Jump to content

sandychrimp

Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. La inn litt tynn rustfri stål fra en gammel vindusvisker som jeg sølvlodda for å styre magasinet å unngå raklete magasin.
 2. Det ble bra . Måtte ta litt av leppene fra magasinet for å få til å mate skikkelig.
 3. Planen var å bygge magasinbrønn i stokk. Men har gått bort fra det så nå tilpasser jeg Sauer 200 magasin i eksisterende brønn. Jobben er i gang ser bra ut så langt.
 4. Dersom man søylebedder m98 skikkelig . Kan man klare seg uten underbeslag, eller vil det være noe sikkerhetsmessige hull som man tråkker i ? Noen som vet?
 5. Ikke den, men har nå ladet 155 Hornady ELD som skal forsøkes på felt. Har tatt med kronograf . Sauer 200 med 74 cm løp.. Hos meg med max ladet 147 fmj, 45 grs. Fløy de ut med 880ms. Har trappet ned til 43,2 grs nå for ny test.
 6. Ok da så.. er vant til Sauer. 22 men pga vekta (for tung) i forhold til ute skyting så er den solgt. .
 7. Ser ikke ut som noen selger denne i Norge ? Pris?
 8. Hmm.. hvordan er sakoen kontra feks. 455 på sluttstykke gangen? Har du sammenliknet?
 9. Hmm.. Det blir lenge å vente.. mulig man kjøper i 17 hmr og kompletterer med et 22 løp etterhvert. Bakdelen er jo at man må nok få børesmaker til å tilpasse å pynte gjenger sånn at man får skiftet løp selv.
 10. Noen som har kjøpt å vil dele erfaringer?? Jeg vurderer kjøp av en Tikka x1 evt. Sako sin quad. Lurer oxo på evt løp i 17 HMR. Tror vel de har samme sluttstykke så det burde være mulig å bytte løp i en løpsstikke.
 11. Jeg har Spuhr sin montasje. Der har jeg laget til en torx skrue (slipt hodet litt smalere) og nøkkel som jeg får festet den framre skruen på ,selv om kikkerten er montert i basen. Det fungerer bra og tar ikke lang tid å montere av og på , snakker to minutter. Nøkkelen jeg har er en standard torx fastnøkkel som jeg har bøyd lavere i 90 grader slik at den smetter inn under kikkerten.
 12. Fikk kikkerten i går. ser bra ut, men fikk ingen wow faktor i forhold til meoptaen og vortexen jeg har. Tråkors er i 1 bildeplan . Det som slår meg litt er hvor enkelt det er å se gjennom siktet med begge øyne åpen. Lite" bildestøy" la oss kalle det, i forhold til f. eks meoptaen, der er man nesten nødt til å lukke Venstre øye for i se klart i siktet. Nå er det jo forskjellige typer sikter skal sies. 4-16x44 og 6-24x50 på de to andre.
×
×
 • Create New...