Jump to content

nybegynner

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nybegynner

  1. da blei det en a-tec cmm-4 rimfire fra xxl
  2. noen som har forslag til en grei demper til salongen da
  3. hei, jeg har en gammel brno 22lr (1986) i enden av løpet er den gjenget og det er skrudd på en gjengebeskytter. er disse gjengene til noe spesielt? originale gjenger til demper? rundt 1cm+ med gjenger.. det har forøvrig aldri vert montert gjenger på rifla.
  4. da er det observert enda en ulv på sørlandet: http://www.agderposten.no/article/20110 ... ABONNEMENT
  5. det er vel rundt 100 grunneigere som stiller alle sine områder til disposisjon for de som vil, eneste de skal ha tilbake er 150 kroner fra de som skulle ønske å jakte. og de pengen skal de ikke ha selv, men de skal gå til den lokale jeger og fiske foreninga og så skal de bruke pengene til å brøyte veier og tilrettelegge/organisere jakta såvidt jeg har forstått.. unnskyld språkbruken, men HVA I HELVETE KLAGER DERE ETTER?!? skulle faen meg ikke forundre meg om dere heller krever reise, kost og losji, og selvfølgelig ammunisjon dekket for at enkelte av dere skal kunne gidde å dukke opp! har dere ikke råd til å betale 150kr for å være med på jakta så syns jeg oppriktig synd på dere!
  6. http://www.dagbladet.no/2011/02/08/nyhe ... /15363317/
  7. tenkte kanskje folk kunne komme med innspill om hvor de kjøper sin leirdueammo og pris? gjerne jaktammo også
  8. http://www.fvn.no/lokalt/setesdal/article824931.ece
  9. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... d=10013199
  10. er det noen som har observert ulven? http://agderposten.no/article/20110106/ ... ABONNEMENT
  11. Trolig ny ulv på sørlandet: http://www.fvn.no/lokalt/aust_agder/article822637.ece
  12. http://www.fvn.no/lokalt/aust_agder/article822637.ece
  13. nybegynner

    ny rifle

    jeg vet jeg kunne brukt søkefunksjonen, men gjorde det ikke, så nok om det!
  14. nybegynner

    ny rifle

    lurer litt på å skaffe meg ei ny rifle, har fra før ei gammel sako finnbear 6.5x55 som jeg er veldig fornøyd med, men har lyst på ei til, gjerne i kaliber 3006, ikke spør meg hvorfo, har bare lyst på budsjettet er ikke stort, så har kikka litt på; http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/ri ... ke-9006073 jeg er ikke den som bryr meg mest om merke osv, funker det så er det bra nok for meg.. så da lurer jeg på, er dette ei grei pakke? dette vil da bli rifle nr 2, reserverifle.. vil også sette på en demper så visst noen har forslag på det så hadde det vert helt topp er det andre alternativer i samme prisklasse så mottas det med takk:) er det noen som kanskje har erfaringer med denne rifla?
  15. var innom pedersen våpenlager og kjøpte cci standard, 300kr for 500stk.. er dette en grei pris?
  16. Weatherby PA-08 er det noen som har erfaringer med denne? http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/ha ... cm-1059549
  17. er det noen som vet priser de forskjellige stedene?
  18. "Grunneier eller privat oppsyn som opptrer på vegne av grunneier eller rettighets-haver, har etter viltloven rett til å kreve forevist jegeravgiftskort, og det må antas at vedkommende også (på egen grunn) kan kreve forevist jaktkort eller jaktavtale for det aktuelle området." http://www.naturoppsyn.no/content/500039727/Jaktoppsyn
  19. hvor er det best å gå for å få tak i billig ammunisjon til salongrifle på sørlandet? (krsand området)
  20. han i skranka i kristiansand overrasket meg også, en såpass hyggelig og behjelpelig fyr hadde jeg ikke forventet å møte hos politiet!
  21. "alle registreringspliktige skytevåpen og lovlig uregistrerte hagler ervervet før 1. oktober 1990 nå må oppbevares i våpenskap" det kommer altså ikke an på hvilket våpen eller antall, våpenskap er pålagt fra første våpen som er registreringspliktig..
  22. nybegynner

    Sakoklubben

    får ikke til å legge ut bilde, men har ei Sako (Finnbear har jeg blitt fortalt) 6.5x55
  23. jeg fikk beskjed om at våpensøknad må behandles hos det våpenkontor en hører til.. men 8 uker?? halvannen uke tok det i krsand nå
  24. det er ikke irret, er lagret tørt i romtemp hele tiden
  25. er det noe "best før dato" for ammunisjon, eller er det fullt brukbart så lenge det har blitt oppbevart tørt? har arvet noen våpen, og kom over ammunisjon til både rifla og hagla.. rifleammunisjonen er kanskje 15-20 år, og hagleammunisjonen er fra tidlig 80 tall.. (ja det er bly til hagla og det er ulovlig, men er den trygg å bruke mht alder?)
×
×
  • Create New...