Jump to content

AndersN

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AndersN

  1. Hei ABC Fritid skal ha ladekurs i Trondheim 2-3. mars fra 1800-2100. Se Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=185245818174039" target="_blank Jeg siterer, i tilfelle folk ikke har tilgang: MVH AndersN
  2. Dere kan jo se på bildet av rifla mi, vet ikke om det sier dere noe mer. Ligner denne på den rifla trådstarter skal kjøpe? Har ordnet en tråd om denne rifla (http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=14&t=45336), men det står W70 istedenfor M70 i trådtittel.. (vet ikke hvordan jeg endrer på det....) Om det skulle være av interesse for trådstarter, og selvsagt andre.
  3. Hei, låner tråden litt.. Lurer på om du vurderer å kjøpe samme rifle som jeg kjøpte ny, eller så er det en eldre rifle. På min rifle står det "Winchester Model 70 SA 308 Win. - Made in New Haven, CT U.S.A". Denne kostet egentlig 7 høvdinger, men fikk et greit tilbud på den, så slo til... Vil det da si at jeg har den billige dårlige modellen?
  4. AndersN

    4-hjulstrekker

    Jeg har hatt en Pajero 87 mod, 2.5L med 85hk. Meget god komfort, god bil å kjøre, tar seg godt fram. Dessverre knakk ene ventilen i fjor, og havna mellom stempelet og toppen... Resultat: bøyd veiv, ødelagt stempel, ødelagt topp.. ergo, ødelagt motor.. Men den hadde gått 380.000km da dette skjedde, så den hadde gått en livstid. Men så er det vel slik at disse gamle pajeroene ikke har de sterkeste toppene (har jeg hørt snakk om). Mener denne bilen har sperre, i lavgir ihvertfall. Nissan Terano er noe venner har sagt at man bør styre unna. Kommer ikke på i farta hva de sa om det. Men jeg kjenner noen som har/hadde en slik bil, og på denne bilen røyk del etter del.. Først dynamoen, så motoren, og så girkassa..
  5. Jeg fikk også klikk et par ganger i starten da jeg skjøt leirduer med min nye hagle. (Lincoln Premier) Fant da ut at grunnen til klikkene, var at jeg ikke knakk hagla ordentlig ved patronbytte... Etter dette har jeg alltid knekt hagla helt ved patronbytte, og aldri vært plaget med dette igjen. Vet ikke om dette har noe å si på din hagle, men hvem vet Anders
  6. Så det er SuperShadow ss står for. Høres bra ut det Per
  7. Super-shadow-rifla? Hva mener du? Stokken virker da solid og fast den..
  8. Takk forresten! Her er da bilde av rifla med 2fot og Leupold VX2 3-9x50 Gleder meg så til jeg drar til hjembygda, da skal den skytes inn og testes!
  9. Hehe Henter rifla på lørdag, bilder kommer så snart som mulig
  10. På rifla mi står det "Winchester Model 70 SA 308 Win. - Made in New Haven, CT U.S.A" på løpet.
  11. Ja stemmer det! Selgeren skrev "Winchester SS Mod 70" på kvitteringen.. Så dere har nok rett
  12. Jeg lader ikke selv nei.. Er helt ny i riflebransjen, forsåvidt her på kammeret også.. Dette blir min første rifle, gleder meg som en unge til å hente den! Men har jeg kanskje misforstått navnet på rifla? Er det ingenting som heter W70? Så kanskje feil på lappen på rifla.. Var vel kanskje M70 @Arrowmaker: Det høres bra ut! Skal høre med forhandlern om avtrekkern.. Rifla er jo helt ny, men det utelukker ikke at den har vært inne hos dem en stund.. @243 Winchester: Kanskje ikke dumt, skal ha det i bakhodet! Polvotter har jeg nok av... Lyddemper kommer etter hvert. Rifla er (som du helt sikkert vet) ferdig gjenga, så det blir nok en maxim (tror jeg den het) demper på den.. Takk for alle tips! Gliset blir bare breiere og breiere!
  13. Takker for svar. Det ble 308 fordi 6.5 er dyrere, og siden jeg allerede har fått godkjent søknad for 308 orker jeg ikke begynne å styre på nytt.. Skal sjekke hva det står på rifla så snart jeg får mulighet til det.
  14. Hei! Har nå nesten kjøpt en Winchester M70 ss i 308. Fikk et godt tilbud på pakke, så jeg slo til! Venter bare på våpenpapirene, så henter jeg rifla.. Har en Leupold VX2 3-9x50 jeg skal sette på. Skal brukes til jakt på det meste egentlig, gås, rev, kråke, evt rype om den ikke eksploderer av dette kaliberet, og kanskje elg senere.. Er det noe jeg bør være oppmerksom på med denne rifla? Noen som har erfaringer/informasjon å dele? modellbetegnelsen endret av Flashman
×
×
  • Create New...