Jump to content

Skylab

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Skylab

  1. Mange takk! Akkurat den jeg suktet etter men fant den ikke hos Beveren sport Noen grunn til at denne skulle være et dårligere kjøp enn "standard" 97?
  2. Takk! Veldig konkret og god tilbakemelding. Dropper tankene på Stoeger
  3. Hastigheten var ikke mitt poeng med den linken. Hva jeg kan se så får den en fin review til tross for den. Er det ikke mulig å bruke tyngre kuler for å få den mer brukbar?
  4. Ser at Stoeger X50 får en rimelig god review her http://thebestairrifle.com/stoeger-x50-review/ Passer fint in i budsjettet til under 4 000,- hos nettsport inkl kikkertsikte Synspunkter på den?
  5. Da tror jeg vi har en vinner i 97K da PCP er som flere har påpekt over budsjett så det får bli i neste runt evt. Takk uansett for kommentarer og anbefalinger. Gjenstår da kikkertsikte. Tenker maks 1 500,- Hva kjøpe?
  6. Takk. Har du tips om noen bra kikkert i det lavere prissegmentet da?
  7. To konkrete alternativer, enten http://www.finn.no/finn//torget/annonse ... gev%C3%A6r eller http://www.beverensport.no/products/weihrauch-97k-45mm pluss http://www.beverensport.no/products/gamo-4-12x44-med-ao Hva tenker dere? Nesten like mye penger. Savner montasje på den sistnevnte så blir nok 6k totalt. Litt over budsjettet jeg satte opp men dette kan jeg leve med
  8. Takk. Hva er forskjellen mellom Weihrauch 77K & 97K? Finner ikke noen vesentlige forskjeller ved en rask googling bortsett fra kortere løp på 97K:ern
  9. Hello alle sammen. Etter noen år med pistolskyting er det luftgevær som gjelder fremover. Er ute etter et flott gevær for prikkskyting på rimelig langt hold 50m+. Tenker meg et budsjett på sånn ca 4 - 5 000 gjerne inkl. kikkert. Veldig ny på dette men har skjønt så mye at utgangshastighet ikke er alt selv om jeg tenker det rimeligvis ikke skader ved skyting på langt hold. Hva bør jeg satse på her? Stoeger X20 eller X50, Weihrauch HW97K, Gamo Black Bull? Noe annet? Både X50 og Black Bullen er jo lynraske ut av pipa men leser mye bra om Weihrauchen pga brekkmekanismen & fast pipa. Igjen, jeg er veldig rookie her så be kind og jeg er takknemmelig for alle råd jeg kan få.
  10. Good for you! Velkommen skal du være
  11. Dette trenger ikke å være så vanskelig som mange skal ha det til. Som nybegynner er det vanskelig å vite hva man skal skyte for noe, med hvilke pistoler og i hvilke klasser. Det er ikke heller alltid så enkelt å vite hva som passer en da en pistol er en pistol for en nybegynner. Jeg tenker følgende og på denne måten kan du neppe misslykkes. 1. Skyt på klubb så mye du kan med flere forskjellige våpen. Er du på en hyggelig klubb så lar folk deg ofte prøve sine våpen på banen også. 2. Begynn med presisjon, når du merker at du generelt sett treffer der du sikter prøv noe annet som eks. felt 3. Når du får lov, kjøp et eget våpen og kjøp da en billig .22lr. Billig da jeg ikke kan regne med at du heter Røkke i etternavn og at du har noen form av begrenset budsjett. Ikke legg 22 000,- på et jern uten at du vet at det er eksakt den pistolen du faktisk skal skyte mye med (og det vet du neppe som nybegynner). Det finnes mange gode rimelige .22 pistoler. Noen eksempler er Ruger MkIII, Browning Buckmark og mange mange flere. Grunnen til at du bør kjøpe en .22 og ikke en (morsomere) 9 mm er volum. .22 ammunisjonen er meget billig og du kan skyte så mye du bare orker om du bare har litt penger å bruke. 25,- for 50 skudd er billig sammenlignet med 80,- for 50 st 9mm. 4. Når du har skutt en del og prøvd flere pistoler og revolvere på banen så vil du etter hvert være bedre satt inn i hva du ønsker å gjøre mer. 9 mm, .38 spc eller .357 mm. Er presisjon din greie elle er det felt, IPSC eller hva det nå kan vare. Nå kan det vare en ide å legge mer penger på en pistol eller revolver. Da er det et hav av valg men da vil du sannsynligvis vite mer hva du ønsker selv. Lykke til på banen!
  12. Skylab

