Jump to content

Ole_M

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ole_M's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Burde ikke være noe problem så lenge .45 er ervervet til felt. Er jo to forskjellige forbund og ikke minst to forskjellige reglement. Begrunn det med forskjeller i reglene. Bla.production sine begrensninger av modifikasjoner/tilpasninger og uoriginale deler.
  2. Ole_M

    Glock-praten

    Neppe. Jeg har +4 bunn (9mm) og det passer akkurat i boksen. Kanskje han har blandet ipsc standard og uspsa limited. Sent from my iPad using Tapatalk
  3. Ole_M

    Taurus 454

    Har en i 44 og den er litt røff i finishen. Orginal grepet med den røde stripa bak er ganske stort og det lite utvalg av grep forhold til smith rammene. Kjøper du med kompensator hull så må disse tettes før du kan delta på feltstevner.
  4. Har du hørt med Børselars? De hadde vel noe Freedom Arms på hjemmesidene sine. HuntersHouse i Danmark er også et alternativ.
  5. Ruger har jo kommet med commander variant av sin 1911. Hør med Våpen-Søilen, tror nok de kan ta inn den for deg.
  6. Ole_M

    Mateba Unica 6

    Jeg har en i .357. Står bare revolver repeter i våpenkortet mitt. Morsom konstruksjon, men ikke imponerende kvalitet. Har du sett på Chiappa Rhino? Ikke halvauto, men ganske sær den også. Samme designer visstnok. http://www.chiappafirearms.com/products/75" target="_blank
  7. Hør med Holstad Våpen i Sarpsborg. Har ikke vært der i år, men i fjor hadde de nye Taurus revolvere i butikken. HuntersHouse i Danmark selger vel også Taurus.
  8. Hør med Holstad Våpen i Sarpsborg. Nå er det et halvt år siden jeg var der sist, men da hadde de Taurus revolvere.
  9. De har vel noen håndvåpen i butikken, men kanskje ikke noe på hjemmesiden sin. Sist jeg var i butikken (desember tror jeg) hadde de et par nye S&W og Taurus revolvere og litt diverse brukte pistoler. Ring dem eller send en epost.
  10. Jeg har en 444, altså 44mag. Kjøpte den hos Sarpsborg Våpen, men de er nedlagt nå. Har sett at Holstad Våpen i Sarpsborg selger nye Taurus revolvere. Min er uten porting/kompensatorhull så ingen problemer med og bruke den på feltstevner. Grepet er stort og det er ikke så lett og finne noen alternativer, men det er mykt og behagelig. Uvant og noe mer tungvint og åpne tønnen siden det er to "utløsere" som må skyves på samtidig.
  11. Så et par 686 varianter Holstadvåpen i Sarpsborg og den ene hadde tilsvarende merker som på bildet. Den var importert via Tyskland, den fra USA hadde ikke noen merker. De hadde også en tyskimportert Taurus med tilsvarende merker. Det var i allefall slik jeg oppfattet det.
  12. Du får kjøpt .22LR sett til Glock. Er vel kanskje ikke Glock som lager dem og jeg vet ingenting om presisjonen. Men da får du iallefall brukt Glock ramme. Ferdig sammensatt Glock 17 sett: http://huntershouse.dk/kat143-Glock/side1076-Glock-WS-17DK-.22-lr..html og løse veklsesett/topper: http://huntershouse.dk/kat143-Glock/side1075-Vekselsæt-WS-17.html
  13. Midway har Ciener sett på lager i følge nettsiden deres. Har vurdert et slikt sett til min egen Commander. Faste sikter: http://www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.exe/showproduct?SaleItemID=731093 Justerbare sikter: http://www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.exe/showproduct?SaleItemID=514666
×
×
  • Create New...