Jump to content

jegerparanoid

Members
  • Posts

    145
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jegerparanoid

  1. Takk for tips, ble bare en rask gjennomgang nå. Så får vi se om ikke vi tar full pakke til vinteren med ny blånering og hele pakka.
  2. Fant ut jeg skulle pusse litt på ei gammel hagle jeg hadde liggende, har stedvis blitt litt en del rust på den. Spesielt rund kammer og ekstraktor, men også en del småflekker langs løpene og noe langs skinna. Har smørt inn med diverse lurium, men en enkel måte er jo aldri å forakte. Tenkte litt på å legge hele løpsettet i Cola, men usikker på hva det vil gjøre med blåneringen? Tips og triks mottas med takk!
  3. Hjemmeladet eller ferdigammo? Hørt om noen som har hatt problemer med hylser som bare er necksizet.
  4. http://www.bjornsjaktogfiske.no/ tok inn noen Haenel kipplaufer for en liten stund siden, kan hende han har noen igjen.
  5. Kunne like gjerne ha bestilt fra England.. Tar jo like lang tid fra amfibi.no...
  6. Og hvor mange uker kan du gå uten å lade iphone 4?
  7. Kjøpte min på gmax av alle steder, sjekk om de fortsatt har noen på lager.
  8. E2370 er akkurat det du leter etter. Enkel telefon med ekstrem batterikapasitet. Har hatt min i ett års tid nå og er fornøyd så langt. Pleier å glemme hvor laderen ligger mellom hver gang jeg må lade den.
  9. Har egen skinnreim som er designa for akkurat det å bære ut rådyr, har flere drasæler også, klar for å prøve noe nytt.
  10. Klarte ikke å vente, så bestilte Harkila Fenja Roe Sack. http://www.amfibi.no/display.aspx?menuID=0&prodID=10993 Fikk bra tilbakemeldinger i England i allefall, så satser på at det blir suksess.
  11. Foretrekker å gjøre minst mulig med kjøttet til jeg har kommet meg til litt mer sanitære forhold. Så partering utgår, samt stolsekker er enn styggedom jeg har lagt bak meg... Roe Sack så veldig interessant ut Proud, har du fått testet den noe særlig? Grei bærekomfort?
  12. Er på jakt etter en sekk som jeg kan putte ett rådyr i og bære ut, men blir den for stor så blir den aldri med på tur. Jaktfall har en interessant sekk her http://jaktfall.no/produkt/jaktutstyr-turutstyr/stoler-sekker-bager/viltsekk Tyskerne har også noen sekker som ser ganske interessante ut, http://www.ebay.de/itm/Jagdrucksack-aus-Segeltuch-inkl-Schweisseinlage-/251293015314 Liker at det følger med en utakbar og vaskbar pose på den siste sekken. Noen som har noen andre forslag eller ideer? Gjerne også Norske nettbutikker som selger disse, begynner å bli dårlig tid før bukkejakta så utenlandshandel er ikke ideelt.
  13. Tror vel Killimanjaro Bell er mer en misforstått skrivemåte for Karamojo. Killimanjaro er jo litt kjent en Karamojo, fort gjort å blande de to.
  14. Prøvde å google etter brev nr.2 men fant ikke noe. Bare å komme med mye mer i denne kategorien, endelig noe godt lesestoff!
  15. Pokker hadde glemt den delen, heldigvis så er ho ikke veldig løs. Får satse på å gå fersksporet på elg, ikke like losvillig da heller. Får prøve meg frem litt.
  16. Står brått uten godkjent hund til ettersøk, og har ikke tiden til en nyanskaffelse akkurat nå. Har en drever på 6 år som har vist gode tendenser på både fersk og blodspor, men har aldri tatt tiden til å godkjenne den. Så hva mener folket? For sent eller kjør på?
  17. Eka swingblade er ett produkt jeg aldri kommer til å kjøpe igjen, alt for dårlig kvalitet. Knekt bladet i overgangen mellom kniv og bukåpner flere ganger. Men en bukåpner er slettes ikke ett dumt verktøy, men foredrar da å bruke en dedikert bukåpner og ikke en kombi-kniv. Bruker selv Gerber sin utgave, med utskiftbare blader (bruker vel gamledagse barberhøvelblader), men det finnes uttalige lignende varianter av samme løsning. Dette er i mine øyne en klart bedre løsning enn den som sitter på swingblade-kniven, med den så ser jeg egentlig ikke noe fordeler fremover en helt vanlig god kniv. Men swingblade scorer jo godt på stæsj og kjekt å ha kontoen, men til praktisk bruk så er den en klar stryk i mine øyne.
  18. Det må være tilfeldigheter, har prøvd alt annet!
  19. Da er iallefall du verdens desidert beste hagleskytter med STOR margin, så du får gratulere!
  20. Cigarettes, whiskey and wild wild women er vel det som står på ønskelista som alltid, og det ser det ut til å bli også!
  21. Ble laget en enkel pilfanger her i dag, en stk bæresekk til ved fra ikea, fylt opp med tomme 60 liters ved sekker og ett gammelt teppe i fremkant. Fungerte supert på 5, 10 og 20 meter i dag iallefall. Billigere en snus, så får man se på holdbarheten.
  22. Har sett en del amerikanske jaktprogrammer, og det som går igjen i de aller fleste er Scentblocker eller lignende produkter. Men har aldri vært borte i noen som har brukt tilsvarende produkter her i Norden. Når så mange bruker det så må det vel ha noe for seg? Noen som har testet noe lignende produkter i hjemlige trakter? Eller er det lettlurte amerikanere som blir lurt trill rundt, eller vi som er dumme og henger etter??
  23. Tvboden 495 svenske, for dere som bor fornuftig til.
×
×
  • Create New...