    Subcompact kjøp

    Synspunkter på denne? http://www.pvas.no/?PageID=3679&ItemID=873
  13. Tenker på subcompacten fra den andre tråden
  14. Skylab

    Subcompact kjøp

    Hei Thor, er det denne du mente? Ser jo ekstremt interessant ut. http://www.youtube.com/watch?v=kW9p-MRE ... ure=relmfu Noen som kan ha den på lager i Norge så den går an å føle på før et kjøp?
  15. Hvem importerer disse til Norge? Noen som kjenner til hvor i Osloområdet det kan finnes mulighet for å se på noen eksemplarer.
  16. Skylab

    Subcompact kjøp

    Takker for flere gode tips. Skal se om det er noen våpenhandel her i landet man kan få se på Springfield:en. Angående Glocken 26:ern så klarer jeg helt enkelt ikke avtrekket i dem. Skjønner at dette går an å venne seg til men jeg skyter helt enkelt ikke bra med dem. Fan av Glock som våpen, bare ikke til å skyte med Skyter som sagt en CZ SP01 Shadow som full size og det avtrekket er perfekt for meg. Derfor nyfiken på CZ2075:ern men enhver subcompact med godt avtrekk er interessant
  17. Skylab

    Sikter til S&W 66

    Ok takker for svar. Da blir det til å snakke med børsemaker og se hva som går å få til.
  18. Skylab

    Subcompact kjøp

    Takk for svar. Hadde tenkt å begynne med Spesialfelt. Foretrekker 9 mm men ser poenget med .22 prismessig
  19. Har en gammel fin S&W 66 med originalsikter jeg ønsker å få byttet ut. Ser ikke et kvekk når jeg skyter presisjon på bane med den så noe tydeligere og modernere sikter hadde vært flott. Noen anbefalinger?
  20. Skylab

    Subcompact kjøp

    Hei alle sammen. Skulle sette pris på noen gode råd her. Vurderer å kjøpe meg en subsompact pistol og lurer på om det er noen som kan anbefale noe utover den åpenbare Glock 26? Har prøvd den og Glock er ikke min greie helt enkelt. Beretta har en subcompact variant av PX4 storm. Skyter selv CZ75 SP01 Shadow så har sett på CZ sin CZ2075 Rami som ser grei ut. Har dog ikke prøvd den selv. Noen andre jeg borde se på? Noen som har erfaring av de jeg har nevnt?
  21. Godt valg! Kjøpte selv en Shadow som første pistol og er kjempefornøyd. Lykke til på banen!
  22. Skylab

    Glock 26

    Vanskelig valg. 36ern er vel litt lengre enn 26ern men tynnere. 9mm billigere ammo enn 45 men morsommere med kaliber 45. Synd at det ikke er praktisk mulig å sammenligne dem fysisk, 26er virker å være rimelig vanlige men 36ern må vel bestilles om man skal ha en. Heller mot en 26.
  23. Skylab

    Glock 26

    Takk for svar og gode tips. SIG pipe hadde jo vært helt utrolig morsomt å prøve på. Fikk du kjøpt denne her hjemme i Norge eller? Når vi likevel er inne på pistoler modell mindre, hva syns du om å ta det helt ut med en 36? Må være lettere å få tak i ammo til den enn til SIGen og den er vel enda mere "slim" enn 26, 27, 29 gjengen? Er det mulig å kjøpe den i Norge og går den å bruke i noen konkurranser så man faktisk har en mulighet å få lisens på den?
  24. Skylab

    Glock 26

    Har litt lyst på en Baby Glock etter å ha skutt S&W M66 .357, CZ75 SP-01Shadow og .22 Buckmark en stund. Regner vel ikke med å bli en sniper på 25 m med Glocken direkte men syns det hadde vært morro med en litt annerledes pistol nå. Noen her som har erfaringer av en Glock 26 og har lyst å dele med seg? Hvor kjøpe billigst?
  25. Skylab

    Reise med våpen?

    Det var et godt svar og det avgjør vel saken. Blir til å leie over there
×
×
  • Create New...