Jump to content

FreMad

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FreMad

  1. Kjøper du denne takedown-varianten trenger du ikke tenke på gjenging eller flytting av forsikte: Bare å skru flammedemperen av/på rett fra esken
  2. Kjøper du denne takedown-varianten trenger du ikke tenke på gjenging eller flytting av forsikte: Bare å skru flammedemperen av/på rett fra esken
  3. Ser flere lurer på hvilke variant av vanlig 10/22 eller takedown de skal kjøpe, så jeg tenke jeg skulle informere om denne modellen som ikke alle vet om: Ruger takedown modell 11112 Ser mange bruker ekstra kroner på å gjenge opp løpet til demper og flytte jernsiktet foran. Takedown leveres i versjon 11112 med et tøffere design og en flammedemper foran som kommer ferdig gjenget. Det er bare å skru på demper rett fra boksen. Ble anbefalt denne modellen av Norsk jakt på Lysaker, de festet også rails til optikk og tofot som funker prima. Akkurat denne modellen er veldig populær om dagen, så jeg måtte vente ca. 3-4 uker før den ble levert fra Ruger. Les mer her: http://www.ruger.com/products/1022Taked ... 11112.html" target="_blank Her er en film som sammenlikner de 2 takedownmodellene:
  4. Hei, vet ikke om alle er klar over denne varianten av ruger takedown, så tenke jeg skulle informere Ser mange bruker ekstra kroner på å gjenge opp løpet til demper og flytte jernsiktet foran. Takedown leveres i versjon 11112 med et tøffere design og en flammedemper foran som kommer ferdig gjenget. Det er bare å skru på demper rett fra boksen. Ble anbefalt denne modellen av Norsk jakt på Lysaker, de festet også rails til optikk og tofot som funker prima. Akkurat denne modellen er veldig populær om dagen, så jeg måtte vente ca. 3-4 uker før den ble levert fra Ruger. Les mer her: http://www.ruger.com/products/1022Taked ... 11112.html" target="_blank
  5. Hvorfor ikke velge det beste fra begge verdener? Har selv denne og fikk norsk jakt på lysaker til å montere på rails til optikk og rails til tofot foran (den har også feste til sling), disse delene finnes standardiserte til modell 11112. Hovedfordelen med denne riflen er at riflen kommer ferdig gjenget med en flammedemper som kan skrus av og på, dermed sparer en 1000kr der (vanlig pris for gjenging) hvis en skal ha demper og en får i tillegg beholde jernsiktet foran Den har også et tøffere design!
  6. Takk for hjelpen! Kommer nok til å gå for takedown versjonen
  7. Er det noen av disse som er "Takedown", eller er alle det?
  8. Sitering av overstående innlegg er slettet jmonsen Etter min oppfatning er kvaliteten like god som hos andre steder (de fører mye merkevarer og som oftest de samme produktene som hos konkurrentene, bare billigere). Har også kun gode erfaringer ved reklamasjon (har fått levert inn og fikset ulike produkter kjøpt i Sandvika i Bergen uten spørsmål eller problemer). Jeg synes selv det er barnslig å kalle økt konkurranse for "barnslig og forkastelige", enten så kan konkurrentene tilpasse seg markedet (sette ned prisene og tilby et bedre tilbud), eller så vil kundene fortsette å velge XXL og flere konkurrenter vil gå konk.. Det er frivillig å velge hvor en vil handle, og jeg regner med at de fleste vil velge et sted der de får det beste tilbudet. Jeg ønsker økt konkurranse velkommen!
  9. Hei, jeg vurderer å kjøpe en Ruger 10/22, og ser at det finnes mange ulike modeller på markedet der ute.. Våpen-Søilen har modeller fra 2500 - 5000,- NOK: http://www.vapen-soilen.no/display.aspx?menuid=148-13 og XXL har en til 4000,- NOK: http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/sa ... lr-1083180 Så hva er forskjellen på disse ulike modellene (tenker spesielt hos Våpen-Søilen), og hva anbefaler dere? Takk for hjelpen og god helg!
  10. Ifølge økonomisk teori vil alltid økt konkurranse være positivt for kunden (oss). Personlig er jeg veldig glad i XXL og glad for at de kom til Norge. De har store varehus med et godt utvalg, hyggelig betjening og mye bedre priser enn konkurrentene! Har nesten kun handlet jaktutstyr der de siste årene selv Har lite til overs for små G-sport, Anton osv butikker. med et lite utvalg og STIVE priser!
