Jump to content

CREEPING DEATH

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CREEPING DEATH

  1. Vært mye om dette forbudet ang halvautomatiske rifler. Noen som vet helt sikkert nå om Sauer 303 blir forbudt?
  2. Fikk min. Virker helt grei som førsteinntrykk. Skal stå på ei rifle jeg arvet og blir nesten bare brukt på banen...
  3. Kjøpte idag en Hawke endurance 2,5-10x50 på skitt jakt. Skal ha denne på en rifle jeg arvet og som blir reserve rifle til jakt og ellers mest brukt på skytebanen. Når prisen var satt ned fra 4699 til 1899 så kan det ikke være så ille kjøp selv om man ofte får det man betaler for innen optik. Noen som har prøvd denne kikkerten her?
  4. I min kombi som er cal 12/76 bruker jeg rio nr 2 med 50 gr ladning til rådyr. Dette er patroner som slår og dreper veldig bra i min børse. Kan nevne liten bukk som jeg skjøt i starten på hundejakta ett år. Reint sideskudd avstand 30 meter.flere hagl hadde penetrert dyret og satt i skinnet på motsatt side.
  5. Skal du ha ei rifle til elgjakt imange mange år.kjøper du deg ei sauer 202 kaliber 9,3×62. Fantastisk god rifle og ett supert elgkaliber. Skulle du få lyst å bruke rifla til mindre vilt så kan man kjøpe seg ett løp i ett mindre kaliber siden dette er ett system våpen. Rifla er ikke avskrekkende dyr på brukt markedet.ny pris er jeg usikker på da jeg har hatt min i 13-14 år nå. Den kommer til å bli med meg i elgskogen i mange mange år framover. Mvh.
  6. Heiv meg på en brecom vr 1000 superpakke jeg også. blir gøy og teste denne. har hatt en icom med kort antenne og max 3 watt i 13 år nå,så blir vel bedre nå vil jeg tro.
  7. Noen som kan si noe om rådyrbestanden i Vest Agder i år? Har selv ikke jaktet rådyr ennå i år.men har sett lite i elgjakta. I terrenget jeg disponerer er det kun skutt 1 dyr siste 3 år så det har blitt jaktet forsiktig. Vet det kan være store lokale variasjoner, men noen her som har gjort seg opp noen tanker om bestanden i vest agder i høst? Mvh C D
  8. Mulig ny ulveobservasjon fanget på viltkamera på sira i flekkefjord kommune. Hva mener kammerfolket dette er. Se mer på avisenagder.no
  9. Tviler på at det er den samme selv om de STREIFER ENDEL
  10. D kan sevfølgelig være hund helt klart det,men dyret ble sett midt i veibanen forran bilen,så man skulle tro det var fort gjort å se om det er hund/ulv man ser.strekningen er forøvrig opplyst med veilys. Vet også om noen meget store poteavtrykk på skogsbil vei i dyp snø i romjula kun en kilometer fra observasjonen ca.om dette var ulvespor vet jeg ikke men han som var i skogen lurte fælt på hva det var for slags spor.
  11. Mulig ny ulveobservasjon i kvinesdal nyttårsaften. Se mer på http://www.avisenagder.no" target="_blank
  12. Hei. Noen som har prøvd kikkertsiktene til vortex og som har noe og si om disse? Selv har jeg håndkikkert vulture 8*56 og er bra fornøyd med denne. Er kikkertsiktene like bra tro. Har ei weatherby vanguard 3006 som jeg skal ha kikkert på og har sett litt på disse vortex kikkertene.
  13. Vi så også flere kuer med tvillinger i år samt flere med en kalv også. Jeg jakter i kvinesdal.Vi så lite ungdyr i år ,men det var lite kalv i fjor og det så vi igjen i år.Kan bli bra til neste år med ungdyr ser det ut for.Vi tok en tre tagger og en kalv på mitt lag,grei avskyting,har redusert fra 4 til 2 dyr i fra i år noe som er greit da det har minket litt med elg de siste åra her.
  14. Er det vanlig at hauken piper kl 0100 om natta i larvik området i midten av oktober? Trådstarter nevner at hun hører det mens ho skriver midt på natta.mulig den kan gjøre d,men jeg har aldri hørt det på svarte høstnatta før ihvertfall.
