Jump to content

tikka t3 lite

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tikka t3 lite

  1. noen som vet hvor man får tak i skum platene til Pelican iM3300 rifle koffert i europa?
  2. kor du bor ?har 3 stk som skal skyte opp i midttroms no på torsdag
  3. har ei grs på min 202.ingen bedding er nødvendig.
  4. sendte mail til danmark om de nye stokkene,fikk svar fra landerø i norge på forespørselen.Ringte direkte til danmark og fikk til svar at enten måtte jeg kjøpe hos landerø eller komme direkte ned til danmark å kjøpe dem,Er det noen som vet hvordan det er andre muligheter for å kjøpe de nye tommelhulsstokkene enn hos landerø?
  5. hei,hvor får man kjøp disse stokkene?
  6. dem har nu i værtfall elendig service både på mail og telefon.
  7. Det er fult lovelig med halvautomatiske våpen.Det var en stund etter 22 juli at alle søknadene var satt på vent,men pr dags dato er det bare å kjøre på.
  8. Er det noen som har noe posetivt å si om dette firmaet? Har kontaktet dem 2 ganger i forbindelse med kjøp av div deler til rifla,Begge gangene har jeg rett og slett fått elendig service hos dem. Dem bør etter min mening sende folkene som jobber der på ett service kurs rimelig fort hvis dem skal beholde kundene sine.
  9. Er fremdeles på utkikk etter en jaktstokk til saueren min,helst en med regulerbar kinnstykke,( jaktmatch) har ei grs men er ikke helt fornøyd med den
  10. hei,sku ha bestilt noe fra usa.har du nett adressen?
  11. tikka t3 lite

    sauer 202

    Halloen,nu har æ prøvd i det vide og breie for å få tak i en sikkelig stokk til sauer 202.har ei grs stokk som jeg vil selge eller bytte mot ei tyristubben stokk eller sauer jaktmatch stokk.prøver også å få tak i magasiner til 3006 og 6,5'55.
  12. har ei 202 classik ,som jeg har ei grs jaktfeltstokk på.eaw svingmontasje med zeiss 3-12-50 dyralot.har også ei a tec maxim demper på denne.skulle gjerne kappet løpet men hvor mye kan man kappe på denne? cal 3006.Har også ei 6,5'55 19mm jaktfeltpipe,litt tung ¨å det blir vel ei vanlig 6,5 '55 pipe etterhvert.
  13. hei,e det noen som vet hvor man får tak i kikkertsiktene
  14. hei,vurder A TEC Maxim,for under 3000,- ferdig montert
  15. Hei ,er dette noe vi alle kan bruke og publisere ?
  16. Hei ,kunne du tengt å ta med noen kikkerter og avstandsmålere fra usa?
  17. Noterer at det er en viss motstand mot njff?
  18. på jaktfelt er det flere klasser,finfelt (salong) og grovfelt (alle kalibrer som tilfredstiller storviltprøven.)Det er også forskjell på feltstevnene.Annbefaler å ta kontakt med di som holder stevnene for å få greie på hva som gjelder .
  19. Er det noen som vet hvor man får kjøpt verktøy for skifte av løp til tikka rifler?
  20. Hei ,hvor i verden får man en forhandler til å gjøre dette for 250,- kr?
  21. hei,hvor fikk du programert radioen?
  22. Er det noen som har skiftet pipe på tikka t3 lite? Må man ha spesialverktøy? hvor får man eventuelt ta i det? 3006 til 6,5 cal? Er det noen plasser man kan kjøpe verktøyet som skal til?
  23. Har ikke a tec demperne feil.synes at jeg har vært borti at noen dempere har sprengtes
×
×
  • Create New...