Jump to content

solrikioo

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by solrikioo

  1. Det har vel muligens noe med delen er underlagt ITAR reglemagnet. http://en.wikipedia.org/wiki/Internatio ... egulations
  2. Dette er vel en mod for de som ikke tørr å kjøpe kniven med søringsperre.
  3. Bruker også denne innimellom, veldig god å bære egentlig.
  4. Driver å lager er kaffekopp her, men hva slags olje bør jeg legge koppen i? Eller er det noen andre triks. Har bare hula den ut, og slipt ned nå.
  5. Dyra rundt skytefeltene har vel et rimelig greit blyinnhold også. Sikker tunge å dra med hjem.
  6. Jeg bruker Fenix E01 https://www.fenix-store.com/index.php?cPath=22_419" target="_blank Utrolig bra. Litt dyrere, desto bedre.
  7. Ja, du kan bruke den uten kart. Den vil logge, og gi deg info. Men det vil se ut som du går rundt i snøføyke. http://frikart.no/ Gratis bruker-generert kart.
  8. Sik er Sikringskanaler http://www.sikringsradioen.no/" target="_blank SV 1 til 6 er vel muligens de svenske jaktkanalene?
  9. Alt er vel lett når man har lært seg det? Om de er brukervennlige, altså lette å lære seg er jo en annen sak.
  10. solrikioo

    NJFF android app

    Lokkelydene er helt rå. Stod i skogen med svigers i helga. Da dro vi fram mobilen og lokka litt. Om det hjalp noe tror jeg ikke, men veldig moro. Greit å høre hvordan de forskjellige lydene er også.
  11. Hvordan er de med garanti? Blir det meste byttet/fikset? Eller er det noen sære folk som sitter og vurderer dette og sier at alt er utenfor garanti? Har en wawe som jeg knakk den ene skrutrekker'n på.. Skal man være vrang, så er det jo selvfølgelig feil bruk som gjorde at den knakk, men jeg mener fortsatt den burde tålt det. Den har knekt helt innved hullet der den er festet. Er det best å stikke innom en forhandler? Eller sende rett til Trygve Alm? Min er kjøpt i Norge for 6 år siden.
  12. Kommer ikke inn på nettbutikken...
  13. Jeg har også Peltor Sporttac. Foreløpig kun brukt det på banen, men kommer til å ha det på hodet under jakt. Det sekundet det tar og vippe dem over øra er det verdt.
  14. Damn, skal de tørke så lenge? Kutta min ned ifra et tørt tre, borra ut dagen etter og pussa uka etter. Nå står den i stua.. Får håpe det går bra. Hehe Noen bilder av min første kule.
  15. Hei http://www.radioshop888.com/radioshop_p ... ?id=103760" target="_blank" target="_blank Link til programet: http://pic.radioshop888.com/abc/softwar ... 02.0.1.rar" target="_blank Du kan jo laste det ned og se hvordan det ser ut. Jeg fant ikke ut hvordan jeg skrudde av pipelyden når man trykker en tast, men dette fant jeg i programmet. Kjøpte radioen via ebay, men resten gjennom nettbutikken hans. Like priser der. Pakket radioen veldig bra, og fulgte mine instrukser ang. markering av pakken. Skal som sagt bestille opp 2 nye, og kommer da til å bare bruke nettbutikken. Radio: http://www.radioshop888.com/radioshop_p ... ?id=104094" target="_blank Antenne: http://www.radioshop888.com/radioshop_p ... ?id=101885" target="_blank Ekstra batteri: http://www.radioshop888.com/radioshop_p ... ?id=104101" target="_blank Det følger med bordlader med norsk strømkontakt.
  16. Har kjøpt denne radioen selv og den anbefales, men kjøp med datakabel i samme slengen. Skal bestille opp 2 til, en til fatters og en til svigers.
  17. solrikioo

    jakt radio

    Jeg kjøpte denne FDC FD-790 VHF 136-174mhz og datakabel. Da kan man legge inn frekvenser. Og det er et valg på radioen for å bruke kun de som er lagret. Kjekt for de som ikke aner hva de trykker på eller hvilken kanal dem skal bruke. Skal kjøpe en ny radio til svigers og da er dette et must. Om den har pilotkode (regner med du mener "kryptering"? så man ikke kan høre om man ikke har samme kode på frekvensen?) tror jeg ikke den har, har iallefall ikke funnet noe sånt.
  18. Er reven brukenes til noe annet? Pels er vel stort sett det? Har ikke hørt om noen som spiser rev. Så da må man jo bare kaste dem?
  19. Hva bruker dere for å pusse inni kula med? Har fått hula den bra ut med "raspen" til Clas Ohlson (http://www.clasohlson.no/Product/Produc ... =158381746" target="_blank" target="_blank) Er det noen lure triks for hvordan man får den helt glatt? Kan jo legge ut noen bilder av den også. Første gangen jeg gjør dette. Blir nok en bolle, da den er for stor til kopp.
  20. Må bare stille et lite spm. Er denne rasen brukbar til jakt på rådyr / hare / skremme fugl? Kona har meget lyst på en hund av denne typen, og siden jeg har begynt å jakte er jo jeg intr i å ha en jakt hund også. Takk for svar.
  21. Er en plugin man må ha for å bruke det i Firefox, men det funker fint i IE
  22. fy sødern. Kunne godt feira nyttårsaften med deg. Ser utrolig godt ut!
  23. solrikioo

    jakt radio

    Den er jo som regel innfor jakka unansett. Hehe. Inmaten er nok ikke helt lik, men lik nok til at den dekker samme funksjoner. Ser ut som det er "SMA" antenne plugg. og den sender 5W/4W En som selger på finn.no med grei fortjeneste. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=24817516" target="_blank
  24. solrikioo

    jakt radio

    Billig radio iallefall. ser fin ut.
×
×
  • Create New...