Jump to content

kicker86

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kicker86

 1. Den kan tilpasses med shims ja. Ref beskrivelsen "Standard stokk som tilpasses enkelt med shims". Det jeg er skeptisk til er prisen, om det faktisk er halv pris, eller om det er noe som ikke stemmer her. Det med å holde inne knappen for å lade, er det samme på alle Benelli? Jeg er helt fersk med halvautomat.
 2. Hei! Noen som har erfaring med denne? https://www.jaktogfriluft.no/benelli-sl80-pasion-26-1276 Eventuelt som som har tips til tilbud på grei (kvalitetsmerke) halvautomat hagle?
 3. Takk for veldig oppklarende svar! Vi har tag på 2 bjørn og 4 ulv. Grunen til at vi reiser høst er egentlig at det var kun denne årstiden det passer her hjemme. Så får vi håpe det er mulig å se noen flotte dyr, også på høst. Hvor mye alkohol pleier det å konsumeres på slike turer? Ja, rapport skal det bli.
 4. Ja, jeg har med både Visa og MC fra forskjellige utstedere.
 5. Takk for alle svar Reiser med Enjoy Hunting til Pink Mountain Outfitters i BC. Lander på Fort St. John. Ja, han andre skal ta med skinn hjem. Så vi skal ha med ett hjem uansett. Skal ta med kontanter så vi har tips og litt diverse på butikk hjemmefra. Edit: Og vi leier våpen. Så ammo er med.
 6. Hei Jeg reiser til Canada på bjørnejakt nå på mandag og har noen få spørsmål i forbindelse med turen. Vi har betalt 2 personer som har betalt for 2 bjørn til sammen. Jeg har ikke råd til å ta med meg skinn hjem, men han andre skal ha med seg (om vi får noe da). 1. Må vi betale noe for det dyret vi ikke skal ha med hjem? Vi har jo betalt avgift/tag for hvert dyr. For om man skal ta det med seg hjem skjønner jeg det slik at man må betale konservering der man er (500CAD) og toll, moms og frakt i ettertid. 2. Vi har inkludert alle måltider og drikke til måltidene. Regner med at man kanskj
 7. Jeg reiser til Canada om en måned. Får man kjøpt slikt utstyr i butikk der? Og kan man ta det med hjem?
 8. Takk for alle svar. Ja jeg kommer sikkert til å kjøpe meg presse etterhvert. Men dette var vel den rimeligste måten å prøve å lade noen skudd. Er ikke snakk om noe store kvanta (ennå!)
 9. Hei Jeg er blitt litt nysgjerrig på hjemmelading og har lest en del om dette de siste ukene. Til og begynne med har jeg anskaffet meg et Lee Loading sett til min 30.06 M98 Mauser. Tenkte å begynne med dette settet så jeg får se hvordan det funker. Men fortsatt noen ting jeg lurer på. Dukker sikkert opp mye etterhvert. 1. Hvilken kule er den billigste jeg kan bruke til trening? 2. Finnes det noen våpenbutikk i Hamar og omegn som selger kuler/krutt? 3. Er det slik at jeg ikke kan plukke hylser på skytebana og så lade dem om å bruke i min børse når man bruker dette settet? Siden den bar
 10. Oi, den videoen var bra! Kan nok være spennende med åtejakt til tider også ser det ut til.
 11. Takk for alle svar. Da må vi nok undersøke nærmere med avgifter når vi har bestemt oss for hvilket selskap. Vi er der for opplevelsens skyld, og ikke nødvendigvis for testing av kaliber/kuler. Hvordan er høstjakta på svartbjørn? Når er denne og er det MYE mindre sjanse for å skyte bjørn?
 12. Hei Vi er to stykker som ser etter jakttur til Canada etter svartbjørn. Og trenger derfor svar på noen spm: 1. Hvilke aktører kan dere anbefale oss? Dette blir vår første tur, så vi ønsker noen som kan ordne med absolutt alt for oss. 2. Hvilket område og hvilken jaktmetode er best? 3. Hvilke ammunisjon er anbefalt? 4. Er det mye arbeid for å ta med seg eget våpen/ammunisjon eller er det best og eventuelt leie der?
 13. Ser dere få duer i fleng her. Noen tips dere vil dele? Første gangen i år. Har vært ute 2 ganger, men har bare blitt ett (bom)skudd. På ettermiddagen begge gangene. Har tilgang på 6-7 store jorder med skogkant i stort sett alle retninger. Har tusla meg ei runde på alle jordene på ettermiddagene uten å se noe spesielt mye duer. Er det noen spesiell type trær det bør være i skogkanten? Pleier dere å bare plassere ut lokkeduene uavhengig om dere har sette duer der i forkant? Eller finner dere ut hvor dem er først? Bruker ikke kamo, men har brune/mørkegrønne klær og dekker til ansiktet. Plasse
 14. Okey. Da stikker jeg innom en våpenhandler i dag og hører der hva dem har av alternativer. Takk for svarene.
 15. Okey, men hva med jaktammunisjon? Hvordan tror dere denne takler stålpatroner? Den er fra 80-tallet tipper jeg. Står iallefall Made in USSR på den.
 16. Hei Jeg har arvet ei hagle av typen Baikal NX-27E-1C. Tenkte å teste denne på noen duer i helga. Hvilken ammunisjon skal jeg velge?
×
×
 • Create New...