  11. Takk til alle for hjelp foreløpig! Var redd jeg kom til å få kjeft, men godt å se at jeg ikke er den eneste som kan gjøre feil. Har heldigvis klart å finne nøkkelen etter rimelig mange timer leting, og den skal kopieres opp til flere eksemplarer asap! Igjen, takk for hjelp
  12. Ringte en låssmed for å høre hva han hadde å si, han mente at skapet helt sikkert kunne dirkes opp, men det ville koste noen tusen og en må også kjøpe nytt skap i etterkant.. Jeg MÅ finne den nøkkelen!
  13. Ok, skapet er fg godkjent, så da vet jeg i allefall det. Kommer til å lete videre, må nok finkjemme alt av hele huset i flere dager før jeg gir meg. Worst case blir vel å kontakt en låssmed, og deretter kjøpe seg et nytt skap Noen som vet hva det vil koste å få åpnet skapet av en låssmed?
  14. Hei, har klart å komme i en litt kinkig situasjon her.. Før en ferietur gjemte jeg unna nøkkelen til mitt våpenskap (hadde kun 1), og nå husker jeg ikke hvor jeg har lagt den. Har lett halve huset rundt i hele dag, men fortsatt er den sporløst forsvunnet. Jeg lurer nå på hvordan jeg kan løse denne situasjonen. Våpnene er inne i skapet, men jeg har heldigvis alt av våpenkort på utsiden, så hvis den åpnes av eks. en låsesmed så kan jeg selvfølgelig bevise at de er mine. Kvitteringen klarer jeg heller ikke å finne, og skapet ble kjøpt i 2010 på Bunnpris til ca. 2000. Skapet er billig, og jeg lurer på om alle nøklene er standardiserte til denne modellen? Dermed burde det være mulig å åpne skapet hvis noen har en nøkkel til en lik modell? Noen som har vært i en liknende situasjon, råd mottas med takk..
  15. Hva med eksempelvis hagler? Noen som kan vise til noen fakta, tester etc.?
  16. Godt innlegg! Du klager ikke bare på butikken, men du gir faktisk detaljrik informasjon og tør faktisk å underskrive med eget navn! Kudos! Jeg kommer ikke til å handle her ifra når jeg ser hvordan de behandler sine kunder, det finnes mange andre jaktbutikker i Norge som faktisk har fokus på kundeservice!
  17. Finske Simo Häyhä aka White Death, har 505 confirmed sniper kills fra Vinterkrigen hvor han brukte en modifisert Mosin–Nagant rifle kun med stålsikter, han skjøt på opptil 450 meter i -30 til - 40 grader.. Så trening gjør mester Kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Simo_H%C3%A4yh%C3%A4
  18. Jeg vil tro det var denne modellen her: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=29006041 Beretta 12/70 enkeltløpet hagle.
  19. Takker for gode tilbakemeldinger! Da gå jeg nok for marlin-925-22lr-med-bsa-sweet-22-3-9x40 til kun 2499,- En rimelig "value for the money" pakke spør du meg
  20. Hei, jeg har tenkt å prøve meg på toppjakt og rypejakt denne vinteren med en Marlin Marlin 925R synth. 22LR fra XXL. I den anledning har jeg hørt at kikkertsiktet bør ha god forstørring, jeg lurer derfor på om BSA Sweet 22 3-9x40 som kan følge med riflen for 500kr ekstra er godt nok? Hvis det ikke er tilfellet, har dere tips til et kikkertsikte som er godt nok? Jeg er student, så det bør ikke være for dyrt, ser de har et ganske godt utvalg på XXL: http://www.xxl.no/jakt-vaapen/optikk/kikkertsikte" target="_blank. Takker for hjelp!
  21. Er sink billig? har du link til et sted som selger ammoen?
  22. Hei, som fattig student lurer jeg på om noen har tips til hvor en kan kjøpe billig hagleammo cal. 12/70 til småviltjakt (rype) og leirdueskyting. Har rett og slett ikke råd til å betale 20-25 kr per. smell og stålammo passer dårlig da jeg jakter i et terreng med mye stein.. Alle tips taes imot med stor takk!
  23. Kan anbefale dealextreme.com, billig, gratis frakt og grei kvalitet. Sjekk ut: http://www.dealextreme.com/c/camping-hiking-needs-805" target="_blank
  24. Nå bør alle de norske organisasjonene for jakt og våpen stå sammen og komme med en pressemelding. Det er typisk av media å skulle finne en "syndebukk" etter en slik sak..
  25. Denne haglen (som forøvrig er malt i sebrastriper ) har vært brukt på arrangementer i Bergen (inklusive 17. Mai) siden 1964 uten at politiet har reagert.. Å ta beslag på haglen etter alle disse årene virker svært merkelig? Dette er jo som å ta fra buekorpset trommene deres fordi de bråker.. Denne bør politiet straks levere tilbake og en beklagelse er også på sin plass!
×
×
  • Create New...