at solen er ekstremt mjuk for å oppnå desse egenskapane, og toler difor mindre bruk før den er utslitt.
  10. Om det er ringar på kikkerten, så må du oppgi fabrikat på desse, eller sende bilde. Du må velge baser etter ringtype.
  11. Trijicon tr20 kjøpt frå USA, tek 2 veker.
  12. Uten å vere ekspert så er mcmillan ein velkjent stokkprodusent.
  13. Bare et spm, hvordan er det med garantier når ting kjøpes feks i USA? Skulle noe skje med kikkerten må den leveres inn i USA da? Tenker bare ting skjer jo, jo mer hitech en ting er, jo mer ting kan skje.. Men bare lurer asså Så sender du det til fabrikken i USA, kostar deg kanskje 500,- totalt. Ta ein sjangs, eller la det vere!
  14. nalleklorin

    Kikkert

    Som jeger80 har eg og ein dragning mot Trijicon i str. 3-9x40. Den gamle VX II'en er ein slitesterk fan, men optisk er den meir bob-bob. Kan nokon overbevise meg om at "den berre må du ha" !
×
×
  • Create New...