Jump to content

Veslejegern

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About Veslejegern

  • Birthday 03/04/1995

Veslejegern's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ja, har hørt flere som mener dett burde være en helt grei pakke! Men ville du gått for bare tikka T3 lite eller tikka T3 lite S/S? Er det en fordel og kjøpe med lydemper med det samme? Jeg ville heller hatt et par hørselvern (Sordin Suprime Pro X) enn lyddemper. Kjøp deg en Tikka T3 light SS for under 9000,- fra f. eks Jakt og friluft (ingen tilknytning, men handlet der en del selv). Ok forhandler. Hvis du ikke planlegger jakt om natta, og skal jakte mest elg, se på Zeiss Classic Diavari 1,5 - 6 x 42 til 5300 på XXL, eventuelt bestill en Leupold VXII 3-9 x 40 (ca 2600 ferdig fortollet og momset levert på postkontoret) fra http://www.theopticzone.com" target="_blank Montasje: en eller annen stålmontasje,- enten OptiLock ringer eller en eller annen Leupold?? (Ca 1000,-). Personlig synes jeg Tikka T3 med sin smekre form, lett vekt og lang låskasse passer best for en 6,5 x 55 SE (Mauser). For elg (hvis du skal jakte det mest), er det enkelte "stemmer" som hevder 6,5 x 55 kan være i minste laget. 308win (kort patron i lang kasse blir liksom litt meningsløst). 30-06 i en rifle som veier 2,8kg kan gi litt rekyl. Hva med .270win?? Kanskje det er et "kompromiss" som duger til alt/ passer i en Tikka T3?? Har en T3 light SS i 6,5 x 55 SE påmontert Leupold VXII 3-9 x 40 i Leupold QR. Hele stasen veier 3,2 kg. Grei og hendig rigg som er god å skyte med og samler bra. Jada ser den! Har foresten et sånt hørselværn! Skel se litt på den kikkerten, rifla og sånn ja, veldig rimelig for begge deler! Takk for hjelpen!
  2. Ja, har hørt flere som mener dett burde være en helt grei pakke! Men ville du gått for bare tikka T3 lite eller tikka T3 lite S/S? Er det en fordel og kjøpe med lydemper med det samme?
  3. Skal søke litt rundt på nettet og ser hva jeg finner!
  4. Fint å høre noen tips! Skal sjekke litt rundt, noen tips til kikkert eller? Skal brukes mest til Elg-jakt!
  5. 10 Års garanti står det.. Skal se litt etter andre tilbud ja!
  6. Hei! Har kikket litt på Schou Våpen`s tikka t3 lite S/S Prisen er 13900,- Pakken inneholder også: - Burris Four X 3-12x56 med opplyst retikkel. - Tikka Optilock ringer og base. - Mikke sluttstykke futteral. Er dette et godt tilbud? Eventuelt hvilket kaliber burde jeg velge? 6,5x55, 308 eller 30-06?
  7. Hei, igjen! Takk for gode tips. skal tenke på det når jeg handler. Har vel igrunn utelukka tascoen nå! Men burde jeg kjøpe børse med eller uten rustfritt løp?
  8. Ok! Takk for det! Kjekt å vite sånt! Var nesten i ferd med å anskaffe meg en tasco, men når jeg hører alle motargumentene dropper jeg det! Tenkte egentlig å anskaffe meg en 30-06 hvis det er ett godt alternativ. Og en maxpris på helst litt under 20000,- eller opp til det !
  9. Nei, det kan det nok være noe i! Har ikke så veldig peiling på kikkerter så hvis noen har noen tip så er det bare å komme med di
  10. Hei! Jo takk for svarene til nå! Når det gjelder hurtigmontasjene er det noe som isåfall, som di sa kan være greit dersom du har to kikkerter man bytter på!
  11. Hei, er nå blitt 16 år og lurer på og skaffe meg ei ny rifle! Lurer litt på enten browning x-bolt eller tikka t3. Men er også åpen for andre tips! Men kan jo starte med at jeg har fått et tilbud på en: -Browning X-Bolt Composite med Dura Tuoch stokk. -Atec Maxim demper -Tasko titan 3-9x42 -Hurtigmontasjer = 17990. Er dette en god pris? På forhånd takk! ^^Veslejegern
  12. Hei,, jeg fant ikke det våpenet hos "Børselars" Kan du linke til det?
×
×
  • Create New...