Jump to content

Vinglepetter

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Vinglepetter's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Må melde meg inn i klubben! Et meget dårlig bilde, men det viser konturene iallefall! Dette er en Tikka m695 med syntetisk stokk i 6,5x55 med Nikon 2,5-10x56'n fra xxl, som jeg må si jeg ble positivt overrasket over sammenlignet med min fars zeiss (selv om zeiss er noget bedre, så er denne ypperlig til mitt budsjett) Børsja har historie med seg, da den tilhørte min mor som mistet interessen, så da ble denne overført til meg og jeg er nå en stolt eier av mitt første våpen på en alder av 17! Hadde jo trossalt hørt lenge at de "gamle" variantene av Tikka var ypperlige våpen, så da kunne jeg jo ikke si nei til rifla. Det sitter også en harris-kopi på den så lenge, fungerer helt fint til revejakta! Kikkerten ble nettopp satt på, så det storgledes til innskyting imorgen og forhåpentligvis et par rever etterhvert! Må også legge til at presisjonen overgår alt jeg klarer å prestere, så dette lover godt for et forhåpentligvis langt jegerliv!
  2. Du har fått mail, forhåpentligvis har dere rette ringer. Takk for kjapt svar!
  3. Virker som jeg har gått på nybegynnerfeilen. Antok at winge våpen som jeg bestilte både baser og ringer fra, hadde baser og ringer som stemte overens, noe som ikke var korrekt. Så ikke den store advarslen mot at bildet kan avvike fra produktet, der det var avbildet ring med tapp. Men det jeg lurer på er mangelen på opplysning rundt det, skulle vel kanskje forhørt meg mer. Men hvor kan man få tak i rette ringer til baser, som er 30mm low?
  4. Bestilte meg optilock base og ringer i low igår, så takk for forsikringen om at dette passer! Tror nesten jeg må få skutt inn på en blink på åkern asap
  5. winge førte optilock, så tror jeg bestiller derifra, ligger ganske ulendt til iforhold til nærliggende forhandlere ellers, så får bare satse på at det passer, så kjører på med low, takk for hjelpen!
  6. Heisann, er relativt ny til dette med våpen, og håper dere kan dele deres anbefalinger/erfaringer! Jeg har anskaffet meg en Tikka m695 i 6,5x55, nydelig våpen forsåvidt! Men så kommer jeg til problemet, denne hadde noen gamle ringer som ikke passer til kikkerten i det hele tatt, da jeg trenger en for kikkert me 30mm rør. Hvilke montasjer burde jeg gå for for å få kikkerten så lavt som mulig uten om å ta opp i bolt? Må vel nevnes at det er 56mm åpning, tror jeg har hørt at dette kan gjøre at du må ha høyere montasjer en eller annen plass. På forhånd takk! Edit: Ser mange fører optilock ringer/baser til Tikka, vil disse i low fungere greit med 56mm objektiv?
  7. Du har jo A-tec CTM4 på 280g som demper henholdsvis 23-27db på en .308 Enda lettere enn dette har du CMM4 på 220g som demper 20-25db på en .308. -> http://www.a-tec.no for mer informasjon <-
  8. Jeg tror at prisen mangler en 0, ville bare dobbeltsjekke De hadde ikke flere, men hadde de hatt hadde jeg vel kjøpt 5000skudd, samlet godt i 452 standarden min gjorde de å!
  9. Fikk tidligere idag kjøpt 500 Winchester super x subsonic til 40kr, er ikke dette forferdelig billig/prisfeil eller er dette reelt? Mvh.
  10. Dette ble jeg veldig usikker på, finner ikke noe fra Tikkas hjemmesider om dette iallefall
  11. Vil bare bumpe denne og si at du får bestilt m690 kkc-stokk (som og passer til m695 vistnok) per mail iallefall hos jakt&friluft nå, tror ikke den er oppe på nettsidene ennå, men er vistnok lagervare.
  12. Justerbar kolbekam har iallefall ikke jeg, men det er nok heller den sære passformen noen av oss har (jeg) som gjør at jeg vil bytte, da jeg har prøvd en kkc stokk og likte denne veldig godt, kanskje en smakssak også.
  13. De skulle lage en til m595 og m695 ja, de har en ute for m65, så du kan jo evt sende en mail å høre om de lager til m55 også.
  14. Drar opp denne tråden igjen med et spørsmål! Hva er vekten på den originale syntstokken som sitter på m695 iforhold til en KKC-stokk? (Har ikke tilgang til min egen for øyeblikket)
×
×
  • Create New...