Jump to content

HEPE

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HEPE

  1. HEPE

    Åtejakt på rev

    ble jeg fant ny åteplass men skeptisken på rifleskytingen inntraff meg etter bua ble satt opp. spør du meg vill dette være nåkk sikring bak åte men så er jeg ikke dreven på dette. ett hus ligger 550 meter litt til høyre for der åte blir liggende bak høyden. bua blir stående på en høyde så skudd blir avfyrt nedover. avstand til åte blir bare 40 meter.. men får prøve dette for i år tenker jeg. sånn som jeg ser det så vill d ikke være fare for att noen kule vill gå videre noen plass, men evig skepsis inntar hva synes dere?
  2. HEPE

    Åtejakt på rev

    låner tråden litt siden der var snakk om åte hadde funnet meg egnet plass for åtebu å åte for 4 uker siden. også avtalt med grunneier.. mem idag var jeg innom for å se og da ser jeg en flunka ny åtebu med åte ute 500-600m unna der jeg tenke å ha mi... bør jeg bare somle meg ivei å finne ny plass å sette bua å åte eller har avstand til det andre åte lite å si? tenker det vill jo bli mindre dyr pr åte når det blir så nære hverandre?
  3. Hvilke fordeler vil det gi jakt messig 2,5-10 kontra 3-12? takker mye for svarene!
  4. Hei, kikker etter kikkert til kal 223 som skal brukes til alt småvilt, topjakt, rev, rådyr. Har sett på en zeiss z4i 3-12x50 til dette.. Men ser flere vill anbefale 56 lysåpning på jakt som dette da det vil foregå i "mørkere" tider. Forhandler hadde ikke 2,5-10x56 i samme kikker liggende og var vist ikke mulig for han å få tak i som jeg forsto.. Helt ny på optikk, og spørsmålet er egentlig om jeg kommer til å angre på att jeg evt handler 50 når jeg kan få 56 til ca samme pris og legger ned så mye penger i optikk.. Vil forskjellene være store?
  5. Hallo, kjøpte meg nye sko i dag, hærkila prohunter. Tenkte jeg skulle impregnere de i dag, å fant Bosto Raingard Allover impregnerings spray... Står ikke noe om att det er silikon i, står overhode ingen ting hva som er i den.. Noen som vet om det er silikon i den, og om jeg bør / ikke bør bruke dette på skoene ? Mvh hepe
×
×
  • Create New...