  15. Crispi kongsvoll.en meget behagelig sko og ha på beina.på vått fjell kan den være litt glatt eneste svakheten jeg har merket meg på 2sesonger nå.
  16. Uten å ha hørt lyden tipper jeg på at det er grevlingen du har hørt..
  17. Jeg handlet disse hanskene i dag,starter elgjakta på lørdag.er da meldt liten kuling og småregn så d blir bra test vær da ser d ut for.prøvde avsikring,avtrekk og lading med hanskene på.virket greie disse.
  18. Noen her som har prøvd denne hansken på jakt. Hvordan er varmen,vanntetthet og føligheten med denne hansken på? Har noen browning nå,men synes disse er for klumpete,og de er ikke særlig varme heller,så er på jakt etter noe annet.. Mvh CD.
  19. Har samme våpen dog i kal 7*57r. Riflen stiger litt når du kommer på tredje skuddet og oppover.til praktisk jakt har det liten betydning da det sjeldent blir aktuelt med så mange skudd etter hverandre. Om hagleløpet er 12/76 som min har du en skikkelig dødare.rådyr og rev dauer av denne ja. Har hadt gjennomskytting der hagl sitter i skinn på motsatt side på rådyr opp mot 30 meters hold. Har ikke hadt noen problemer med denne og er like fin etter ca 10-12 års bruk.
  20. Startet med en brno 601 308w,på toppen av denne satt en bushnell fast 4 forstørrelse. Byttet ut kikkerten med en mepota 3x12x50,godt løp på denne brnoen, etter å ha bedet stokken gikk den meget bra med mye forskjellig ammo,men på jakt gikk det for det meste i lapua mega 12grams med denne. Kjøpte meg så en sauer 202 9,3x62 som jeg har ennå,denne bruker jeg på elg/hjort. Arvet så en weatherby i 3006 som gjorde at jeg solgte brnoen til brutteren og sitter igjen med denne som jeg stort sett bare har brukt på skytebanen til nå.Må få på en bedre kikkert på denne før jeg vil bruke den i skauen. Har i tilleg kombi med riflekaliberet 7x57r som blir for det meste brukt til rådyrjakt med drever...
  21. skjøt min første skarv i dag,ungfugl med hvitt bryst. Skarven er blitt vanlig her i lakselva kvina og den er ikke ønsket her.Har fått rapporter om at de er i ferskvann langt oppi sirdalsheiene også.Kommer til å ta ut flere av disse om kjangsene byr seg. Er vel en kystfugl og strengt tatt ikke en ferskvannsfugl dette her. Stein dau i smellen hagl nr 2.
  22. Hei. Jeg får bare prøve og gjøre opp min mening hvis jeg får felt noen elger med denne kula. Det viktigste for meg er at elgen visser bra skuddtegn og dauer fort av kula som penetrerer den.
  23. Etter å ha hadt 2 par alfa fikk jeg også denne crispi kongsvoll på foten,det var som å komme i himmelen i forhold til alfa ang vekt og komfor på mine bein ihvertfall,eneste minus er at jeg synes de er bitte litt glatte på vått fjell.
  24. Hei der. Bruker min sauer 202 i 9,3x62 til elgjakt. Har i en del år nå brukt 15grams kula til oryx i denne.Har opplevd meget pene slakt og mindre pene slakt med denne her. Til årets elgjakt har jeg skutt inn med oryx i 18,5gram for og prøve litt tyngre kule,har lest litt delte meninger om denne 15 grams så ville prøve noe nytt i år. Valdet jeg jakter i er ett typisk skogstereng med kun moderate skudd avstander maks 150 meter på de åpneste postene ca,normale hold er 30-70 meter. Noen her inne som har prøvd disse kulene i tillsvarende vekter og har + og - å fortelle om de? Skitt jakt 2012 mvh C D.
  25. Fikk nettopp vite på en sms fra en kompis at det ble skutt en 16 tagger på 170 kg i kvinesdal igår. Har ikke noe erfaring med hjortejakt,men er vel ein flott bukk det vil jeg tro.
×
×
  • Create New...