Jump to content

knallis

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Berg presisjon har noen gode 22 på lager. Ta en telefon til ham så tror jeg han kan hjelpe deg.
 2. Beverensport.no er vel den billigste nå. Jeg fikk min Thumbhole derfra og er strålende fornøyd med service og forsendelse. 17 HMR i American kommer på 4327,- +130,- i porto.
 3. knallis

  17. HMR tråden

  Du kan spøke og lage le du. Trives godt med stokken i seg selv. Litt kort for en mann som er høy og mørk, så det er godt at det ikke er tellende i mitt tilfelle iom. at jeg er kort og tykk. Jeg får heller fri til en av de lokale heltene som jobber i våpensmiene i Forsvaret. Får prøve med den urgamle taktikken å by på en flaske Cognac i bytte for en enkel tjenste. Er vel ingen levende mennesker som sier nei takk til en slik flaske samt et bedende blikk?
 4. knallis

  17. HMR tråden

  Jeg har kjøpt en CZ 455 Thumbhole m/varmintløpet og lurer mye på å søylebedde den. Er det noen som har prøvd det? jeg synes det ser litt risky ut siden man har lite å gå på når man skal borre hullene større en de er nå. Klarer man å få plass til søyler, og ikke minst, feste dem i det som blir igjen av "hullet" etter borring? Kan forøvrig si at jeg er veldig imponert over samlingene som jeg får til med denne rifla kontra andre kaliber på 100 meter.
 5. Da funket det faktisk å gjøre som Rogsom skrev. Så nå skal de sende en ny hette til meg.
 6. Det har jeg ikke trengt på. Skal prøve det. Takk for tips.
 7. prøvde den uten noe hell. Men takk for svar.
 8. Hei. Jeg har vært så uheldig å miste den ene hetten som skal stå over justeringsskruen på kikkertsiktet mitt. Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en slik? Siktet er et Nikon ProStaff 3-9x50.
 9. knallis

  Yodave trigger kit

  Beklager om jeg vekker til livet en gammel tråd. Det jeg lurer på er omhandler den fremste "bolten" på avtrekkeren den som holder på schimsen. Hvordan kommer den løs? det ser jo ut som den er klinket på plass. Må man bruke drill eller noe sånt?
×
×
 • Create New...